Освітлення та електрофурнітура - купити Ремонт та інтер'єр у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (86)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Освітлення та електрофурнітура у Чернигові


Освітленню інтер'єру або екстер'єру слід приділяти особливу увагу. Навіть самий дорогий дизайн-проект може виглядати невиграшно, якщо неправильно продумати освітлення. Світильники, лампочки, люстри виконують відразу кілька функцій:

  • Декоративне підсвічування і створення акцентів.
  • Безпосереднє освітлення об'єктів або територій.
  • Підвищення рівня безпеки.

Розділ «Освітлення» в онлайн-каталозі магазина АкваМаркет представлений величезним асортиментом всілякої продукції. Тут Ви можете купити з доставкою абсолютно все, будь то люстри, гірлянди, подовжувачі або всілякі види лампочок. Для спрощеного процесу вибору наш каталог розділений на кілька категорій, є фільтри, за допомогою яких можна швидко підібрати необхідні електротовари. Ви можете сортувати продукцію по брендам або типу пристрою, виставити фільтр по ціні або найменуванню. В наявності електрофурнітура та освітлення Philips, Lemanso, Videx, Osram і інших відомих виробників. Самий великий вибір товарів в Києві з можливістю доставки в будь-яку точку країни. Зверніть увагу, що для оптових замовників діють спеціальні ціни. Деякі позиції товарів продаються оптом на постійній основі. У будь-якому випадку, вартість освітлювальних приладів і фурнітури у нас нижча, ніж в інших торгових мережах, оскільки ми працюємо з виробниками без посередників. Замовляйте лампочки і світильники онлайн, залишайтеся вдома, а ми швидко доставимо посилку в пункт призначення.

Основна класифікація

Є багато критеріїв, за якими ділять освітлювальні прилади і електрофурнітуру. Світильники і лампи підбирають в залежності від завдань, які вони вирішують. Загалом всі типи освітлення можна розділити на три умовні групи:

  • Основне. Це сукупність всіляких приладів і пристроїв, які створюють необхідний ефект в приміщенні. До цієї категорії товарів входять світильники, люстри, настільні лампи, торшери, нічники. Склад приладів основного освітлення підбирається з урахуванням індивідуальних особливостей приміщення і потреб клієнта.
  • Акцентне, локальне. Тут використовуються окремі освітлювальні прилади, які підкреслюють певні акценти інтер'єру. Це може бути точковий світильник або LED-стрічка для підсвічування кухні. Також акцентне освітлення використовують, щоб підсвітити картини, меблі, дзеркала, декор кімнати.
  • Вуличне. Служить для освітлення прибудинкової території в темний час доби. Йдеться як про підсвічування фасаду будинків, так і про ландшафтне освітленні, архітектурне підсвічування. Вуличне освітлення включає такі елементи, як прожектор, парковий світильник, вкопані освітлювальні ліхтарики і т.д.

Окремо варто згадати про таку категорію освітлення, як святкова ілюмінація. Це всілякі гірлянди, діодні стрічки, фігури та інші декоративні елементи. Новорічна гірлянда - це можливість змінити інтер'єр до свят. Як правило, напередодні Різдвяних канікул попит на подібну продукцію зростає в рази. Виникає питання, як вибрати гірлянду за оптимальною ціною в умовах дефіциту. Відповідь проста: замовте її на нашому сайті. Гірлянди на Новий рік і інша святкова ілюмінація в нашому каталозі присутня цілий. І навіть в сезон ми підтримуємо великий асортимент товарів, щоб кожен покупець міг вигідно замовити те, що йому потрібно.

Лампочки та електрофурнітура

Безперебійну роботу всіх елементів освітлення забезпечує спеціальна електрофурнітура та витратні матеріали. Ці елементи на перший погляд здаються малозначущими, але насправді вони виконують не менш важливу роль. Ми не будемо розглядати специфічні товари, а зупинимося лише на найпоширеніших видах виробів:

  • Лампочки. Без лампи освітлення не буде працювати практично не один прилад. Лампа являє собою елемент, який перетворює електроенергію в потік світла. Сьогодні випускають всілякі види лампочок, що відрізняються за розмірами, цільовим призначенням та інші характеристики. У нашому магазині Ви можете купити лампочки накалювання, світлодіодні, лед, галогенні з цоколем будь-якого типу і діаметру. Величезною популярністю у споживачів користуються так звані «економки» - енергозберігаючі лампи, які поєднують в собі високу продуктивність при мінімальному споживанні енергії.
  • Подовжувачі. Спеціальні переноски, які використовують в ситуаціях, коли потрібно підключити електроприлад віддалено від розетки. Подовжувачі бувають на 3 і більше гнізд, з додатковими опціями у вигляді вимикачів, індикаторів, ЮСБ-роз'ємів, заземлення. На АкваМаркет Ви можете недорого купити мережевий фільтр для побутового використання або підібрати портативну високопотужну переноску для професійного застосування.
  • Розетки. Являють собою стаціонарно встановлений роз'єм електромереж для підключення обладнання. Розетки також відрізняються за розмірами і характеристиками. Є електрофурнітура з підсвічуванням, вимикачем, одинарні або з декількома модулями.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете гарні і надійні освітлювальні прилади, а також електрофурнітуру з різноманітними характеристиками. Ми поставляємо продукцію перевірених брендів з бездоганною репутацією. Тому купуючи освітлення у нас, Ви можете бути впевнені в якості кожного елемента.