Каша - купити Каші, мюслі у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
АХА, 40 г, Каша вівсяна, з полуницею, моментального приготування
Артикул: 15781
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, 40 г, Каша вівсяна, з чорницею, моментального приготування
Артикул: 12653
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, 40 г, Каша вівсяна, з яблуком і корицею, моментального приготування
Артикул: 12681
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, 40 г, Каша вівсяна, малина, ожина, вершки, моментального приготування
Артикул: 15783
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, Упаковка 20 шт. х 40 г, Каша вівсяна з полуницею та вершками, моментального приготування
Артикул: 15782
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, Упаковка 20 шт. х 40 г, Каша вівсяна з чорницею, моментального приготування
Артикул: 12653
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, Упаковка 20 шт. х 40 г, Каша вівсяна, з полуницею, моментального приготування
Артикул: 15781
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, Упаковка 20 шт. х 40 г, Каша вівсяна, з яблуком і корицею, моментального приготування
Артикул: 12681
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
АХА, Упаковка 20 шт. х 40 г, Каша вівсяна, малина, ожина, вершки, моментального приготування
Артикул: 15783
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Каша у Чернигові


В силу постійної зайнятості багатьом людям не вистачає часу на збалансоване і повноцінне харчування. Готування - процес трудомісткий, що вимагає максимального залучення. Тим, хто все-таки хоче налагодити раціон і харчуватися правильно, на допомогу прийдуть каші моментального приготування. Цей продукт не новинка на українському ринку. Однак тільки зараз він набуває широкої популярності. Пояснюється це тим, що каша в пакетиках стала більш корисною, а асортимент дозволяє знайти всілякі варіанти для обіду, вечері чи сніданку. Швидкі каші не менш корисні, ніж стандартні аналоги. Гарні вони тим, що готувати їх практично не потрібно. Це суттєво економить сили. Для приготування каші Голден Кінгс достатньо залити суміш крутим окропом і настояти протягом зазначеного на упаковці часу.

Каша швидкого приготування - справжній порятунок в еру високого темпу життя. Магазин АкваМаркет пропонує повністю оцінити переваги, які надає Вам Інтернет. Економте свій час і гроші, замовляючи продукти харчування онлайн. Двері нашого віртуального магазину в Києві відкриті цілодобово. В каталозі Ви знайдете різноманітні каші від перевірених виробників: Добродія, Нордік, Акса. Кожна позиція має докладний опис із зазначенням складу і особливостей товару. Доставка здійснюється в мінімальні терміни, незалежно від віддаленості пункту призначення. На АкваМаркет можна вигідно купити з доставкою крупи швидкого приготування, щоб звільнити час на більш важливі процеси.

Яка вона - сучасна каша швидкого приготування

У продажу представлені крупи з різних культур. Є каші моментального приготування, які абсолютно не мають потреби в варінні. Це зручний продукт для тих, хто змушений їсти на ходу. Миттєва каша Нордік, упакована в герметичний стакан - це ідеальний перекус в офісі, в машині або в поїзді. Каша швидкого приготування трохи відрізняється від моментальної. Її варять 3-5 хвилин, після чого крупа набуває потрібну консистенцію. Є монокаші, що складаються з одного сорту крупи, або суміші, в складі яких присутні кілька видів круп або злаків.

Переваги каші швидкого приготування

Незважаючи на деякі особливості обробки сировини, моментальні крупи так само корисні і поживні, як і звичайні. Готовий гарнір виходить смачним, ароматним. Важливою перевагою такого продукту є економія часу. Не потрібно розбиратися, як готувати той чи інший гарнір, скільки варити кашу. Час приготування займає не більше 5-7 хвилин, тоді як звичайний гарнір вариться не менше півгодини.

Крім того, швидкі каші - це користь для організму. Склад додатково збагачують лікарськими травами або екстрактами, щоб посилити лікувально-профілактичну дію продукту.

Більшість виробників випускає миттєві крупи, розфасовані в пакетики або стаканчики. Щоб приготувати гарнір потрібна тільки вода. Кількість крупи фіксована, тому Вам не потрібно користуватися мірними стаканчиками або вираховувати пропорції.

Швидка каша. Види і асортимент

У нашому магазині запропоновані різноманітні види круп, які відрізняються щодо компонентного складу. Умовно їх можна розділити на три групи:

  • Каші з м'ясом.
  • Каші з грибами.
  • Каші солодкі з ягодами або фруктами.

Найбільш затребуваними і популярними є такі види круп:

  • Гречана каша. Багата вітамінами і мінералами. Не містить глютен. Позитивно впливає на імунітет і знижує рівень холестерину.
  • Вівсяна каша. Очищає організм від шлаків і токсинів, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
  • Кукурудзяна каша. Потужний природний антиоксидант. Кукурудзяна каша зміцнює волосся, нігті, покращує стан шкіри.
  • Гарбузова каша. Незамінна для здоров'я очей і шкіри. Ідеально поєднується з сиром, вершками і пряними спеціями. Ще це дієтичний продукт, оскільки гарбуз на 90% складається з води. Гарбузова каша незамінна в дієтичному раціоні, оскільки за рахунок вмісту вітаміну Т перешкоджає утворенню нових жирових клітин.
  • Манна каша. Ще одна крупа, яка використовується в рамках дієтичного лікування. Манка - рецепт здоров'я шлунка і кишечника. У крупі міститься велика кількість заліза, а воно допомагає правильно функціонувати червоним кров'яним тельцям.
  • Каша Артек. Пшенична крупа - джерело клітковини, вітамінів групи В, кальцію і калію. Регулярне вживання Артека сприяє очищенню організму від солей важких металів, позбавляє від дисбактеріозу і запорів.

Спочатку крупи швидкого приготування з'явилися в Німеччині, Великобританії і Фінляндії. Популярність їх була настільки високою, що вони швидко надійшли в продаж і в інших країнах. Сьогодні швидкі каші українського виробництва складають гідну конкуренцію закордонним продуктам. Крупи Ілна, Голден Кінгс, Добродія порадують не тільки збалансованим складом і приємним смаком, але і доступною ціною. Замовте продукцію на сайті АкваМаркет і отримаєте додаткову вигоду. Ми працюємо з виробниками напряму, тому ціни на каші у нас нижче, ніж в роздробі. Оптовим замовникам надаємо знижки. АкваМаркет - це рецепт збалансованого раціону з мінімальними витратами часу і сил.