Чай матча - купити Чай у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Teahouse Matcha Latte 2в1, 3 шт. x 10 г, ТіХаус, Чай Матча Лате у стіках Teahouse Matcha Latte 2в1, 3 шт. x 10 г, ТіХаус, Чай Матча Лате у стіках
Артикул: 91967
новинка!
Teahouse Matcha Latte №123, 250 г, ТіХаус, Чай Матча Лате
Артикул: 91954
новинка!
Manteca, 225 г, Матча лате
Артикул: 90218
Manteca, 80 г, Чай Матча, скло
Артикул: 82519
Банка спецій, 100 г, Чай Матча, ПЕТ
Артикул: 91903
новинка!

Чай матча у Чернигові


В Європі та Америці чай матча сьогодні неймовірно популярний. Японський порошковий напій переживає справжній бум серед людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Якщо Ви стежите за трендами або регулярно відвідуєте кав'ярні, то неодмінно чули про перетертий чай маття. Більшість закладів України розширюють свої чайні карти, включаючи цей унікальний напій в основне меню. Матча відрізняється від інших видів чаю завдяки яскравому смаку і незвичайного зеленого кольору. На основі чайного порошку готують незвичайні десерти, напої і коктейлі. Матча - це яскравий представник чайного світу, і Ви неодмінно повинні з ним познайомитися!

Чай матча. Особливості та характеристики

Секрет успіху напою криється не тільки в його виразному смаку. Японський маття - це величезна користь для організму. Чайні кущі на етапі зростання закривають від впливу прямих сонячних променів, перешкоджаючи надмірної ферментації. Завдяки особливій технології підготовки сировини листя зберігають максимум компонентів і цілющих властивостей. У складі матча присутні вітаміни, амінокислоти, необхідні для нормального функціонування нашого організму.

На етапі складання листя обов'язково просушують на сонці, після чого прибирають прожилки і стебла, а сировину перемелюють. У підсумку виходить яскраво-зелений перетертий порошковий чай, дуже схожий на тальк. Матча ділиться на види залежно від сорту чайного куща. Вищі сорти трохи терпкі і більш насичені. Нижчі сорти менш концентровані, але в той же час делікатні і ніжні. Незалежно від сорту, будь-який чай матча несе користь організму, тонізуючи і омолоджуючи його зсередини.

Цілющі властивості матча

Порошковий японський чай - це концентрований коктейль амінокислот, мікроелементів, вітамінів. Чашка напою зарядить бадьорістю і енергією, подарує гарний настрій і позбавить від втоми. Тонізуючі особливості чай отримав завдяки своєму складу. Напій діє м'яко, не перевантажує нервову систему і швидко відновлює захисні сили організму. Користь матча чаю:

  • Очищує організм від шлаків, токсинів і поганого холестерину.
  • Покращує стан волосся і колір обличчя.
  • Має протизапальну дію.
  • Зміцнює імунітет.
  • Підвищує концентрацію уваги.
  • Потужна антиоксидантна дія і омолодження організму на клітинному рівні.
  • Прискорює метаболізм і допомагає позбутися від зайвих кілограмів.

Шанувальники здорового способу життя все частіше вибирають чай матча замість традиційного латте або капучино. Порошковий японський напій - рецепт здоров'я і довголіття. Маття бадьорить і тонізує не гірше кави, але дія чаю більш делікатна і тривала. Ви отримуєте підвищену працездатність, поліпшену концентрацію уваги при позитивному фоновому стані організму.

Як заварювати чай матча

Приготування матча має свої особливості, які варто дотримуватися. Порошковий напій під час заварювання збивають. Для цього використовують спеціальний віночок тясен. Рецепт приготування чаю матча:

  • Просійте порошок через сито, щоб прибрати грудочки.
  • Одну порцію порошку залийте водою. Традиційно для слабкого чаю використовують 2 г заварки на 7 мл води. Для більш міцного напою 4 г порошку заварюють 50 мл води. Температура води не повинна перевищувати 80 °С.
  • Суміш збивається бамбуковим віночком до появи характерної пінки.

Де купити чай матча в Україні

Популярність порошкового чаю сьогодні настільки висока, що багато жителів України купують сировину для приготування напою в домашніх умовах. Купити японський чай онлайн вигідно Ви можете на сайті АкваМаркет. Наш інтернет-магазин пропонує оригінальні види матча від провідних виробників: Aiya, Clearspring і т.д. Наша перевага - конкурентні ціни та виключно оригінальна продукція. Асортимент товару регулярно оновлюється, щоб Ви могли спробувати нові сорти матча з незвичним смаком.

Якщо Ви не знаєте, як вибрати чай, зв'яжіться з менеджерами. Вони нададуть консультацію та допоможуть підібрати напій відповідно Вашим вимогам і фінансовим можливостям. Співпрацюємо з оптовими замовниками і представниками сегмента HoReCa. Доставка матча в Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя та інших міст України. Відкрийте для себе смак екзотичного японського чаю разом з АкваМаркет.