Помпа для води ручна - купити Помпи для води у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (18)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ViO, Краник для механічної помпи, блакитний
Артикул: 91539
Blue Rain, помпа для води, Comfort Blue Rain, помпа для води, Comfort
Артикул: 15447
Екотронік, помпа для води, Каліпсо Екотронік, помпа для води, Каліпсо Екотронік, помпа для води, Каліпсо
Артикул: 0914
Помпа для води Blue Rain Standard Помпа для води Blue Rain Standard Помпа для води Blue Rain Standard
Артикул: 0909
Blue Rain Extra, Помпа для води, механічна Blue Rain Extra, Помпа для води, механічна
Артикул: 63807
LiLu, Standard, Помпа для води механічна, з малюнком
Артикул: 45844
Lilu Econom, Помпа для води, механічна Lilu Econom, Помпа для води, механічна
Артикул: 43120
Lilu Standard Plus, Помпа для води з краном
Артикул: 43119
Lilu, Помпа для води, Maximum Lilu, Помпа для води, Maximum Lilu, Помпа для води, Maximum
Артикул: 17867
Lilu, помпа для води, Econom Lilu, помпа для води, Econom Lilu, помпа для води, Econom
Артикул: 10698
Lilu, помпа для води, Standard Lilu, помпа для води, Standard Lilu, помпа для води, Standard Lilu, помпа для води, Standard
Артикул: 10746
Секція, для водозабірної трубки, Пластик, м/у Секція, для водозабірної трубки, Пластик, м/у
Артикул: 5433

Помпа для води ручна у Чернигові


Помпа для води ручна - це можливість раціонально вирішити проблему розливу питної води з великих бутлів ємністю 19 л. Погодьтеся, купувати кулер доречно не завжди. Для дачі або для офісу невеликих розмірів установка спеціального обладнання просто недоцільна. Також рідко купують кулери для дому або квартири. Однак необхідність зручного розливу води залишається. Вирішити проблему допоможе ручна помпа для бутильованої води. Цей компактний аксесуар дозволяє легко набирати воду без необхідності нахиляти або перевертати важкий бутель. Справитися з таким пристроєм зможе навіть маленька дитина.

Як працює помпа для води

Пристрій відрізняється дуже простим принципом роботи. Щоб в ньому розібратися, спочатку розглянемо конструкцію аксесуара. Помпа-насос складається з таких елементів:

  • Довга трубка, яка опускається всередину ємності з водою.
  • Корпус з кнопкою і механізмом для відкачування рідини.
  • Краник для подачі води в ємність.

Механічна помпа того чи іншого бренду може мати свої особливості. Наприклад, деякі виробники оснащують краник спеціальною кришкою, яка перешкоджає попаданню всередину пилу і інших забруднень. Інші бренди передбачають подовжувач для краника, який спрощує набір води в великий посуд. Також моделі відрізняються за розміром, довжиною всмоктуючої трубки і обсягом води, яку піднімає насос за одне натискання.

Однак об'єднує всі пристрої єдиний принцип дії. Ручна помпа для води кріпиться на горло бутлі. Завдяки щільному з'єднанню немає ймовірності того, що аксесуар буде «люфтити» або вода буде проливатися. Для досягнення максимально щільного кріплення помпу оснащують фіксуючим кільцем або спеціальною різьбою.

Коли аксесуар встановлений на бутиль з водою, набирати рідину простіше простого. Досить натиснути на кнопку в верхній частині корпусу. Вбудований насос виштовхує повітря всередені ємності через клапан односторонньої дії безпосередньо в бутиль. На поверхні води створюється підвищений тиск. Оскільки вода не піддається стисненню, зрівнювання тиску відбувається за рахунок виштовхування води з ємності по трубці. Рідина виливається через носик в підставлений стаканчик, кухоль або каструлю.

Будь-яка сучасна ручна помпа для бутильованої води проводиться з харчових полімерів, які не змінюють хімічний склад води і не впливають на її смакові якості. Також виробники пропонують купити помпу для води з ручкою для перенесення бутлі. Такі моделі витримують вагу до 40 кілограмів, дозволяючи комфортно переміщати ємність з водою без додаткового обладнання.

Ручна помпа для води і її особливості:

  • Простота установки і експлуатації. Щоб закріпити аксесуар на бутлі не потрібні спеціальні знання або додаткові інструменти.
  • Повна мобільність. Одну помпу можна використовувати для дома або дачі, пристрій зручно брати на пікнік.
  • Немає необхідності в електроенергії. Ручна помпа для води економна, оскільки для неї не потрібно купувати витратні матеріали (батарейки) або витрачатися на зарядку вбудованого акумулятора.
  • Універсальне рішення для офісу, будинку, дачі, школи або іншої установи.
  • Доступна ціна. Купити в Києві ручну помпу в роздріб можна за ціною від 75 грн за одиницю.

У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете широкий асортимент обладнання від провідних українських та європейських виробників. Важлива перевага - можливість купити з доставкою помпи ручні оптом і в роздріб. Відправляємо товар в Одесу, Харків, Маріуполь, Дніпро і будь-яке інший місто України транспортною компанією Нова Пошта. Жителям Києва доступна термінова адресна кур'єрська доставка. Уточнюйте деталі у менеджера.

Переваги ручних помп для бутильованої води

Вивчивши особливості обладнання, його переваги стають очевидними. Це найдоступніший аксесуар для дозованого розливу бутильованої води, який можна купити в Києві з доставкою. Також до достоїнств устаткування можна віднести такі плюси:

  • Безпека і комфорт експлуатації.
  • Різноманітність колірних рішень.
  • Надійність і функціональність.
  • Відсутність додаткових витрат на обслуговування.

Купити помпу для води з доставкою в Україні

Компанія АкваМаркет пропонує покупцям великий асортимент механічних помп для бутильованої води за найвигіднішими цінами. Всі пристрої пройшли відповідну сертифікацію, відповідають високим стандартам якості і безпеки. А завдяки прямим поставкам від виробників купити помпу для води ручну можна дійсно вигідно. Асортимент продукції представлений різноманітними рішеннями. У нас можна купити з доставкою помпу-насос:

  • Новий український бренд на ринку обладнання для бутильованої води. Помпа механічна ViO поєднує в собі прекрасну функціональність, тривалий термін служби і доступну вартість.
  • Blue Rain. Один з найбільш затребуваних європейських брендів, який виробляє високоякісні і надійні ручні помпи для води. Торгова марка Blue Rain присутня на ринку більше 10 років, підтверджуючи репутацію перевіреного бренду, якому довіряють мільйони покупців.
  • Ще одне оригінальне рішення - недорога помпа механічна Lilu, яка має кілька додаткових насадок. Вироби виготовлені з високоякісного пластику, який не вступає в реакцію з рідиною і не змінює її органолептичні властивості.

Будь-яка помпа проста у використанні, має тривалий термін служби. Справитися з таким пристроєм може навіть маленька дитина. Оцініть переваги оригінальної фірмової продукції, купити яку Ви можете для дому або офісу абсолютно недорого. Ціна пристроїв стартує від 80 грн. Залежно від обсягу замовлення вартість може змінюватися в меншу сторону. Саме тому на сайті АкваМаркет вигідно замовити помпу механічну оптом. Співпрацюємо з підприємствами, організаціями та установами, пропонуючи унікальні цінові пропозиції та зручну систему оплати. Телефонуйте нам за допомогою одного з телефонів, зазначених на сайті, щоб отримати кваліфіковану консультацію і підібрати помпу відповідно всім Вашим вимогам.