Олія авокадо - купити Олія, оцет у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
La Tourangelle, Олія авокадо, 250 мл La Tourangelle, Олія авокадо, 250 мл
Артикул: 36532

Олія авокадо у Чернигові


Олія авокадо - унікальний продукт, що володіє масою позитивних якостей. Незважаючи на те, що культивація авокадо сягає корінням у часи ацтеків, подібний продукт є новинкою для ринку харчових масел. Виробляють його зі свіжої м'якоті плодів, тоді як більшість інших рослинних олій витягують з насіння. Олія авокадо холодного віджиму підходить для прийому в їжу, а в складі продукту зберігається максимум корисних компонентів. Авокадова олія багата антиоксидантами, поліфенолами, але головна цінність її полягає в рекордному вмісті корисних мононенасичених жирів, частка яких досягає 70%. Завдяки високій точці димлення (найвища серед інших харчових масел і становить 250 ° С для нефільтрованого і 270 ° С для фільтрованого) і природної низькій кислотності авокадо масло отримало заслужене місце на кухні. Калорійність олії авокадо становить 885 кКал, проте це не заважає використовувати продукт в раціоні дієтичного харчування, адже користь олії авокадо очевидна.

У нашому магазині Ви можете купити з доставкою будь-які продукти харчування, в тому числі і цей унікальний товар. АкваМаркет пропонує продукцію виключно від перевірених виробників, гарантуючи якість товару і його бездоганний смак. Щоб недорого купити масло авокадо в Києві досить заглянути в наш каталог і оформити замовлення в пару кліків. Нагадуємо, що доставка покриває всю Україну, тому замовити авокадове масло Ви можете незалежно від місцезнаходження.

Корисні властивості олії з авокадо

Завдяки своєму багатому вітамінному складу, цей продукт забезпечує організм людини всіма компонентами, необхідними для нормальної життєдіяльності. Масло корисно для волосся, нігтів і шкіри, оскільки в ньому містяться натуральні антиоксиданти і жирні кислоти. Регулярно вживаючи цей продукт, Ви помітите, що волосся стало більш пружне і блискуче, шкіра відновила тонус, а нігті перестали ламатися. Але це далеко не все, на що здатне масло авокадо. Користь продукту полягає в наступному:

  • Зниження рівня цукру в крові.
  • Стабілізація роботи центральної нервової системи.
  • Прискорення регенерації тканин, що особливо актуально в період відновлення після операцій.
  • Сприятливий вплив на слизову кишечника. Масло сприяє загоєнню дрібних ранок і зняття запалень, що в результаті полегшує симптоматику таких хвороб, як виразка шлунка.
  • Позбавлення від простатиту, артрозу, аденоми простати.
  • Турбота про репродуктивну систему.
  • Зміцнення імунітету.
  • Зміцнення серцево-судинної системи.
  • Покращення роботи травної системи.
  • Прискорення метаболізму і допомога у боротьбі с зайвою вагою.

Тож не дивно, що масло часто використовують не тільки в кулінарії, але і в народній медицині. Багато людей п'ють масло авокадо: як приймати продукт, щоб відчути лікувально-профілактичну дію? Однієї чайної ложки в день буде достатньо. Пити масло краще за 30 хвилин до їжі, а після місяця прийому обов'язково зробити перерву.

Особливості застосування

Унікальні властивості продукту зробили його універсальним засобом в боротьбі за здоров'я, молодість і красу організму. Активно використовують масло авокадо в кулінарії. У якісного масла пікантний смак і вишуканий аромат, в ньому немає холестерину, тому воно легко засвоюється організмом. Тож не дивно, що масло авокадо стало універсальним продуктом для приготування їжі. Його використовують в якості заправки для салатів, маринаду для м'яса, риби та птиці. Висока точка димлення дозволяє використовувати масло авокадо для смаження різноманітних продуктів без шкоди для організму. Вільні жирні кислоти і мононенасичені жири забезпечують маслу стійкість до високих температур. Тому авокадо масло підходить для їжі і ідеально вписується в вегетаріанський, дієтичний раціон.

Знайшло застосування масло авокадо в косметології, оскільки протизапальні і зволожуючі агенти активно впливають на шкіру обличчя і тіла. Продукт заспокоює сверблячу шкіру, живить і зволожує її, захищає від ультрафіолету, відновлює зневоднений епідерміс. Це універсальний косметичний продукт для обличчя і тіла. З нього можна робити живильні і регенеруючі маски, суміші для обгортання або масажу. Також масло авокдо застосовують для збагачення косметичних засобів. Його додають з розрахунку 10 крапель на 10 грам крема, лосьйона або бальзама.

Пропонуємо і Вам випробувати на собі цілющі властивості цього унікального продукту. Замовте авокадо масло онлайн, і ми швидко доставимо його з Києва в будь-яку точку України.