Бутель полікарбонатний - купити Аксесуари для води у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Contec, Бутель полікарбонатний з ручкою, 19 л Contec, Бутель полікарбонатний з ручкою, 19 л Contec, Бутель полікарбонатний з ручкою, 19 л
Артикул: 84053
Greif, Бутель з ручкою, полікарбонатний, 18,9 л Greif, Бутель з ручкою, полікарбонатний, 18,9 л
Артикул: 0736

Бутель полікарбонатний у Чернигові


Постійне погіршення якості водопровідної води призвело до того, що сьогодні більшість українців вважає за краще замовляти питну воду з доставкою. У подібній ситуації виникає необхідність забезпечити її зручне зберігання. Для цих цілей була створена бутель полікарбонатна для багаторазового використання. Полікарбонат має деякі особливості, які дозволили йому зайняти лідируюче місце у виробництві тари високої міцності об'ємом 19 л або 13 л. Відрізнити матеріал допоможе спеціальне маркування полікарбонатних бутлів - PC 7. Це означає, що бутель для води виготовлений з полікарбонату і підходить для багаторазової експлуатації.

Високі експлуатаційні характеристики забезпечують оборот тари до 100 циклів без втрати первинних властивостей. Полікарбонат - це екологічний і безпечний для здоров'я матеріал, який не впливає на якість питної води. Ще один важливий плюс тари - вартість. Купити бутель для води з ручкою можна абсолютно недорого, а прослужить ємність дійсно довго.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете купити з доставкою бутель полікарбонатну для води 19 л. В наявності вироби з ручкою, без ручки, виготовлені з високоякісних матеріалів. Бутель має класичну округлу форму, зручний для зберігання і транспортування води. Надійна багаторазова тара для перевезення і зберігання очищеної питної води.

Бутель полікарбонатна для води. Особливості матеріалу

Щоб оцінити переваги багаторазової тари слід розібратися в особливостях матеріалу, з якого вона виготовлена. Полікарбонат це різновид пластику. Матеріал являє собою лінійний поліефір вугільної кислоти щільністю 1,2 г / см., з теплостійкістю до 150 ° С і міцністю при розтягуванні 60 ... 70 МПа. Для маркування полікарбонатних бутлів використовується символ PC 7, який позначає іншу тару з міцного пластику для багаторазового використання.

Полікарбонатний бутель відрізняється високою механічною міцністю. Тара витримує зовнішні впливи, не б'ється і не тріскається при транспортуванні. При цьому бутель 19 л з ручкою значно легше скляних ємностей.

У числі переваг полікарбонату також можна назвати стійкість до перепадів температур. Тара не змінює властивості, якщо температура навколишнього середовища підвищується або знижується. При різкій зміні температурного режиму полікарбонатний бутель також зберігає свої початкові властивості. Матеріал не взаємодіє з продукцією, тому не змінює смак і аромат води навіть при тривалому зберіганні. Ємності виконуються в класичній округлій формі і в залежності від обсягу можуть бути з ручкою або без ручки.

Бутель полікарбонатна не вимагає спеціального догляду. Її легко помити за допомогою звичайного засобу. Пружна і небитка ємність знайшла широке застосування в області доставки питної води. Тару використовують для транспортування і зберігання чистої води вдома, в офісі, на підприємствах. Це незамінний атрибут для установ, де заборонено використання скляних ємностей (стадіони, школи, басейни і т.д.).

У магазині АкваМаркет Ви можете цілодобово купити з доставкою бутель полікарбонатну 19 л, 13 л. В онлайн-каталозі запропонована продукція високої якості, яку ми закуповуємо у провідних виробників. Для виготовлення тари використано екологічну сировину, а процес виробництва строго контролюється на кожному етапі. Замовляючи ємності у нас, Ви можете бути впевнені в їх безпеці і відповідності високим європейським стандартам. Доставка бутлів в Київ, Одесу, Харків, Луцьк здійснюється транспортною компанією Нова Пошта. Гарантуємо доступні ціни і можливість замовити бутлі з полікарбонату оптом в будь-якій кількості.

Бутель полікарбонатна і її переваги

Перелік достоїнств багаторазової тари для води не обмежується доступною ціною і високою механічною міцністю. Ємності, виготовлені відповідно ГОСТам, при правильному транспортуванні, митті і використанні мають термін служби до 100 циклів. Також варто виділити і інші переваги полікарбонатних бутлів:

  • Екологічний і перевірений часом матеріал, який добре зарекомендував себе серед споживачів.
  • Бутель полікарбонатна підходить для вторинної переробки.
  • Тара відрізняється високою термостійкістю, тому її можна мити при високих температурах.
  • Не вбирає сторонні запахи, смаки, не взаємодіє з упакованою продукцією.
  • Виглядає естетично і привабливо.
  • Відрізняється невеликою вагою, що спрощує транспортування і зберігання питної води.
  • Безпека для споживачів. Матеріал не містить шкідливі речовини, тому воду з полікарбонатної тари можуть пити діти, вагітні жінки, алергіки.

Замовити онлайн бутель полікарбонатну в Україні

Компанія АкваМаркет є лідером на ринку аксесуарів для транспортування, зберігання, розливу питної води. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете широкий асортимент якісних ємностей з полікарбонату. Тара виготовлена ​​з безпечних матеріалів, має сертифікати, видані відповідними органами. Прозорі блакитні ємності з ручкою або без, міцні і зносостійкі. Тара призначена для контакту з питною водою, про що свідчать гігієнічні висновки. У нас можна вигідно купити бутель для води з ручкою для дому або офісу, замовивши доставку в Житомир, Дніпро, Чернігів або інше місто України. Основні характеристики тари, яка запропонована в нашому каталозі:

  • Відсутність швів.
  • Висока механічна міцність.
  • Термостійкість.
  • Ударостійкість.
  • Екологічність.

Полікарбонатні бутлі 19 л безпечні для харчового застосування, довгий час зберігають первинні властивості і привабливий зовнішній вигляд. Якісна багаторазова тара для дому та офісу, підприємств і організацій. Наш коллбек центр 8877 працює цілодобово, щоб Ви могли дізнатися про діючі акції та спецпропозиції.