Іграшки - купити Для дітей у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
PEZ, 1 шт., Набір дитячий, Іграшка + 2 фруктові цукерки, в асортименті PEZ, 1 шт., Набір дитячий, Іграшка + 2 фруктові цукерки, в асортименті PEZ, 1 шт., Набір дитячий, Іграшка + 2 фруктові цукерки, в асортименті
Артикул: 23512

Іграшки у Чернигові


Сучасні дитячі іграшки представляють собою ефективний інструмент нормального розвитку дитини. Яскраві брязкальця, незвичайні конструктори, всілякі м'ячі вчать малюка розрізняти кольори, знайомлять зі звуками, розвивають дрібну моторику. Асортимент виробів, запропонованих на ринку настільки різноманітний, що недосвідченому покупцеві буває складно підібрати відповідні товари. Але якщо вивчити питання, все стає на свої місця.

Іграшки та їх користь

Ігри для хлопчиків і дівчаток грають величезну роль. Завдяки всіляким книжкам, пазлам і машинкам дитина вчиться пізнавати світ, розвиває фантазію, логічне мислення, набуває масу навичок, необхідних у дорослому житті. Варто зазначити, що іграшки нового покоління навряд чи можна порівняти з тими, які продавалися 10-15 років тому. Якість і функціональність товарів значно підвищилися. Додалася інтерактивність. З'явилися музичні іграшки розвиваючі, всілякі книжки для дітей, а також конструктори, ляльки, мобілі. Сучасні іграшки вміють ходити, розмовляти, співати, літати по повітрю і плавати по воді. Це робить гру максимально цікавою, а дитини - залученим в процес. Діти приходять в захват, коли бачать яскраві машинки, іграшки на управлінні або нову настільну гру.

АкваМаркет пропонує замовити дитячі іграшки оптом і в роздріб на найвигідніших умовах. Ви можете замовити іграшку для хлопчика або дівчинки, підібравши товар в рамках будь-яких фінансових можливостей. У нас діють знижки при замовленні оптом. Ілюстровані книги, розвиваючі мобілі, конструктори, пазли - це лише мала дещиця того, що доступно клієнтам нашого сайту. Замовлення приймаються цілодобово, оплата приймається зручним для замовника способом. Доставляємо товари по Києву і Україні, щоб заощадити Ваш час.

Види іграшок, які можна купити з доставкою:

  • Сюжетно-образні. До цієї групи товарів входять різноманітні машинки, м'які іграшки, ляльки, літачки, кораблики і інші фігурки, образи яких існують в реальному житті. Ці вироби відображають суть справжніх предметів, дозволяють моделювати події або ситуації. Головне завдання, яке ставлять сюжетно образні іграшки - соціалізація дитини. В процесі моделювання тієї чи іншої ситуації малюк вчиться взаємодіяти з реальним світом і розуміти його закони.
  • Розвиваючі. Всілякі головоломки, конструктори, настільні ігри розвиваючі працюють за певними правилами. Вони змушують дитину задіяти логічне мислення, пам'ять, уяву. З іншого боку розвиваючі ігри привчають малюків до дисципліни.
  • Спортивні. Цей сегмент охоплює скакалки, м'ячі, бадмінтон. Товари цієї групи вчать дитину орієнтуватися в просторі, розвивають фізичні здібності, зміцнюють м'язовий тонус. Спортивні іграшки незамінні для нормального росту і здорового розвитку малюка. Тому рекомендуємо замовити м'яч, кеглі або цілий ігровий набір з декількох аксесуарів, щоб Ваша дитина із задоволенням проводив час на відкритому повітрі, граючи з товаришами.
  • Сенсорні іграшки. Відносяться до категорії іграшок-забав, призначених для самих маленьких користувачів. Сюди входять брязкальця, заводні фігурки та інші вироби, які викликають радість і сміх малюків.
  • Музичні. Згідно з останніми дослідженнями, слух у дитини формується задовго до народження. Тому купувати музичні іграшки не тільки важливо, але і потрібно. Наприклад, музичні килимки або модулі на ліжечко, які можна застосовувати з перших днів життя немовляти. Ніжно дзвінкі дзвіночки або інші звуки познайомлять дитину зі світом звуків.

Як вибрати іграшки для малюків

Оскільки навіть найменша дитина має безпосередній контакт з іграшкою, вибирати вироби варто максимально уважно. Ринок заполонили дешеві китайські товари, якість яких викликає певні сумніви. Важливо, щоб брязкальця і ​​ляльки не тільки виконували свої безпосередні функції, але і були безпечні для свого власника. Отже, вибираючи дитячі іграшки, звертайте увагу на такі нюанси:

  • Зовнішній вигляд. Він повинен бути максимально натуралістичним і природним.
  • Якість матеріалів. Неприпустимо застосування токсичних, шкідливих барвників, тканин, пластика.
  • Якість фурнітури. Особливо, якщо мова йде про м'які іграшки. Всі деталі повинні міцно триматися на тканинній основі.
  • Екологічна безпека.
  • Відповідність статі та віку дитини. Безумовно, іноді хлопчики грають в ігри для дівчаток і навпаки. Але в переважній більшості іграшки підбирають відповідно гендеру та віку користувача.
  • Відсутність різкого запаху.
  • Практичність і функціональність.

Ще один важливий критерій вибору - бренд. На ринку України є торгові марки, які встигли зарекомендувати себе з найкращого боку. Купуючи настільні ігри, пістолети, дитячі книжки від відомих виробників, Ви можете бути впевнені в якості продукції та відповідності санітарно-гігієнічним нормам, стандартам екологічної безпеки.

В інтернет-магазині АкваМаркет зібрано один з найкращих асортиментів дитячих товарів в Україні. В наявності конструктори, настільні ігри, ляльки, машинки та інші вироби, розраховані на дітей різної статі і віку. На сайті Ви знайдете докладний онлайн-каталог з точним описом, зазначенням вартості та кольоровими фотографіями кожної позиції. Скористайтеся фільтрами для швидкого пошуку, щоб підібрати іграшки для дітей. Новітні розвиваючі музичні іграшки, м'які пазли, іграшки для купання в басейні, ванній або відкритому водоймищі. Ви можете підібрати один виріб або подарунковий набір, замовити його онлайн з доставкою в Київ або по Україні. Понад 300 найменувань, гарантована якість і доступні ціни на кращі бренди.