Сухе молоко - купити Молоко у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
FruityYummy, 250 г, Соєвий замінник молока
Артикул: 61602
Manteca, 100 г, Молоко соєве, сухе, скло
Артикул: 82550
Manteca, 180 г, Молоко кокосове, сухе, скло
Артикул: 82518
Manteca, 520 г, Кокосове молоко, сухе
Артикул: 90217
Сто пудов, 150 г, Сухе молоко, незбиране
Артикул: 18676

Сухе молоко у Чернигові


Молоко - незамінний продукт харчування, присутній в раціоні кожної людини. Молоко поживне і неймовірно корисне. Воно забезпечує зростання м'язової тканини, нормалізує роботу нервової системи, зміцнює зір і кістки. Єдиний недолік цього продукту - короткий термін зберігання. Саме для цих цілей була створена корисна альтернатива. Сухе молоко, яке зберігає користь незбираного продукту, але відрізняється терміном зберігання і формою випуску. Що таке сухе молоко і як його розводити, щоб отримати смак натурального продукту.

Як роблять сухе молоко

Для виробництва порошку використовують незбиране молоко. Спочатку його нормалізують до потрібної жирності, пастеризують і згущують під впливом високого тиску. Суміш завантажують у спеціальні апарати і сушать при температурі 150-180 ˚C. В результаті отримують сухий залишок, що втратив до 85% обсягу (води).

Чим відрізняється сухе молоко від звичайного

Це питання цікавить усіх, хто тільки планує купити молоко сухе. Насправді порошок незначно відрізняється від рідкого аналога. Є невеликі відмінності в складі, обумовлені технологією виробництва. Однак всупереч поширеній помилці, сухе молоко зберігає користь і властивості рідкого продукту. У ньому міститься більше 18 амінокислот, вітаміни, мінерали, мікро- і макроелементи. Також в складі присутні насичені, моно- і поліненасичені жирні кислоти.

Відрізняються продукти формою випуску і терміном зберігання. Сухий порошок концентрований, дозволяє отримати більше рідкого продукту на виході. Крім того, молоко сухе зберігається 6-8 місяців, а ще займає мало місця.

Сухе молоко. Застосування

Завдяки своїм унікальним органолептичним властивостям продукт отримав широке застосування в області кулінарії. Його зручно використовувати для випічки десертів, хлібобулочних виробів. Оскільки склад сухого молока ідентичний складу незбираного молока, застосування порошку ідентично використанню рідкого продукту. Ви можете купити сухе молоко для таких цілей:

  • Виготовлення випічки, перших і других страв, десертів.
  • Приготування коктейлів, кави з молоком і інших напоїв.
  • Виробництво дитячого харчування.
  • Приготування косметичних продуктів для догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла.

Головна перевага порошку - тривалий термін зберігання в будь-яких умовах. Суха суміш довго зберігається в пачці, не псується і не втрачає корисні властивості. Тому багато виробничих підприємств, кондитерські та ресторани воліють купити сухе молоко оптом. Це чудова альтернатива застосуванню незбираного молока при відсутності належних умов зберігання рідкого продукту.

Як розвести сухе молоко

Для розчинення порошку використовують теплу воду. Якщо застосовувати окріп, то білок згорнеться, а в холодній воді порошок розчиниться не до кінця, залишаться крупинки. В ідеалі підійде вода кімнатної температури. Що стосується пропорцій, то на 200 мл води беруть 5 чайних ложок сухого порошку. Як розводити сухе молоко:

  • Всипте порошок в миску.
  • Розділіть воду навпіл. Тонкою цівкою вливайте рідину, постійно помішуючи суху суміш. Ретельно розбийте всі грудочки, щоб в результаті отримати однорідну масу.
  • Введіть в суміш залишки води, гарненько перемішайте і залиште на 15-20 хвилин, щоб молочний білок встиг розбухнути.

Традиційно виробники вказують спосіб і пропорції розведення порошку безпосередньо на упаковці.

Види сухого молока

Асортимент продукції, запропонованої на ринку, дозволяє кожному споживачеві підібрати оптимальний продукт. Сьогодні проводиться три види порошку: незбиране сухе молоко, знежирене молоко і швидкорозчинне молоко. Перші два продукти виробляють за однією технологією. З рідини випарюють воду, використовуючи для цього спеціальне промислове обладнання. Знежирений порошок містить мінімальну кількість жиру, тому може використовуватися в раціоні дієтичного харчування. Завдяки такій особливості знежирене молоко сухе зберігається довше звичайного.

Для виробництва швидкорозчинного порошку використовують технологію сублімації, змішуючи два види сировини - цільне і знежирене молоко. В результаті виходить комбінований продукт, який дуже легко і швидко готувати.

Сухе молоко. Купити онлайн з доставкою в Києві

У нашому магазині Ви знайдете всеосяжний асортимент сухого молока від ТМ Сто пудів, Чудові Напої, Drinks To Go. В наявності упаковки різного об'єму, які можна використовувати в побутових або комерційних цілях. Якісне сухе молоко без сторонніх домішок. Сухе знежирене молоко для вендінгових апаратів, харчової та кондитерської промисловості. АкваМаркет гарантує оперативну доставку в усі регіони України. Оформляйте замовлення сьогодні, щоб не переживати про відсутність продуктів завтра!