Підбір за параметрами (0)
Висівки у Чернигові
Висівки - це оболонка зерна, в якій міститься близько 90% його харчової цінності. По суті це нерозчинні харчові волокна (клітковина), якої нам так не вистачає в щоденному раціоні. Примітно, що спочатку висівки використовували в якості прикорму для худоби. Однак з часом, коли дієтологи відкрили повний спектр корисних властивостей продукту, він перетворився в одну з найважливіших харчових добавок в раціоні людини. Сьогодні виробляють висівки Нордік, Добродія та інші відомі бренди. При великій концентрації біологічно активних речовин калорійність висівок помірна - 110-350 ккал в залежності від сировини. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою висівки кращої якості. В наявності органічні харчові добавки, які впишуться в будь-який раціон. Гречані, вівсяні, пшеничні, ячмінні висівки в упаковках різного об'єму. Замовляйте товари онлайн, залишайтеся вдома. А ми швидко доставимо посилку по Києву і Україні.
Висівки та їх користь
Позитивний вплив на організм безпосередньо пов'язано з дією клітковини. Саме цей компонент забезпечує продукту такі корисні властивості:
- Очищення організму від шлаків і токсинів.
- Відновлення здорової мікрофлори кишечника.
- Нормалізація рівня цукру в крові, що позитивно впливає як на роботу серцевого м'яза, так і на гормональний фон. Знижується ризик захворювання на цукровий діабет.
- Покращення перистальтики кишечника, активізація травлення і вироблення шлункового соку, профілактика запорів.
- Делікатне і м'яке схуднення за рахунок угамування почуття голоду і низької калорійності.
- Покращення стану нервової системи, боротьба з нервозністю, безсонням, депресією.
- Зміцнення загальної опірності організму вірусним та інфекційним захворюванням.
- Турбота про шкіру, волосся і нігті.
- Стимулювання регенеративних процесів, що особливо важливо для людей, які перенесли хірургічну операцію.
- Підтримка нормальної роботи зорового м'яза.
Які висівки купити
Заглянувши в каталог нашого онлайн-магазина в Києві, Ви знайдете величезний асортимент продукції для збалансованого харчування. У нас запропоновані різноманітні види висівок, що відрізняються за типом вихідної сировини і формі випуску. У кожного продукту своя харчова цінність і корисні властивості. За формою випуску висівки бувають:
- Грубі. Гранули великого розміру, які вживають без попереднього подрібнення. Це кращі висівки для кишечника, оскільки вони справляються з загальною зашлакованістю організму, виводячи шкідливі речовини навіть з нижніх відділів шлунково-кишкового тракту.
- Тонкі. Фракція помелу більш дрібна, тому використовують такі висівки замість борошна для випікання печива та бісквітів. Тонкі гранули регулюють роботу шлунка і дванадцятипалої кишки, нормалізують метаболізм. Якщо Вам потрібні хороші висівки для схуднення, то гранули дрібного помелу підійдуть ідеально.
При виборі продукту не менш важлива основна сировина, з якої вилучена цілісна оболонка. Тип зерна визначає конкретний вплив на організм людини. Які висівки краще - вибирати Вам. Ми опишемо призначення і властивості самих популярних різновидів:
- Пшеничні висівки. Багаті вітамінами групи В, тому сприятливо діють на нервову систему. Пшеничні висівки - найбільш поширений вид продукту.
- Ячмінні висівки. Допомагають швидко знизити рівень холестерину в крові, а також сприяють схудненню.
- Вівсяні висівки. Ще один поширений варіант, який популярний у шанувальників здорового харчування. Вівсяні висівки корисні діабетикам, оскільки вони нормалізують не тільки рівень холестерину, але і рівень інсуліну в крові.
- Висівки житні. Відрізняються більш м'якими волокнами. Висівки житні містять велику кількість амінокислот, селену і хрома. Продукт покращує циркуляцію крові і зменшує ризик онкозахворювань.
Деякі виробники випускають харчову добавку з компонентами, які посилюють дію основного інгредієнта. Так, на нашому сайті можна купити висівки Добродія з розторопшею, топінамбуром, ламінарією.
Як правильно їсти висівки
Вживати продукт з метою оздоровлення та втрати ваги необхідно за певною схемою. Перше, з чим потрібно розібратися, скільки висівок в день можна їсти. Незважаючи на помірну калорійність і корисні властивості, перевищувати добову норму висівок не рекомендується. Це може мати негативні наслідки з боку шлунково-кишкового тракту. У день рекомендується вживати 2-3 чайні ложки цільнозернової суміші. Цього буде достатньо для того, щоб заповнити дефіцит клітковини. Будь-які висівки Нордік обов'язково потрібно запивати водою, кефіром або ряжанкою.
Якщо Вам не подобається їсти цельнозерновую суміш в чистому вигляді, спробуйте страви з висівками. Оскільки у суміші нейтральний смак практично відсутній аромат, додавати її можна у всілякі рецепти. Висівками замінюють борошно для випічки різноманітних хлібобулочних виробів. Висівки Добродія замінять паніровку для м'ясних, рибних або овочевих страв. Також вони ідеально впишуться в рецепт соусу, першої страви і напою. Для малюків роблять спеціальний відвар, який додають в основну їжу: пюре, кашу або суп. Як готувати відвар з висівок. Ретельно промити 200 г цільнозернового суміші, залити її 1 л окропу і варити протягом 1 години. Потім відвар процідити через дрібне сито. Охолодити і вживати в чистому вигляді або в складі інших рецептів.