Крейда - купити Школа і творчість у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (8)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Zibi Beby Line, 47 предметів, Набір для дитячої творчості
Zibi Beby Line, 47 предметів, Набір для дитячої творчості
41700
Артикул: 62856
AIHAO, Oil Pastel,12 шт., Набір крейди,  Масляна AIHAO, Oil Pastel,12 шт., Набір крейди,  Масляна
Артикул: 19758
Maped, Крейда воскова, 12 шт.
Артикул: 31288
VGR, 4 шт., Крейда кольорова для вулиці, 10 х 2,5 см
Артикул: 89735
ZiBi Jumbo, Крейда кольорова, 15 шт.
Артикул: 26423
ZiBi, 12 шт., Крейди-пастель масляні ZiBi, 12 шт., Крейди-пастель масляні
Артикул: 62823

Крейда у Чернигові


Крейда для малювання - це популярний інструмент образотворчого мистецтва, улюблений дітьми різного віку. Оскільки у крейди склад повністю натуральний, вона вважається екологічно чистим і безпечним продуктом. А як же кольоровий, запитаєте Ви. Адже він виробляється з додаванням фарбників. Дійсно, коли виробники роблять палітру, до складу крейди додають сполучні домішки і барвники, але зміст їх в загальній частці незначний, не більше 5%. Решта 95% складу - звичайна природна крейда, якою можна сміливо бруднити руки. Якісна крейда Кохінор не порошить, не тріскається при використанні, тому не викликає у дитини негативних відчуттів від малювання.

Застосування крейди практично безмежне. Ми звикли використовувати крейду для дошки в школі під час проведення уроків. А ще діти часто люблять крейдою малювати на асфальті, створюючи незвичайні картини прямо під ногами. Але крім таких очевидних сфер, як освіта і творчість, її активно використовують для виготовлення фармацевтичних засобів, в якості добавки в комбікорм для сільськогосподарських тварин, в будівництві і для удобрення грунту.

Види крейди

В інтернет-магазині АкваМаркет зібрано величезний асортимент канцтоварів, включаючи крейду шкільну і кольорову крейду для малювання та творчості. Перш, ніж замовити онлайн пачку крейди, зверніть увагу на асортимент. У нас є не тільки набори різних виробників, але і різних типів. Ви можете купити з доставкою в Київ і по Україні:

  • Крейду для асфальту. Класична крейда, до складу якої входить терта крейда, гіпс, глина і алебастр. В якості в'яжучих речовин використовуються натуральні барвники, вівсяний клейстер, столярний клей. Крейда біла і кольорова ідеально підходить для малювання на твердих поверхнях, включаючи дошку або асфальт.
  • Воскова крейда. В її основі лежить натуральний віск і природні водорозчинні барвники. Воскова крейда відмінно малює на будь-яких поверхнях, в тому числі і на папері. У такої крейди обов'язково є пластикова або паперова обгортка, завдяки якій руки не так брудняться. Для самих маленьких художників можна купити набір крейди потовщеної. Її зручно тримати в руках. А дітям старшого віку сподобаються воскова крейда в формі олівців.
  • Гелева крейда. Зовні нагадує олівці або формастери, тому що має пластиковий корпус і поворотний механізм, який приводить в рух стрижень. Головна особливість гелевої крейди - насичений колір. Це дозволяє швидко малювати яскраві, барвисті картинки. Тож не дивно, що гелева крейда так подобається дітям. Оскільки у крейди гелева основа, малювати нею можна на будь-яких поверхнях, в тому числі і на кольоровому папері. Ще один плюс – кольори можна змішувати мокрим пензликом, щоб створювати ефект акварельних олівців.
  • Пастельна крейда. У неї особливий склад, який утворює на поверхні красиві малюнки з бархатистою текстурою. Пастельна крейда має різний рівень щільності, завдяки якому використовується для тих чи інших цілей. Твердою можна малювати контури або промальовувати деталі, а м'яка підходить для розтушовування або заповнення об'ємних елементів, створення тіні або півтіні. Масляна крейда пастельна часто використовуються в художніх гуртках.

Як вибрати крейду для малювання

Є цілий спектр нюансів, які варто враховувати перед тим, як купити набір крейди. Давайте розберемося, які критерії дійсно допоможуть вибрати хорошу крейду. Почнемо з типу. Підбирають тип крейди в залежності від поверхні, на якій будуть малювати. Якщо потрібно купити крейду для асфальту, то краще віддати перевагу класиці. А ось для розвитку художніх навичок або навчання образотворчому мистецтву є сенс купити крейду пастельну.

Форма також підбирається індивідуально. Дітям краще взяти крейду, яка малює різними сторонами. Відкриті палички або стіки без обгортки будуть вельми до речі. Для дітей старше трьох років можна переходити на класичні форми олівця.

Важливий критерій - це склад. Оскільки діти часто їдять крейду, та й все, що беруть в руки, потрібно уважно прочитати етикетку. Дитяча крейда завжди максимально безпечна. Тому навіть якщо дитина і з'їсть невеликий шматочок, нічого страшного не станеться. Таку крейду роблять з натуральним воском, а не з парафіном. Це більш безпечно.

Палітра відтінків безпосередньо впливає на вартість набору. Чим вона ширше, тим дорожче буде набір крейди. Широкі палітри краще брати для занять або навчання, а просто для малювання досить стандартного повнокольорового набору в 12-16 кольорів.

Менеджери нашого магазину охоче допоможуть Вам вибрати якісну крейду для малювання. Наші консультанти цілодобово на зв'язку, щоб відповісти на будь-які питання. Але завдяки зручній системі фільтрів і докладного опису кожної позиції Ви легко зорієнтуєтесь в асортименті і зможете купити крейду для малювання, яка Вам точно підійде. Доставка по Києву і Україні, знижки при опті, можливість замовлення в роздріб. Якісна крейда для малювання від провідних українських та зарубіжних виробників.