Дошки та аксесуари - купити Офісна канцелярія у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (53)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Buromax, Маркер для дошок, Зелений, 2-4 мм, 1 шт.  Buromax, Маркер для дошок, Зелений, 2-4 мм, 1 шт.
Артикул: 11495
Axent, 6 шт., Набір магнітів, Асорті, 30 мм
Артикул: 54563
Buromax, 118x54x26 мм, Магнітна губка для дошок Buromax, 118x54x26 мм, Магнітна губка для дошок
Артикул: 8742
Buromax, 4 шт., Комплект кольорових магнітів, 30 мм
Артикул: 72288
Buromax, 8 шт., Набір магнітів, Асорті Buromax, 8 шт., Набір магнітів, Асорті
Артикул: 11342
Buromax, Маркер для дошок, Синій, 2-4 мм, 1 шт. Buromax, Маркер для дошок, Синій, 2-4 мм, 1 шт.
Артикул: 11494
Buromax, Маркер для дошок, Червоний, 2-4 мм, 1 шт. Buromax, Маркер для дошок, Червоний, 2-4 мм, 1 шт.
Артикул: 11496
Buromax, Маркер для дошок, Чорний, 2-4 мм, 1 шт. Buromax, Маркер для дошок, Чорний, 2-4 мм, 1 шт.
Артикул: 11497
Buromax, Набір 4 маркера Буромакс + Губка
Артикул: 26371
Centropen, Маркер для досок, синій, 2,5 мм
Артикул: 43733
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Centropen, Маркер для досок, червоний, 2,5 мм
Артикул: 43734
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Centropen, Маркер для досок, чорний, 2,5 мм
Артикул: 43735
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Centropen, Маркер для дошок, зелений, 2,5 мм
Артикул: 43732
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Chivalry, Мольберт дерев'яний підлоговий, 150 х 59 cм Chivalry, Мольберт дерев'яний підлоговий, 150 х 59 cм
Артикул: 89718
Chivalry, Мольберт настільний дерев'яний, 38 см Chivalry, Мольберт настільний дерев'яний, 38 см Chivalry, Мольберт настільний дерев'яний, 38 см
Артикул: 89716
Chivalry, Мольберт настільний дерев'яний, 48 см Chivalry, Мольберт настільний дерев'яний, 48 см Chivalry, Мольберт настільний дерев'яний, 48 см
Артикул: 89717
Klerk, 1-3 мм, Маркер для дошки, червоний Klerk, 1-3 мм, Маркер для дошки, червоний
Артикул: 77644
Klerk, 12 шт., Магніти для дошки кольорові, D 3 см
Артикул: 89709
Klerk, 3 мм, Маркер для дошки, зелений Klerk, 3 мм, Маркер для дошки, зелений
Артикул: 77645
Klerk, 3 мм, Маркер для дошки, синій Klerk, 3 мм, Маркер для дошки, синій
Артикул: 77646
Klerk, 4 шт., Набір маркерів для дошки, 1 мм, асорті
Артикул: 77652
Klerk, 6 шт., Набір магнітів для дошки, Смайли, 30 мм
Артикул: 77643
Centropen, упаковка 10 шт., Маркер для дошок, зелений, 2,5 мм
Артикул: 43732
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Centropen, упаковка 10 шт., Маркер для дошок, синій, 2,5 мм
Артикул: 43733
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Дошки та аксесуари у Чернигові


Канцелярські дошки та аксесуари для них – це важливий атрибут життя сучасного офісу або навчального закладу. Більше того, завдяки своїй доступній ціні пробкові та магнітні дошки можна побачити навіть удома, адже за їх допомогою так зручно робити будь-яку візуалізацію. Наприклад, скласти карту бажань чи сформувати мудбод для натхнення чи навчання. Також пробкова дошка допомагає формувати та відстежувати виконання поточних завдань. Ну а в офісах або на навчальних майданчиках такі аксесуари просто незамінні. Використовуються дошки для презентацій, на зборах чи конференціях, лекціях, уроках. Якщо купити невелику маркерну дошку, можна своєчасно залишати на ній записи або нагадування для близьких. Це набагато зручніше і помітніше, ніж маленькі кольорові стікери, які так і намагаються загубитися.

Магнітно-маркерна дошка підвищує якість ділових заходів, що проводяться. Завдяки такому елементу лектор утримує увагу аудиторії, одночасно підвищуючи ефективність донесення інформації. Підібравши дошку оптимального типу та розміру, можна вирішити одразу кілька завдань, і зробити це зручно та дешево.

