Стаканотримачі - купити Аксесуари для води у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ViO С1, Стаканотримач для кулера магнітний, чорний ViO С1, Стаканотримач для кулера магнітний, чорний ViO С1, Стаканотримач для кулера магнітний, чорний ViO С1, Стаканотримач для кулера магнітний, чорний
Артикул: 16760

Стаканотримачі у Чернигові


Сучасний офіс складно уявити без кулера для води. Це обладнання використовується для того, щоб забезпечити гостей і персонал чистою питною водою. Однак при використанні апарату виникає ще одне питання: де розміщувати стаканчики. Важливо, щоб до одноразового посуду був вільний доступ, вона зберігала чистоту і гігієнічність. Вирішити це завдання допоможе універсальний стаканотримач. Цей стильний аксесуар можна вигідно купити окремо від кулера, а обійдеться така покупка абсолютно недорого. Поряд з цим тубус для одноразових стаканчиків вирішить цілий ряд проблем. Ємності завжди під рукою, їх зручно брати і зберігати. Крім того, стаканодержателі надійно захищають посуд від зовнішніх впливів. Стаканодержателі для кулера замовити варто з кількох причин:

  • Економія вільного простору. Більше не потрібно шукати місце, де розмістити одноразовий посуд. Тубус кріпиться безпосередньо на корпус кулера, тому не вимагає багато місця.
  • Гігієнічність. Стаканчики в шафі або на полиці постійно забруднюються. На них сідає пил, потрапляють мікроби. Пластикові стаканодтримачі щільно закриваються кришкою, тому посуд залишається чистим.
  • Місткість. У тубус входить велика кількість стаканчиків.
  • Простота у використанні. Витягти посуд з тубуса можна без особливих зусиль. Користуватися таким обладнанням зможе навіть дитина.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою стаканотримачі для кулерів будь-яких моделей. Ви можете замовити пристосування оптом чи вроздріб, а ми допоможемо підібрати оптимальне рішення для Вашого обладнання. Будьте впевнені, у нас найкращі цінові пропозиції на ринку України.

Як влаштований стаканотримач

Компактний універсальний тримач являє собою тубус з пружиною всередині. Проводять такі вироби з міцного пластику, стійкого до затирання і появи подряпин. Завдяки пружині з пристосування можна легко витягувати по одній склянці. Стандартні моделі розраховані на завантаження 50-100 ємностей. Переваги стаканотримачів очевидні:

  • Надійна конструкція.
  • Стильний дизайн.
  • Доступна вартість.
  • Мобільність і портативність.
  • Довговічність.
  • Просте застосування.
  • Функціональність.
  • Безпека для здоров'я людини.

Встановлюють держатель для одноразових стаканчиків безпосередньо на панель кулера або на вертикальну поверхню поруч з пристроєм. Монтаж пристосування виконується за кілька хвилин, особливо якщо мова йде про моделі на магніті.

Види стаканотримачів для кулера

Незважаючи на просту конструкцію, тубуси відрізняються один від одного за експлуатаційними характеристиками. Щоб підібрати стаканотримач, слід визначитися з такими параметрами:

  • Спосіб кріплення. Є два типи тримачів - на магніті і на шурупах. Тубуси з магнітним кріпленням монтуються найлегше. Для їх установки не знадобиться дриль або шуруповерт. Стаканотримач на магніті легко зняти і переставити в інше місце, наприклад, на інший кулер. Магніти міцно фіксують тубус на поверхні диспенсера, запобігаючи зісковзуванню ємності навіть при повному завантаженні стаканчиками. Також магнітне кріплення дозволяє легко регулювати висоту установки стаканотримача, переміщаючи його вище або нижче залежно від Ваших потреб. Тубус на шурупах має спеціальні отвори для кріплення. Не варто хвилюватися про естетику, оскільки більшість моделей диспенсеров оснащується відповідним кріпленням. Набір шурупів передбачений стандартною комплектацією.
  • Місткість. Тубуси здатні вміщати від 50 до 100 одноразових стаканчиків об'ємом 200 мл і 7 см в діаметрі. Однак в каталозі АкваМаркет Ви знайдете і нестандартні рішення під будь-яку одноразовий посуд.
  • Колір. Поряд з традиційними рішеннями в наявності оригінальні відтінки, які гармонійно впишуться в будь-який інтер'єр.

Від чого залежить вартість стаканотримача

Переглянувши асортимент продукції, Ви, напевно, помітите різницю в ціні на запропоновані стаканотримачі. Вартість залежить від характеристик пристроїв. Брендова продукція обійдеться трохи дорожче, але тубуси noname можуть розчарувати якістю. У нашому каталозі Ви знайдете тримачі для одноразових стаканчиків, вироблені провідними вітчизняними та зарубіжними компаніями. Широкий ціновий сегмент дозволить підібрати аксесуари в рамках будь-якого бюджету. А знижки при замовленні оптом допоможуть заощадити.

Важлива перевага нашого магазину - ціни від виробника. АкваМаркет займається продажем кулерів, помп і супутнього устаткування для розливу питної води. Ми налагодили прямі партнерські відносини з кращими компаніями, тому отримуємо товар безпосередньо з виробництва. Отже, наша ціна нижча, ніж в роздрібних мережах Києва. На АкваМаркет можна купити вигідно стаканотримач з кнопкою, витративши на це мінімум часу і грошових коштів. Забезпечуючи краще співвідношення ціни і якості товару, ми пропонуємо клієнтам високий рівень сервісу. Доставляємо продукцію в найкоротші терміни.

Якщо Ви хочете замовити недорого стаканотримачі, але якість товару грає для Вас пріоритетне значення, зверніть увагу на продукцію ТМ ViO. Відомий український бренд поставляє на ринок міцні і функціональні тубуси. Використовуючи сучасні матеріали та інноваційні виробничі технології, компанія ViO забезпечує бездоганну якість стаканотримачів. Зверніть увагу на дизайн, різноманітність функціональних можливостей. В асортименті є тримачі з кнопкою для автоматичного вилучення стаканів. Такі пристосування знайдуть застосування не тільки в офісі, але і вдома. А покупка не вдарить по бюджету, адже ціна на стаканодержателі у нас неймовірно приваблива.