Гарбузова олія - купити Олія, оцет у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
La Tourangelle, Олія гарбузового насіння, 250 мл
Артикул: 37139

Гарбузова олія у Чернигові


Протягом багатьох років гарбузова олія є популярним і затребуваним продуктом. Натуральне масло холодного віджиму - джерело біологічно активних речовин, які життєво необхідні нашому організму. Оскільки виробляють масло гарбуза за сучасними технологіями, в ньому зберігається повний перелік корисних елементів і речовин.

Олія гарбузова і її склад

Найбільш цінними компонентами насіння гарбуза є поліненасичені жирні кислоти, які необхідні для нормального функціонування головного мозку і серцево-судинної системи. Крім цього масло гарбуза містить вітаміни А, Е, мідь, селен, цинк, калій, залізо. На 100 грам гарбузової олії припадає 33,9% білка, 3,9% клітковини, 31,5% жиру. Калорійність продукту складає 896 Ккал, однак за рахунок мінімального вмісту вуглеводів глікемічний індекс не перевищує 6 од.

Користь олії гарбуза

Завдяки збалансованому компонентному складу у продукту широкий спектр корисних властивостей. Чим корисне гарбузове масло:

  • Покращення перистальтики кишечника, боротьба з запорами.
  • Посилення дії традиційних медикаментів.
  • Стимулювання апетиту.
  • У жінок підвищення фертильності.
  • У чоловіків стимуляція потенції і профілактика розвитку запальних процесів в передміхуровій залозі.
  • Зниження ендогенної інтоксикації.

Регулярно вживаючи в їжу цей чудовий продукт, можна забезпечити свій організм необхідними амінокислотами і вітамінами. Тож не дивно, що масло гарбузове набуло широкого застосування в кулінарії. Його додають в соуси, маринади, салатні заправки, випічку та інші рецепти.

Масло з насіння гарбуза - незамінний інгредієнт всіляких косметичних продуктів. Завдяки своїм протизапальним, антибактеріальним, омолоджуючим властивостям воно набуло застосування в косметології. У складі продукту відмінно поєднуються антиоксиданти і жирні кислоти. Це саме те, що потрібно для догляду за зрілою шкірою. Масло з насіння гарбуза живить епідерміс, відновлює його еластичність, зволожує сухі ділянки, лікує вугровий висип і освітлює пігментні плями. Якщо додати кілька крапель гарбузової олії в крем або скраб, то можна значно підвищити дієвість косметичного продукту.

Нерідко використовують масло гарбуза в медицині. За рахунок широкого спектра фітостеролів і антиоксидантів продукт надає лікувально-профілактичну дію на різні групи органів. Так, фітостероли гарбуза перешкоджають утворенню холестеринових бляшок у судинах і знижують артеріальний тиск. Омега-3 жирні кислоти живлять клітини мозку, а також підтримують еластичність судин. Зеаксін, який входить до складу гарбузової олії, захищає зоровий нерв від негативного впливу ультрафіолетових променів. Антиоксиданти піклуються про клітини печінки. Продовжувати можна безкінечно. Гарбузова олія - ​​неймовірно корисний продукт, який варто ввести в раціон кожної людини.

Гарбузова олія: як приймати

Щоб отримати від гарбузового масла тільки користь, слід знати, як правильно приймати цей продукт. Дозування для кожного випадку підбирається індивідуально після консультації з лікарем. Однак є загальні рекомендації, як приймати гарбузове масло:

  • Тривалість курсу становить 30 днів, після чого необхідно обов'язково зробити перерву.
  • З лікувально-профілактичною метою масло приймають за 1,5-2 години перед прийомом їжі.
  • Продукт вживають в чистому вигляді, не розбавляючи і не запиваючи водою. Якщо смак масла Вам не подобається, запивайте його фруктовим соком або несолодким трав'яним чаєм.
  • Починати слід з мінімальної дози, поступово збільшуючи обсяг. Так організм звикне до продукту.
  • Масло п'ють холодним, оскільки при нагріванні воно втрачає вітаміни і корисні компоненти.

Однак щоб зміцнити організм не обов'язково пити гарбузове масло за якоюсь схемою. Можна використовувати його в якості альтернативи соняшниковій або оливковій олії для заправки салатів, приготування маринадів або запікання овочів, м'яса.

Як зберігати масло гарбуза

Щоб продукт не втратив свої корисні властивості зберігати його потрібно в щільно закритій ємності при температурі + 18ºС. Бажано, щоб на пляшку не потрапляли прямі сонячні промені. При дотриманні рекомендацій масло гарбуза здатне зберігатися до 10 місяців.

Де вигідно купити гарбузову олію в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою гарбузову олію холодного віджиму, вироблену найкращими брендами. В наявності тільки якісна і сертифікована продукція, яка задовольнить вимоги навіть найвибагливішого гурмана. Масло гарбуза повністю натуральне, без добавок та консервантів. У разі оптового замовлення ціна значно знижується. Не пропустіть можливість вигідно придбати якісну і 100% натуральну продукцію з доставкою по Києву та Україні.