Кольоровий папір - купити Офісний папір у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Aihao, 50 аркушів, Кольоровий папір, QZ 80, 5 кольорів
Артикул: 19741

Кольоровий папір у Чернигові


Деякий час назад роздруківка текста на кольоровому папері була доступна тільки в спеціалізованих рекламних агентствах і друкарнях. Однак сьогодні ситуація змінилася, оскільки папір кольоровий для принтера з'явився у вільному продажу. Матеріал може використовуватися для друку на струменевому або лазерному принтері, головне підібрати оптимальну щільність і колір. У продажу є різні кольори: жовтий, синій, помаранчевий, зелений. Відтінки можуть бути пастельними або більш насиченими, що дозволяє покупцям знайти ідеальний варіант. Якщо Ви думаєте, що роблять з кольорового паперу лише дитячі поробки, то це глибока помилка. В офісі цей витратний матеріал отримав широке застосування і використовуються для наступних цілей:

  • Організація зручного документообігу, де можна швидко і легко знайти необхідні файли.
  • Роздруківка інформаційно-рекламної продукції. Листівки, брошури, презентаційні матеріали виглядають набагато привабливіше, якщо в їх основі – яскравий помаранчевий або жовтий папір.
  • Маркування та кластеризація документів. Щільні кольорові листи використовуються як роздільники в папках або інших системах зберігання.

Також кольоровий папір двосторонній А4 добре підходить для дитячої творчості. Що можна зробити з кольорового паперу: аплікації, вітальні листівки, ілюстраційні матеріали, конверти і навіть орігамі.

Кольоровий папір та його особливості

При виборі звичайного паперу для принтера споживачам варто враховувати масу чинників. Однак у випадку з кольоровим папером критерії трохи змінюються. Ми вже не звертаємо уваги на ступінь білизни, але уважно вивчаємо щільність. У нашому каталозі є офісний кольоровий папір щільністю 40-160 г / м2, тому Ви легко підберете оптимальний варіант для Ваших цілей. Незалежно від щільності, весь папір для офісу стійкий до розриву, зім'яту і псування країв. Завдяки своїй щільності листи добре зберігаються протягом довгого часу.

Що стосується кольору, то тут все індивідуально. У палітрі відтінків є навіть чорний папір А4, на якій можна друкувати кольоровим чорнилом. Кількість листів в упаковці теж варіюється, що безумовно впливає на ціну. Чим більше листів, тим дорожче упаковка, проте в перерахунку вартість одного аркуша в даному випадку буде нижчою. Тому для корпоративних цілей більш вигідно купувати блоки великої місткості. Так і співробітникам буде зручно, оскільки папір завжди буде під рукою, і власнику підприємства не доведеться переплачувати, купуючи невеликі пачки.

Замовити якісний папір офісний кольоровий в Києві

Максимальну якість друку забезпечують тільки хороші витратні матеріали. Якщо Ви хочете уникнути розчарувань і маєте намір купити в Києві кольоровий папір А4, зверніть увагу на продукцію брендів Aihao, Buromax, IQ, Klerk. Офісний кольоровий папір цих виробників поєднує в собі масу достоїнств, тому неодмінно порадує якість і ціна. Брендовий папір кольоровий універсально підійде для роботи на будь-якому друкованому пристрої. У листів різна щільність, а барвний пігмент рівномірно розподілений по всій поверхні. Кожен лист - це ідеально вивірена форма, точний розмір і рівний зріз. Листи ідентичні, без пошкоджень або браку, що гарантує бездоганну якість друку. Папір на нашому складі зберігається дбайливо, тому збережена цілісність кожної упаковки. Ви можете замовити папір кольоровий А4 в блоках листів в кількості 20, 50, 200 і більше штук. Для тих, кому потрібно відразу кілька кольорів, ми підготували блоки з декількох відтінків.

Нагадуємо, що для оптових замовників на АкваМаркет діють приємні знижки. Але і роздрібних покупців вартість кольорового паперу в нашому магазині приємно здивує. Ви можете купити кольоровий папір в будь-якій кількості, щоб використовувати в офісі або для дитячої творчості. Доставка з Києва по Україні здійснюється максимально оперативно, без затримок.