Холодна кава - купити Соки, солодкі води, енергетики у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Холодна кава у Чернигові


Спекотного літнього дня холодна кава - це найкращий спосіб освіжитися і налаштуватися на продуктивний лад. Холодні напої з кави не мають нічого спільного з просто остиглим напоєм. Це зовсім інший світ, насичений іншими смаковими відтінками і настроями. Готують холодний капучіно або латте по-іншому, є своя рецептура і технологія. Зате у споживачів є можливість спробувати абсолютно новий напій, унікальний і незвичайний.

Не завжди є можливість заглянути в кав'ярню і замовити прохолодний напій на винос. Тому виробники випустили холодну каву в банкці, купити яку можна в нашому інтернет-магазині. Подібні напої мають масу переваг:

  • Приготовлені з добірних сортів кави з використанням натуральних компонентів.
  • Широка палітра смаків, серед яких обов'язково знайдеться Ваша ідеальна кава.
  • Великий розбіг цін і величезний вибір виробників.
  • Доступна ціна кожної банки.
  • Тривалий термін зберігання, в процесі якого холодна кава Старбакс повністю зберігає свої смакоароматичні властивості.
  • Компактна, ергономічна і красива упаковка.
  • Зручність зберігання і транспортування. Взяти холодну каву з молоком можна навіть на дачу, заздалегідь подбавши про її придбання. В результаті улюблені напої будуть завжди під рукою, навіть коли поруч немає хорошої кав'ярні.

Вам не потрібно розбиратися в тому, як приготувати холодну каву і шукати перевірений рецепт. Виробник вже змішав необхідні інгредієнти в оптимальному співвідношенні, щоб Ви отримали ідеальний фрапуччіно або латте. Примітно, що кава в банці на смак не поступається свіжоприготованому напою. Це забезпечує товару неймовірну популярність серед споживачів.

Особливості холодних кавових напоїв

Є маса рецептів, як приготувати холодну каву. Гарячий напій змішують з холодним молоком, вершками, морозивом, згущеним молоком, сиропами і іншими цікавими добавками. Слід пам'ятати, що калорійність фрапучіно залежить від рецепта. Чим жирніше добавки, які використані для приготування напою, тим калорійнишою буде кава. Але бренди, які випускають каву в банках, обов'язково вказують докладну інформацію про енергетичну цінність напою безпосередньо на упаковці.

Як правило, холодна кава містить кофеїн, але на ринку є напої без кофеїну. Кожен рецепт - це ідеальний баланс смаку, м'який тонізуючий ефект і приємний аромат.

Інтернет-магазин АкваМапкет пропонує вибрати якісні кавові напої зі сторінок нашого онлайн-каталогу. Замовте холодну каву в банці, щоб насолоджуватися нею в офісі, вдома або за містом. Величезний вибір пропозицій, краща ціна, оперативна доставка товарів в регіони.

Види холодної кави

З приходом літа інтерес до прохолодних напоїв зростає в кілька разів. Оскільки кавова карта закладів рясніє різноманітними пропозиціями, кава в банках теж випускається різною. Давайте розберемося, як називається холодна кава і чим вона відрізняється між собою:

  • Фрапе або фрапучіно. Рецепт холодної кави досить простий. Її готують з охолодженого еспресо з додаванням льоду, молока і морозива. Інгредієнти обов'язково збивають в шейкері або блендері. В результаті виходить тонізуючий холодний коктейль, який неодмінно сподобається ласунам.
  • Айс-кава. Склад цього напою варіюється в залежності від побажань виробника. Айс-каву часто доповнюють всілякими сиропами, топпінгами або посипаннями, створюючи незвичайні кавові напої, схожі на повноцінний десерт.
  • Колд брю. Цей напій готують методом холодного настоювання. Після приготування каву можна вживати як у вигляді самостійного напою, так і в якості компонента для приготування всіляких коктейлів.

Останнім часом набирає популярність ще один незвичайний напій - капуоранж. Це капучино, змішаний з апельсиновим соком або фрешем і льодом. Поєднання смаку цитруса і міцності еспресо створює дивовижний смак.

Купити холодну каву в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про те, щоб Ви могли замовити холодну каву в банці в будь-який час року. У нашому каталозі є дуже багато цікавих пропозицій, які дозволять залучити як роздрібних, так і оптових покупців. Смачний, ароматний, тонізуючий кавовий напій з молоком, купити який можна з доставкою по Києву та Україні. Ми реалізуємо продукцію перевірених виробників, гарантуємо якість кожної банки. Для покупців сегменту HoReCa діє спеціальна ціна.