Термальна вода для обличчя - купити Лікувальна вода у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Термальна вода для обличчя у Чернигові


В останні роки одним з найбільш популярних косметичних продуктів стала термальна вода для обличчя. Всього кілька розпилень - і шкіра знову сяє свіжістю. Компактний спрей зручно носити з собою, він не займає багато місця в сумочці, зате дозволяє освіжитися в метро, ​​автомобілі або офісі. Мінеральна вода в балончику піклується про шкіру обличчя, допомагає позбутися відчуття сухості і стягнутості.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує замовити онлайн термальну воду для обличчя від кращих виробників України, Франції, Італії, Америки. Освіжаюча вода для будь-якого типу шкіри. Крім того, в нашому каталозі є й інша косметична продукція, до складу якої включена термальна вода. Ми подбали про те, щоб Ви могли вигідно купити з доставкою спрей для лиця і здійснювати щоденні процедури догляду. Завжди в наявності місти для обличчя, що відрізняються щодо компонентного складу і ефекту. Консультанти магазину охоче допоможуть підібрати косметичний продукт, який відповідає Вашим потребам, типу шкіри.

Термальна вода для обличчя. Що це

Незважаючи на широку поширеність, з даним продуктом знайомі далеко не всі. Більш того, деякі жінки роблять помилку, виключаючи такий спрей з переліку необхідних продуктів для догляду за шкірою. Щоб зрозуміти цінність термальної води, слід розібратися в характеристиках цього спрею.

Термальна вода для обличчя - це універсальний засіб для зволоження і тонізації шкіри. На відміну від звичайного тоніка, вода не пересушує шкіру. Вона не містить спирту або інших агресивних компонентів. Склад води максимально делікатний і натуральний. Продукт являє собою унікальний коктейль мінералів, протизапальних і відновлюючих компонентів природного походження. Збалансований склад води для обличчя забезпечує комплексний вплив на шкіру. Продукт допомагає підтримувати природний рівень гідратації епідермісу, насичуючи його корисними компонентами. Освіжаюча Моршинська вода для обличчя володіє невагомою текстурою, тому не залишає плівки після застосування.

Навіщо потрібна термальна вода для обличчя

Даний косметичний продукт використовують, щоб освіжити шкіру протягом дня. Завдяки високому ступеню мінералізації вода в спреї збагачує шкіру обличчя поживними компонентами, прибирає сліди стресу або втоми. Також засіб допомагає боротися з подразненнями, сухістю. Всього кілька розпилень достатньо для того, щоб заспокоїти шкіру і наситити її киснем.

Але це далеко вся користь, яку несе мінеральна вода. Відгуки косметологів однозначно говорять про позитивний ефект використання продукту. Термальна вода Моршинська покращує обмінні процеси, підвищуючи еластичність епідермісу і вирівнюючи його тон. У комплексній терапії це допомагає боротися з віковими змінами або пігментними плямами, а також лікувати акне та інші шкірні захворювання. У складі води присутній селен, користь якого для шкіри неоціненна. Селен - потужний антиоксидант, який допомагає доглядати за жирною і проблемною шкірою, має загальнозміцнювальну дію.

Лікувальні властивості термальної води відомі давно. Рідина з високим вмістом мінеральних солей, мікро- і макроелементів благотворно впливає на стан шкіри обличчя. Продукт гіпоалергенний і підходить навіть власницям чутливої, ніжної шкіри. Тепер Ви точно знаєте, навіщо потрібна вода в балончику. Це незамінний уходовой продукт, який ідеально підходить для щоденного застосування.

Як правильно використовувати термальну воду

Щоб повною мірою розкрити корисні властивості продукту слід дотримуватися рекомендацій щодо його використання. Наносять термальну воду на очищену шкіру. Розпорошите трохи продукту на обличчя після вмивання. Тримайте балончик на відстані 20-30 см. Потім приступайте до нанесення крему або інших косметичних продуктів. Також термальну воду розпилюють на обличчя протягом дня. Роблять це прямо поверх макіяжу. Рідина дозволяє зняти ознаки стресу, підтримати захисні шари шкіри, але при цьому не змиє косметику, а навпаки зафіксує її.

Періодичність застосування термальної води - питання суб'єктивне. Тут все залежить виключно від особистих вподобань. Для зволоження і живлення продукт наносять 2-3 рази на день. А ось в жарку, суху погоду користуватися водою можна в міру необхідності. Пам'ятайте, що термальна вода не підвищить рівень зволоженості шкіри, але ефективно покаже себе як SOS-підтримка при дегідратації епідермісу.

Щоб замовити онлайн термальну воду на АкваМаркет скористайтеся онлайн-каталогом. Кожна позиція має докладний опис і повнокольорові фото, тому Ви легко підберете продукт.