Механічна помпа для води - купити Помпа для води у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (18)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ViO, Краник для механічної помпи, блакитний
Артикул: 91539
ViO, Помпа для харчових рідин, тип А, пластикова
Артикул: 50947
ViO, Помпа для харчових рідин, тип В, пластикова
Артикул: 50948
Blue Rain, помпа для води, Comfort Blue Rain, помпа для води, Comfort
Артикул: 15447
Екотронік, помпа для води, Каліпсо Екотронік, помпа для води, Каліпсо Екотронік, помпа для води, Каліпсо
Артикул: 0914
Помпа для води Blue Rain Standard Помпа для води Blue Rain Standard Помпа для води Blue Rain Standard
Артикул: 0909
Blue Rain Extra, Помпа для води, механічна Blue Rain Extra, Помпа для води, механічна
Артикул: 63807
LiLu, Standard, Помпа для води механічна, з малюнком
Артикул: 45844
Lilu Econom, Помпа для води, механічна Lilu Econom, Помпа для води, механічна
Артикул: 43120
Lilu Standard Plus, Помпа для води з краном
Артикул: 43119
Lilu, Помпа для води, Maximum Lilu, Помпа для води, Maximum Lilu, Помпа для води, Maximum
Артикул: 17867
Lilu, помпа для води, Econom Lilu, помпа для води, Econom Lilu, помпа для води, Econom
Артикул: 10698
Lilu, помпа для води, Standard Lilu, помпа для води, Standard Lilu, помпа для води, Standard Lilu, помпа для води, Standard
Артикул: 10746

Механічна помпа для води у Чернигові


Замовлення питної води додому або в офіс в Україні - один з найбільш затребуваних сервісів. Постачальники привозять воду в ємностях об'ємом 12-19 л. Виникає питання, як розливати воду з великої бутлі. Без спеціального обладнання використовувати пдібну тару важко. На виручку прийде механічна помпа для води, яка зробить процес розливу рідини швидким і легким. На відміну від стандартних кульерів, помпа для бутильованої води не має функції нагрівання або охолодження. Але це не зменшує популярності аксесуара. Все більше споживачів намагається замовити помпу для води механічну беручи до уваги її очевидні переваги: компактні розміри, простота у використанні, доступна ціна. Компактний і легкий механізм дозволить без зусиль розливати воду в тару будь-якого обсягу. Купити з доставкою ручний насос - це ідеальне рішення в разі, якщо:

  • Ви не можете купити й установити кулер, тому що в приміщенні для нього немає місця.
  • Вам потрібний пристрій виключно для зручного розливу води, але Ви не хочете переплачувати за непотрібні функції (газація, нагрів і т.д.).
  • Ви хочете купити мобільний і портативний пристрій, який легко перевозити і переставляти з бутлі на бутель.

Саме з цих причин більшість споживачів вибирає ручний насос для бутильованої води. У нашому онлайн-каталозі Ви можете купити з доставкою механічну помпу для води від кращих виробників: ViO, Blue Rain, Lilu. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує величезний вибір аксесуарів для комфортного розливу води з бутлів 19 л. Наша доставка працює по всій Україні, тому жителі міст Луцьк, Житомир, Одеса, Харків можуть отримати товар на відділенні Нової Пошти в максимально стислі терміни.

Механічна помпа для води і її особливості

Механізм кріпиться на горлечко пляшки, герметично прилягаючи до його основи. Помпа працює за принципом ручного насоса викачуючи воду з ємності через довгу трубку. Розлив здійснюється за допомогою краника у верхній частині корпусу аксесуара. Збірка помпи займає кілька хвилин. Механізм легко встановлювати з однієї ємності на іншу. Тому навіть якщо у Вас в арсеналі є всього одна помпа для води механічна, її легко використовувати як в офісі або вдома, так і брати з собою на дачу, на пікнік і т.д. Щоб подати воду досить натиснути на кнопку в верхній частині корпусу. Кожне натискання - порція рідини. За допомогою помпи наливати воду в миску, чашку або склянку стає набагато простіше. Для цього не потрібно перевертати бутель або виконувати інші складні маніпуляції. Механічна помпа для води і її особливості:

  • Широка область застосування. Використання пристрою актуально в різних ситуаціях. Так, механізм стане в нагоді вдома, в офісі, в навчальному або іншому закладі, спортзалі або медичному центрі.
  • Зручний процес розливу води. Щоб набрати рідину досить зробити невеличке зусилля. З цим впорається навіть маленька дитина.
  • Надійна і герметична фіксація. Аксесуар оснащується ущільнювальної гумкою і цанговим затискачем, що дозволяє надійно фіксувати його на шийці пляшки. Збірка помпи займає лічені хвилини і не вимагає спеціальних навичок або інструменту.
  • Екологічні матеріали. Для виробництва помп використовують якісний полімерний пластик, який не вступає в реакцію з рідиною і не змінює її склад навіть через кілька місяців використання. Відповідає санітарно-гігієнічним нормам і вимогам до застосування.
  • Стильний дизайн. Сучасні механічні помпи для води відрізняються стильним оформленням. Ви можете підібрати виріб під будь-який інтер'єр. Є не тільки лаконічні біло-блакитні рішення, але і варіанти в сірих, зелених відтінках.
  • Простота у використанні. Налити воду з бутля може навіть малюк, тому такі аксесуари зручно встановлювати в дитячих садах, школах.

Як доглядати за помпою

Щоб продовжити термін експлуатації механізму слід регулярно проводити чистку і санітарну промивку. Робити це потрібно раз в три-п'ять місяців в залежності від умов експлуатації механізму. Так, в чистому офісі або квартирі досить чистити насос раз в 4-5 місяці. Але якщо механічна помпа для води використовується в брудному приміщенні або промисловій будівлі, чистити її потрібно раз в 2,5-3 місяці. Як доглядати за помпою? Все просто. Для цього зніміть механізм з бутля, від'єднайте трубку від корпусу. Приготуйте розчин для дезінфекції, що складається з води і лимонної кислоти. Замочіть наливний кран, трубку і підставку насоса в розчині на 30-40 хвилин. Після почистіть елементи щіткою і промийте чистою водою. Ретельно просушіть. Пристрій готовий до експлуатації.

Але навіть при регулярному догляді механізм розрахований на певний термін роботи. Як часто міняти помпу для бутильованої води? Робити це потрібно раз в два роки.

Замовити онлайн механічну помпу для води в Києві

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете всеосяжний асортимент обладнання для зберігання і розливу бутильованої води. В наявності механічні помпи класичні або з ручкою для зручного транспортування бутлі. Наша компанія співпрацює з виробниками напряму, тому у нас можна купити механічну помпу для води за найпривабливішими цінами. Якщо Ви замовляєте товар оптом, ми робимо додаткові знижки. Доставка здійснюється в межах всієї України. Замовте сьогодні механічну помпу для води, і вже завтра отримайте її у Вашому місті Львів, Біла Церква, Чернігів. Менеджери проконсультують з усіх питань, підкажуть, як часто міняти помпу і як правильно доглядати за нею. Також допоможемо підібрати інші аксесуари для бутильованої води: полки, бутлі, диспенсери. Коллбек центр 8877 працює цілодобово, звертайтеся, ми завжди на зв'язку!