Шампіньйони - купити Гриби у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Rio, 420 г, Печериці мариновані, скло
Артикул: 71819
Верес, 460 г, Печериці закусочні
Артикул: 49103

Шампіньйони у Чернигові


Печериці в Україні вважаються найпопулярнішими грибами. Вони смачні, корисні, багаті вітамінами, мінералами, легкозасвоюваним протеїном і клітковиною. Цілі печериці продаються в магазинах круглий рік, а ціна грибів неймовірно доступна. Тому продукт можна сміливо включати в раціон і готувати страви на будь-який смак.

Незважаючи на таку доступність, печериця вважається делікатесом. Навіть після високотемпературної обробки гриб зберігає приємний смак і аромат. З нього готують супи, закуски, запіканки, пироги, соуси та інші страви. Крім цього багато вживають печериці сирими, сушать, маринують і консервують.

Сьогодні складно точно назвати всі види печериць. Їх відомо більше 200. Найбільш поширеними в кулінарії вважається печериця садова та двокільцева. Саме такі гриби ми купуємо в магазині.

Унікальність грибів полягає в тому, що у них немає протипоказань, за винятком індивідуальної непереносимості. Можна давати печериці дітям, включати їх в раціон людей, які дотримуються дієти.

Де ростуть печериці

Ідеальне середовище для росту грибів - земля, добре удобрена перегноєм. Гриби швидко з'являються після дощів і ростуть маленькими родинами. Вирощувати їх можна на грунті городу або саду, зустрічаються печериці на галявинах і луках. Зараз є багато способів, як вирощувати печериці в домашніх умовах. Для цього навіть не обов'язково потрібно мати власний город. Досить купити грибницю і знайти їй відповідне містечко. Ідеальний варіант - це підвальне приміщення або льох, підійде навіть засклений балкон. Вирощування грибів в закритих умовах дозволяє гнучко регулювати мікроклімат з метою отримання стабільного врожаю.

Однак займатися подібним хочуть не всі. Набагато простіше купити печериці в магазині. АкваМаркет пропонує величезний асортимент консервованих грибів, купити які можна з доставкою по Україні. Високоякісна продукція від кращих виробників, гарантовано свіжі терміни виробництва, кращі ціни та знижки при замовленні оптом.

Склад, калорійність і корисні властивості

Печериці - це унікальні гриби, які крім чудових гастрономічних якостей мають безліч корисних властивостей. Обумовлюється користь грибів багатим хімічним складом, якому властиво підвищений вміст білків і вуглеводів. Також в печерицях є широкий спектр вітамінів групи В, мікро- і макроелементи. Калорійність печериць становить всього 22 кКал, при цьому гриби не містять жирів і цукрів. Завдяки таким властивостям їх без обмежень можуть вживати люди з цукровим діабетом або ожирінням. Це хороший дієтичний продукт, що підходить для різнопланових дієт.

Печериці - джерело легкозасвоюваного білка, а також незамінних амінокислот. Завдяки вмісту вітамінів групи В гриби позитивно впливають на нервову систему, усувають головний біль, активізують роботу мозку і покращують пам'ять. Також вживання печериць позитивно позначається на якості крові. Гриби нормалізують апетит, зміцнюють імунну систему, зменшують ризик інфаркту і попереджають розвиток атеросклерозу.

Крім усього іншого склад печериць сприятливий для шлунково-кишкового тракту. Є проблеми з травленням? Регулярно їжте страви з печериць, і самопочуття стане набагато краще.

Печериці в кулінарії

Страви з печериць - це не тільки просто, але й неймовірно смачно. Грибні закуски, основні страви прийдуть на виручку, якщо хочеться смачно нагодувати сім'ю, але немає часу довго стояти біля плити. Сирі шампіньйони є універсальним інгредієнтом, який однаково добре поєднується з м'ясом, рибою, гарнірами, овочами. Гриби запікають, тушкують, маринують, смажать, варять. Є різноманітні рецепти з шампіньйонів, серед яких з'явилися безумовні лідери. Нижче наведено кілька корисних підказок, що приготувати з шампіньйонів:

  • Грибний омлет. Корисний і поживний сніданок. Гриби нарізати скибочками і обсмажити на невеликій кількості оливкової або вершкової олії. Потім влити в сковороду яєчну суміш, приправити улюбленими спеціями і посипати зеленню. За 2-3 хвилини до кінця готування можна викласти зверху омлету натертий сир.
  • Печериці фаршировані. Оригінальна закуска, яка неодмінно сподобається кожному. Є маса рад, чим фарширувати печериці. Найпростіший варіант - відварна грудка куряча, пасерована цибуля і майонез. Також в суміш можна додати грибні ніжки, попередньо подрібнені і обсмажені на маслі. Фаршировані капелюшки запекти в духовці і присипати тертим сиром.
  • Печериці в сметані. Простий і поживний рецепт для тих, хто економить свій час. Нарізані печериці обсмажити на сковороді з рослинним маслом, додати дрібно порізану цибулю. Потім вкласти кілька ложок сметани і тушкувати під кришкою до повної готовності. Гриби в сметані підходять як до м'яса, так і до риби, а також до гарнірів.
  • Суп з печерицями. Найпростіший курячий суп придбає багатший і багатогранний смак, якщо додати в нього попередньо обсмажені часточки грибів.

Купити печериці в Києві

Незважаючи на достаток різноманітних рецептів, українці найчастіше вживають печериці мариновані. Це універсальна закуска з широкою гастрономічною сполучуваністю. Мариновані гриби використовують як самостійну страву, так і в якості інгредієнта для приготування супів, салатів, закусок або основних страв. Не кожна господиня знає перевірений рецепт, як замаринувати печериці. Та й часу на це іноді не буває. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити шампіньйони мариновані з доставкою по Києву та Україні. На полицях нашого магазину великий асортимент продукції від топових виробників. Гриби Верес, Долина Бажань можна замовити онлайн оптом і в роздріб. Тільки свіжі терміни виробництва і високоякісна консервація до Вашого столу!