Чистячі засоби - купити Офісна канцелярія у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Axent, 100 шт., Серветки вологі для екранів
Артикул: 54546
Buromax, 100 шт., Серветки вологі для оргтехніки Buromax, 100 шт., Серветки вологі для оргтехніки
Артикул: 11196
Buromax, 100 шт., Серветки для екранів, моніторів і оптики
Артикул: 62877
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Buromax, Упаковка 12 шт., Серветки для екранів, моніторів та оптики
Артикул: 62877
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Чистячі засоби у Чернигові


У сучасному офісі є багато пристроїв, призначених для виконання робочих процесів. І щоб підтримувати чистоту, доводиться не тільки купувати оргтехніку або презентаційне обладнання, але й аксесуари для їх чищення. Чим відмити дошку для маркерів, як правильно протирати екрани ноутбуків або монітори, щоб не пошкодити крихку поверхню, але ефективно видалити навіть найменші сліди забруднення. АкваМаркет точно знає, що Вам потрібне.

Засоби для миття маркерних дошок

Не секрет, що для таких поверхонь використовуються спеціальні маркери, що стираються особливою губкою. Проте після кількох презентацій на поверхні дошки так чи інакше утворюються негарні розводи. Як їх видалити, щоб користуватися презентаційним обладнанням. Знадобиться спрей для маркерних дошок. Це невеликий флакончик спеціального засобу, який швидко та легко видаляє сліди всіх типів маркерів із пластикових, скляних та металевих поверхонь. Спрей потрібно розпорошити на поверхню дошки на відстані 15-20 сантиметрів і протерти м'якою тканиною, наприклад серветкою з мікрофібри. Також можна використовувати і спеціальні серветки, що чистять, без вологого просочення. Рідини для чищення маркерних дощок недорогі та ефективні. Завдяки економічній витраті одного флакона вистачить надовго. Замовити спрей для маркерних дощок онлайн Ви можете безпосередньо на цій сторінці нашого магазину. Доставка з Києва можлива у будь-яку точку країни.

Серветки для оргтехніки. Які бувають і як вибрати

Серветки для офісної техніки - це приголомшливий винахід, здатний вирішити відразу кілька завдань. По-перше, такі вироби видаляють забруднення з крихких поверхонь. А по-друге, вони ідеально підходять для цих цілей. Вам не потрібно купувати паперові рушники або шукати окремо спрей для чищення монітора. Серветки не потребують додаткових миючих засобів та є самодостатнім аксесуаром для догляду за оргтехнікою. Залишається зробити кілька рухів та навести повну чистоту на робочому місці.

Серветки для оргтехніки використовуються для того, щоб протирати зовнішню частину корпусу, чистити прилади зсередини, звичайно, не можна. З'явилися вироби відносно недавно, але миттєво завоювали серця покупців. Погодьтеся, адже це економічно, вигідно та зручно. Головні переваги серветок:

  • Універсальність використання. Підходять практично для всіх видів техніки, про що свідчить маркування на упаковці.
  • Ідеально чиста поверхня. Матеріали не залишають пилу або ворсу, тому монітори або корпус пристрою після прибирання буде ідеально чистим. Серветки прибирають всі види забруднень, у тому числі відбитки пальців або жирні плями.
  • Зручність зберігання та експлуатації. Пачка або банка серветок не займає багато місця, її можна сховати в шухляді столу або в шафі з побутовою хімією.
  • Доступна ціна. Серветки для монітора обійдуться недорого, особливо якщо купити їх оптом та забезпечити в офісі великий запас корисних аксесуарів.

Випускають серветки як сухі, і вологі. Останні особливо популярні у покупців, оскільки забезпечують бездоганну якість прибирання з мінімальними витратами зусиль і часу. Чим просочені вологі серветки для монітора? У складі використані щадні засоби, які ефективно усувають забруднення, але не шкодять поверхні екранів або корпусів.

Замовити серветки для оргтехніки в Києві

Товари для офісу за доступною ціною пропонує інтернет-магазин АкваМаркет, де є все, що потрібне маленькому чи великому підприємству. У нашому каталозі представлені різноманітні серветки для моніторів та оргтехніки, що підходять як для вологого, так і для сухого прибирання. Ви можете купити з доставкою серветки для екранів оптом чи в роздріб, вибравши будь-яку кількість позицій з каталогу. Axent, Buromax, Арніка – ці та інші бренди тісно співпрацюють із нашим магазином, тому товари реалізуються без посередників. Якісні та ефективні аксесуари для догляду за офісною або іншою побутовою технікою.