Капучино - купити Кава у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (17)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Manteca, 225 г, Матча лате
Артикул: 90218
Jacobs, 3в1 Unsweetened Cappuccino, 10 шт. х 14 г, Напій кавовий Якобз Несолодке Капучино Jacobs, 3в1 Unsweetened Cappuccino, 10 шт. х 14 г, Напій кавовий Якобз Несолодке Капучино
Артикул: 63203

Капучино у Чернигові


Капучино - елегантний кавовий напій, який поєднує в собі пікантну гірчинку еспресо і вершкову ніжність збитого молока. Легка, ненав'язлива, ніжна кава «капучино» створить особливий настрій. Смак капучино дарує заряд бадьорості вранці, повертає концентрацію уваги в обід і налаштовує на романтичний лад ввечері. Сьогодні купити капучино не складно, адже його подають в будь-якій кав'ярні або ресторані. Напій легко приготувати в офісі або вдома, адже для цього достатньо купити суміш в стику. Капучино - це дійсно народний напій. Лише еспресо може змагатися з ним по популярності. Незважаючи на калорійність, кава з молоком і повітряною молочною пінкою підкорила мільйони людей. Пропонуємо Вам недорого купити готові суміші капучино для вендингу або швидкого приготування вдома. АкваМаркет - це широкий асортимент позицій і привабливі ціни. Відкрийте свій ідеальний капучино шляхом дегустації добірних сортів кави!

Історія капучино

Перша чашка ароматного капучино була приготовлена ​​в Європі в XII столітті. Оскільки колір напою нагадував вбрання популярного в Середньовіччі ордена «капуцинів», назва кави з'явилося з цієї асоціації. Якщо вірити історії, напій миттєво завоював серця гурманів. Його популярність стрімко росла. І незабаром капучино поширився по всій земній кулі. З того часу склад напою залишився незмінним. Він складається з відбірного сорту кави, молока і найніжнішої вершкової пінки.

Калорійність капучино

Енергетична цінність і калорійність кави безпосередньо залежить від складу і жирності молока, використаного для приготування. Усереднені показники порції в 100 мл такі:

  • Капучино з молоком 2,5% - 36 кКал.
  • Капучино з молоком 3,2% - 41 кКал.
  • Капучино з молоком 2,5% і з 1 ч.л. цукру - 50 кКал.
  • Капучино з молоком 2,5%, 1 ч.л. цукру і топінгом - 67 кКал.

Користь капучино

До складу класичного напою входить цукор, молоко і кава. Кожен інгредієнт має корисні властивості, які благотворно впливають на організм. Наприклад, натуральна кава тонізує, бадьорить і покращує настрій. Кофеїн стимулює перистальтику кишечника, сприяє підвищенню артеріального тиску і прискорює обмін речовин. У молоці міститься кальцій, корисні бактерії і білок. Цукор стимулює роботу головного мозку шляхом підвищення рівня глюкози в крові. Отже, чашечка капучино дійсно здатна підняти настрій і підвищити продуктивність. Традиційно капучино радять пити вранці або в обід, не перевищуючи денну норму в дві чашки.

Посуд для капучино

Правильний вибір посуду для капучино дозволяє повністю розкрити смак і аромат напою. В ідеалі, цей кавовий напій подають в чашках 180-200 мл. Це невисока ємність великого діаметру, щоб ніжна молочна пінка повністю покривала поверхню напою. Перевагу віддають чашкам у формі перевернутого купола. За обсягом краще вибирати ті, в яких пінка буде не просто врівень з краєм, а трохи виступить поверх країв посуду. В таких ємностях малюнки, які традиційно роблять на поверхні капучино, виглядають особливо ефектно. Не менш красиво виглядає капучино в прозорих склянках для ірландської кави. Вживання капучино - це справжня церемонія. І правильна посуд обов'язково створить потрібний настрій.

Капучино. Рецепт в домашніх умовах

Приготувати капучино з пінкою вдома в кавомашині - що може бути простіше. Для цього знадобиться якісна кава, молоко і трохи терпіння. Більшість сучасних кавоварок має функцію приготування кави «капучіно». Тому Ви легко приготуєте ароматний кавовий напій вдома в кавомашині не гірше, ніж в кав'ярні. Якщо ж професійної кавоварки вдома немає, для приготування знадобиться капучинатор. Це невеликий прилад для збивання молока.

Традиційний італійський капучіно це 1/3 еспресо, 1/3 гарячого молока і 1/3 молочної пінки. Саме такі пропорції відповідають класичному рецепту. Щоб приготувати італійський «капучіно» без кавоварки зваріть еспресо. Окремо підігрійте молоко. Третину молока збийте капучинатором до стану щільної піни. У кухоль налийте спочатку гаряче молоко, потім еспресо. На завершення покрийте напій молочною пінкою.

Однак дотримуватися пропорції не обов'язково. За такою ж технологією готують ароматизований капучіно, додаючи в напій топінг або посипку. Особливо добре кава гармонує з такими смаками: вершковий, шоколадний, карамельний. Додавши в кружку топінг або суху посипку, Ви отримаєте абсолютно новий смак. Експериментуйте зі складом, створюйте індивідуальний кавовий смак, який сподобається саме Вам. А ми пропонуємо купити онлайн будь-який сорт кави для еспресо: італійський, німецький, бразильський, колумбійський. Широкий вибір рішень для Ваших експериментів.

Готові суміші капучино. Ідеальний баланс смаку і аромату

В асортименті товарів для вендінгу з'явився капучіно у вигляді готових сумішей. Такий кавовий напій є повністю розчинним порошком. Склад вже збалансований і не вимагає додаткових інгредієнтів. Розчинний капучіно вигідно купити як для дома, так і для кав'ярні. Якісний порошок дозволяє легко готувати традиційний італійський кавовий напій без додаткових витрат або зусиль. У нас можна купити з доставкою в Києві капучино зі смаком:

  • Полуниця.
  • Ірландський крем.
  • Амаретто.
  • Тірамісу.
  • Ваніль.

В наявності також представлений швидкорозчинний капучино в стіках або економ-упаковці. Вибирайте відповідну продукцію, оформляйте замовлення онлайн цілодобово, а наша доставка привезе товари в будь-яке місто України. Капучіно від кращих торгових марок La Festa, Bellarom, Caotina, Nescafe. Широкий асортимент і швидка доставка особливо радує наших клієнтів. Зверніть увагу, що при оптовому замовленні капучино діють спеціальні ціни.