Контейнери з фольги - купити Контейнери, судки у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Контейнер з фольги 430 мл, 100 шт., 144х119х40 мм Контейнер з фольги 430 мл, 100 шт., 144х119х40 мм
Артикул: 14401
Контейнери з фольги 900 мл, 100 шт., 217х112х54 мм Контейнери з фольги 900 мл, 100 шт., 217х112х54 мм
Артикул: 14581
Контейнери з фольги, 960 мл, 100 шт., 218х155х40 мм Контейнери з фольги, 960 мл, 100 шт., 218х155х40 мм Контейнери з фольги, 960 мл, 100 шт., 218х155х40 мм
Артикул: 14403

Контейнери з фольги у Чернигові


Спочатку алюмінієві контейнери використовували для того, щоб організувати харчування пасажирів авіакомпаній. Сьогодні тара доступна пересічному покупцю і продається практично в кожному магазині. Контейнери з фольги мають високу теплопровідність і теплозберігаючі властивості, підходять як для розігріву, так і для заморожування. Ємності не бояться перепадів температур, при цьому зберігають смак та властивості вмісту.

Переваги харчових контейнерів з алюмінію

Безумовно, пластикова тара поки залишається лідером на ринку одноразових ємностей. Проте фольговані контейнери впевнено завойовують прихильність споживачів і є кілька причин. По-перше, алюміній сам є безпечним матеріалом, який не вступає в реакцію ні з гарячими, ні з холодними продуктами. У ємність можна складати кислі, лужні продукти, не боячись зміни смакоароматичних властивостей. По-друге, фольга сама по собі гладка і не має пор, тому матеріал не вбирає рідини і жир. Це забезпечує безпеку зберігання продуктів. Їжа в такому контейнері довше буде свіжою, оскільки в ємності створені несприятливі умови для розвитку патогенної мікрофлори. Ось ще кілька переваг фольгованих контейнерів:

  • Універсальність застосування. Контейнер з фольги однаково підходить як для риби, так і для м'яса, овочів, морепродуктів, гарнірів, зелені і солодощів.
  • Можливість термічного впливу. Тара не тільки зберігає температуру їжі, але й підходить для розігріву в мікрохвильовій печі.
  • Високі теплозберігаючі властивості. Алюміній рівномірно нагрівається і остигає, тому добре утримує тепло.
  • Широкий асортимент. Контейнери виготовляють абсолютно різні. Розмір, форма, глибина, товщина стінок можуть бути абсолютно різними. Це дозволяє кожному покупцеві знайти свій ідеальний варіант, чи то великий контейнер із багатошарової алюмінієвої фольги, чи тонкий і недорогий маленький контейнер із гофрованою поверхнею.

Алюмінієва фольга за всіх своїх переваг залишається ще й недорогим матеріалом, тому ціна контейнерів з фольги залишається гранично доступною, навіть якщо купувати їх поштучно для побутових цілей. А якщо замовити харчові контейнери оптом, ціна однієї ємності буде максимально низькою. Оптова закупівля тари актуальна для підприємств громадського харчування, магазинів, кулінарних відділів супермаркетів, кафе та ресторанів.

Фольговані контейнери та їх застосування

Оскільки алюмінієва фольга є екологічним та щільним матеріалом, ємності отримали широке цільове використання. Найочевидніше – це збереження їжі теплою. Алюмінієві контейнери оптом закуповують точки продажу їжі на винос та ресторани, що працюють на доставку. У такій тарі їжа довго зберігатиме початкову температуру, тому доїде до замовника гарячою. Але це не всі можливості, якими володіє посуд:

  • У ньому можна готувати. Лінійка ємностей не обмежується лише тарою для зберігання їжі. Є спеціальні контейнери із фольги для запікання. Вони витримують високі температури і повністю підходять для приготування їжі в духовці, мікрохвильовій печі і навіть на мангалі. Тепер Ви знаєте відповідь на запитання, чи можна використовувати контейнери з фольги у мікрохвильовій печі. Головне звертайте увагу на маркування, яке чітко позначає можливі умови використання тари.
  • У ньому можна зберігати. Потрібно зробити заготовки та відправити їх у морозильну камеру? Використовуйте алюмінієві контейнери із кришкою. До речі, можна навіть заморожувати напівфабрикати, розділивши їх на порції. Після цього їжу потрібно тільки дістати з морозилки та закинути у мікрохвильовку або духовку для розігріву чи приготування.
  • У ньому можна подавати страви. Харчові контейнери із фольги ідеально підійдуть для сервірування пікніка або іншого виїзного заходу. З огляду на високу термостійкість тара витримує високі температури, а це означає, що в контейнер можна викладати гарячі шашлики, смажені овочі та інші продукти, що тільки приготовані на відкритому вогні.
  • У ньому можна перевозити. Фольговані контейнери стануть у нагоді навіть вдома, якщо Ви звикли брати з собою їжу. Так, обід, складений у тару, ще кілька годин буде теплим. Це зручно, наприклад, для водіїв, які їдять на ходу та не мають можливості розігріти їжу. Окремо варто згадати служби доставки їжі. Ємності з фольги збережуть їжу теплою краще, ніж будь-яка інша тара.

Купити алюмінієві контейнери Ви можете безпосередньо на цій сторінці магазину АкваМаркет. Величезний асортимент ємностей, безпрецедентно низькі ціни, знижки для оптових покупців та оперативна доставка по Києву та Україні. Замовлення приймаються цілодобово.