Маш - купити Крупи у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Сто пудов, Маш, 200 г Сто пудов, Маш, 200 г
Артикул: 14732

Маш у Чернигові


У вегетаріанських колах маш боби - продукт відомий і затребуваний. Він добре знайомий шанувальникам здорового харчування, що не прив'язані до веганських або вегетаріанських принципів. З'явившись на полицях магазинів, цей продукт все більше привертає увагу потенційних покупців. Компанія АкваМаркет пропонує вигідно купити з доставкою маш в Києві. Асортимент нашого каталога постійно поповнюється крупами від провідних виробників. В наявності добірні боби мунг, які підходять для дієтичного або веганского способу харчування. Крупа має приємний смак і корисна для організму. Спробуйте цей незвичайний продукт, а ми швидко доставимо необхідну кількість бобових в Київ, Львів, Харків, Дніпро або будь-яке інше місто України.

Маш крупа і її особливості

Примітно, що у продукту є відразу кілька назв, під якими він відомий у всьому світі. Маш, боби мунг, квасоля золотиста, люй дау - саме з такою назвою можна знайти упаковку горошку в магазині. Незважаючи на різницю в іменах, мова йде про один й той самий продукт.

Як Ви вже здогадалися, маш - це плоди культурної рослини сімейства бобових. Спочатку його привозили з Індонезії, але зараз географія поставок значно розширилася. Китай, Японія, Пакистан - це лише кілька країн, де вирощують маш сьогодні. Боби зовні виглядають як мініатюрні зелені фасолінки чіткої овальної форми. За смаком маш крупа нагадує щось середнє між бобами вигна і звичайним горохом. У післясмаку присутні горіхові відтінки, що нагадують нут. А завдяки маслянистій текстурі маш боби легко перетерти в однорідне пюре без грудочок або крупинок.

Зелена квасоля і її склад

Калорійність маш бобів становить 300 кКал на 100 грам. Однак незважаючи на подібну поживну цінність продукт відноситься до категорії дієтичних. Важлива перевага, якою володіє квасоля азіатська - низький глікемічний індекс. У складі маша практично немає жиру, але в достатку присутній рослинний білок, клітковина, вуглеводи. Крупа багата на вітаміни групи В, А, калій, натрій, магній, залізо. Зелена квасоля містить велику кількість фолієвої кислоти, а також незамінні амінокислоти.

Боби маш. Користь для організму:

  • Знижують рівень холестерину в крові, а також нормалізують хімічний склад крові.
  • Очищають від шлаків і токсинів.
  • Знижують набряклість організму.
  • Покращують роботу органів шлунково-кишкового тракту, стимулюють травні процеси, позбавляють від закрепів.
  • Зміцнюють зір.
  • Підтримують нормальну роботу нервової системи, що особливо важливо при стресі або перевтомі.
  • Зміцнюють кісткову тканину, судини і суглоби. Це актуально для людей в певному віці або спортсменів, які відчувають серйозні фізичні навантаження на організм.
  • Альтернатива тваринному білку.
  • Профілактика появи пухлин.
  • Вирівнювання гормонального балансу у жінок в період менопаузи.

Боби маш в кулінарії

Азіатська кухня не обходиться без золотистої квасолі, де її вживають не тільки в цілому, але і пророщенному або лущеному вигляді. У Китаї маш подають з тушкованими овочами і спеціями, в Індії - у вигляді пасти, в Індонезії - у вигляді солодкої каші з фруктами і ягодами. Варіативність використання бобів мунг в кулінарії обмежується лише Вашою фантазією. Купити в Києві маш можна для приготування десертів, основних і перших страв, оригінальних закусок і навіть морозива. Ми відібрали найпопулярніші блюда з маша:

  • Вегетаріанський плов. Поживна, ситна страва, щедро присмачена ароматними спеціями і прянощами.
  • Запечений маш. Оригінальна закуска, яка сподобається любителям всіляких снеків.
  • Паста-намазки для бутербродів. Трохи нагадує хумус або інший паштет з бобових. Смачна і неймовірно поживна білкова маса з низькою калорійністю.

Маш. Як готувати

Для кожного рецепта боби варять різним способом. Наприклад, для пасти їх трохи переготовлюють, щоб легше домогтися однорідної консистенції. А ось для салатів або закусок боби мунг тримають у воді меншу кількість часу, щоб квасоля зберегла свою однорідність.

Перед приготуванням боби обов'язково промивають і замочують на ніч. Потім воду міняють, доводять до кипіння і трохи підсолюють. Варять маш 30-45 хвилин в залежності від бажаної консистенції. По закінченню процесу воду зливають.

Тепер Ви знаєте, як варити маш. А замовити його недорого краще в інтернет-магазині АкваМаркет. Доставка діє повсюдно по Києву і Україні. Сайт функціонує цілодобово, тому купити онлайн маш Ви можете в будь-який зручний час. Наші ціни порадують не тільки оптових, а й роздрібних покупців. Прямі поставки безпосередньо від виробників дозволяють нам продавати продукти без націнки.