Коркова та маркерна дошка: організованість та порядок

Для семінарів та навчальних лекцій неможливо знайти щось настільки зручне, ніж фліпчарт на колесах або магнітна дошка. За допомогою цих інструментів можна завоювати увагу аудиторії та безперервно її утримувати. Виступаючий використовує фліпчарт, щоб доповнити свою розповідь візуальними даними. На дошці легко з'являються графіки, діаграми, малюнки або акцентні слова, тим самим доповнюючи мовлення.

Особливості пробкових дощок і фліпчартів давно гідно оцінені, а самі вироби використовуються повсюдно, починаючи від дизайнерських бюро і закінчуючи звичайними розвивалками для дітей. До речі, фліпчарти стануть у нагоді навіть для малюків, з якими батьки займаються вдома і хочуть забезпечити максимально якісний та ефективний процес навчання.

Проте основна маса споживачів такого товару – це бізнес, адміністративні організації, які навчають заклади. Дошки зручні та практичні, підходять як для письма, так і для кріплення будь-якої інформації на аркушах паперу за допомогою магнітів. Все залежить від того, якому варіанту дошки Ви віддасте перевагу.

Види канцелярських дощок

Переходимо до найцікавішого, які дошки продаються у магазині? Адже пробкова дошка, магнітна дошка та фліпчарт – це різні речі. Давайте розберемося на ключові відмінності різних видів виробів, щоб Вам було простіше підібрати канцелярську дошку під свої потреби. Отже, основна відмінність – це поверхня, яка використовується для роботи. Кожен матеріал по-своєму добрий і підходить під певні цілі, але вибирати варто уважно. Доступні такі види канцелярських дощок:

  • Коркова. Як випливає з назви, основа дошки виготовлена ​​з натуральної корки і просочена спеціальним складом, що в результаті значно продовжує термін служби вироба. Дошки Buromax обрамляються дерев'яним або алюмінієвим профілем під колір натурального дерева. Сама по собі дошка виступає як інформаційне табло, на якому за допомогою кольорових кнопок або голок можна кріпити різну інформацію, включаючи і невеликі предмети.
  • Магнітно-маркерна. Найзатребуваніший вид канцелярських дощок. Має безліч переваг, серед яких функціональність, простота догляду, презентабельний зовнішній вигляд, тривалий термін служби. Магнітна дошка дозволяє писати як маркером, так і кріпити інформацію за допомогою магнітів. Для письма або малювання купують спеціальні маркери для дощок, які легко стираються сухою губкою. Маркери є різні за розміром та кольором. Найдорожчі та стильні – магнітно-маркерні дошки зі скляним покриттям, проте найчастіше покупці віддають перевагу дошкам з поверхнею з керамічного або металокерамічного матеріалу.
  • Фліпчарти. Це особливий різновид магнітно-маркерної дошки з цікавим функціоналом. Виглядає вона як тринога чи каркас на коліщатках. Фліпчарт має спеціальні кріплення для фіксації блоків із відривними листами, на яких можна писати. Фліпчарти можна купити різних розмірів, вони зручні та мобільні, їх легко пересувати всередині приміщення або перевозити в різні кімнати.

Розміри дощок різні, починаючи від невеликих і закінчуючи гранично габаритними виробами. Вибираючи з усіх варіантів, варто звернути увагу на якість поверхні та її тип. Від цього залежить комфорт експлуатації вироба, так і набір аксесуарів, необхідний для подальшої роботи.

Магніти, губки, маркери – що купити для офісної дошки

Щоб працювати з канцелярськими дошками, знадобляться додаткові аксесуари, за допомогою яких пишуть, кріплять інформацію або стирають написаний текст. Благо, дефіциту у цьому сегменті теж немає. Наприклад, купити магніти для дощок можна абсолютно різні: однотонні, кольорові у вигляді фігурок, фруктів, прапорців та інших форм. Те саме стосується і голок або кнопок, якими кріплять інформацію на дошках коркових.

На АкваМаркет Ви можете купити з доставкою губки для дощок, магніти, маркери, а також офісні дошки та інші засоби для презентації або оптимізації робочого простору. Канцелярські дошки та аксесуари до них від провідних виробників. Подібні товари щодня полегшують життя, навчання та роботу тисячам українців. У нашому каталозі представлений широкий модельний ряд, в якому легко знайти потрібні товари за ціною та якістю. Доставка з Києва здійснюється у будь-яке місто України.