Дитячий чай - купити Чай у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
HIPP, 200 г, Чай з лісових ягід, розчинний, з 6 місяців HIPP, 200 г, Чай з лісових ягід, розчинний, з 6 місяців
Артикул: 91311
новинка!
 HiPP, Малина з шипшиною, 200 г, Чай Хіпп, дитячий, фруктовий, тубус  HiPP, Малина з шипшиною, 200 г, Чай Хіпп, дитячий, фруктовий, тубус
Артикул: 19382
Bebivita, Ромашка, 20 пак., Чай Бебівіта, дитячий з ромашки Bebivita, Ромашка, 20 пак., Чай Бебівіта, дитячий з ромашки
Артикул: 19025

Дитячий чай у Чернигові


Дитячий чай - ще один важливий елемент збалансованого раціону харчування малюка. Фіточай для новонароджених не тільки розвиває смакові відчуття дитини, але і забезпечує приємний сон і нормальну роботу травного тракту. Дитячі чаї, запропоновані в нашому онлайн-каталозі, істотно відрізняються за складом від продукції, орієнтованої на дорослих споживачів. Натуральний трав'яний чай для дітей містить тільки корисні і безпечні компоненти. У складі немає:

  • Барвників, хімікатів, консервантів, токсичних речовин. Для виготовлення дитячого чаю виробники використовують тільки органічну сировину, безпечну для дитячого організму.
  • Цукру. Заспокійливий дитячий чай з ромашкою не провокує здуття животика, оскільки в складі відсутні дісахоріди, що викликають процеси бродіння.
  • ГМО. Чай для дітей не містить потенційно небезпечних речовин, здатних привести до генетичних порушень.

У нашому каталозі Ви знайдете продукцію відомих і перевірених виробників, які пропонують якісні цілющі напої для новонароджених. В наявності дитячі чаї Бебівіта, Хіпп, купити які Ви можете цілодобово з доставкою в Україні. Завдяки використанню інноваційних технологій обробки і підготовки сировини фіточай для дітей від 1 року зберігає цілющі властивості протягом усього терміну зберігання. Тому такий продукт принесе малюкові тільки користь.

Чай для дитини піклується про здоров'я

Якісний дитячий чай складається з натуральних природних компонентів. Це спеціальне пиття, яке підходить для малюків з перших днів життя. Оскільки дитячий організм тільки вчиться функціонувати, йому потрібна допомога. І натуральний чай для дітей впорається із завданням максимально якісно. У складі напоїв присутні цінні компоненти, які нормалізують роботу основних систем органів. Екстракти і трави тільки органічні, безпечні. Традиційно популярністю користуються такі рішення:

  • Заспокійливий чай для дитини з ромашкою, мелісою або шипшиною.
  • Чай для дітей з фенхелем, анісом або кмином.
  • Напій з порошком малини, груші або яблука.
  • Фіточай з маслом кропу.

Склад і пропорції інгредієнтів визначають дію, яку надає дитячий чай. Якщо уважно прочитати відгуки про чай для дітей, Ви переконаєтеся, що подібні напої допомагають вирішувати різноманітні проблеми без медикаментозного втручання. Так, натуральний дитячий чай допоможе:

  • Від кашлю.
  • Від застуди.
  • Від коліків.
  • Від безсоння або дратівливості.

Підібравши правильний трав'яний чай для дітей, можна швидко впоратися зі здуттям живота, відсутнім апетитом, запальними процесами. У нашому каталозі Ви можете купити дитячий чай від застуди або від коліків за доступними цінами. Кілька ковтків трав'яного напою з фенхелем або м'ятою допоможуть малюкові розслабитися і міцно заснути. Доставка дитячого чаю здійснюється не тільки в Київ. Замовте товар з доставкою в Україні та отримаєте продукцію в найвіддаленішому місті країни. Трав'яні напої з органічних трав і екстрактів несуть організму дитини тільки користь. Подбайте про здоров'я крихти, замовте якісний і сертифікований чай для дітей в нашому магазині. Ми пропонуємо купити напої, які не викликають алергії і порушення функцій травної системи. Якість продукції гарантована виробником. Ви можете прочитати відгуки наших покупців, щоб зорієнтуватися в асортименті.

Які дитячі чаї ми пропонуємо

В асортименті АкваМаркет представлені моно- і полікомпонентні напої, що містять виключно натуральне безпечне сировину. Грамотна комбінація трав, фруктів і ягід забезпечує цілющий ефект кожного дитячого чаю. Зверніть увагу, що сьогодні напої для дітей від 3 місяців випускаються в різних форматах. Це може бути:

  • Дитячий чай гранульований.
  • Чай для дітей в фільтр-пакетах.

Обидва варіанти однаково смачні і корисні. Відрізняються вони лише способом заварювання. На сайті АкваМаркет Ви можете купити корисний, натуральний фіточай для новонароджених, який м'яко і безпечно зміцнить здоров'я малюка.