Обкладинки - купити Школа і творчість у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ZiBi, Обкладинки для зошитів, прозорі, 10 шт.
Артикул: 55678

Обкладинки у Чернигові


Обкладинки для зошитів і підручників - це шкільне приладдя, яке стане в нагоді кожній дитині. Не секрет, що багатьох учнів молодших класів навряд чи можна назвати акуратними. Діти лише звикають до нового порядку, привчаються до дисципліни і охайності. В витівки на перервах нерідко страждають саме зошити і підручники. Якісні обкладинки здатні надійно захистити зошити і книги від різноманітних пошкоджень:

  • Зминання. Сучасні обкладинки виробляються з щільних і зносостійких матеріалів, у яких міцний контур. Тому сторінки не будуть м'ятися, навіть якщо у зошита м'яка обкладинка.
  • Слідів рідини і їжі. Банальний перекус не перетвориться на катастрофу. Навіть якщо на поверхню потрапить шматочок їжі або пролитий сік, це можна легко стерти, не залишивши плям або забруднень.
  • Слідів ручки, олівця, маркера, фломастера. Обкладинка перешкоджає тому, щоб книга або підручник стали жертвою незакритих ручки або коректора.

Обкладинки для книг та зошитів випускають різного формату, тому Ви з легкістю знайдете відповідні канцтовари, які збережуть чистоту сторінок і палітурок. Школярі та їхні батьки давно оцінили переваги якісних обкладинок. Якщо Вам потрібні якісні канцтовари, то в даному розділі магазина АкваМаркет Ви можете купити їх з доставкою по Києву та Україні. В наявності різноманітні обкладинки для підручників і зошитів учнів будь-яких класів. Зверніть увагу, що при оптовому замовленні діє спеціальна ціна. Гарантована якість та приємна вартість товарів завжди радують наших покупців. Що вже говорити про асортимент. Навіть найвибагливіший покупець зможе купити обкладинки, які точно сподобаються і підійдуть за розміром, матеріалом і колірною гамою. Замовляйте обкладинки онлайн, а ми швидко доставимо їх в будь-яку точку країни.

Види обкладинок і їх особливості

Щоб забезпечити правильне зберігання книг і робочих матеріалів обкладинки повинні захищати палітурки від заломів, стирання, вицвітання. Тому виробляють їх із спеціальних полімерних матеріалів. Поліетиленова та поліпропіленова плівка щільністю від 100 до 250 мкм легко витримує будь-які навантаження, зберігаючи цілісність робочих матеріалів. При цьому матеріал повністю безпечний для здоров'я дитини, він не токсичний і не виділяє шкідливих речовин. У обкладинок немає неприємного запаху, тому користуватися ними зручно і приємно.

Випускають обкладинки для палітурки, для шкільних зошитів, дидактичних матеріалів, для книг універсальні і для конкретних видань, для щоденників та прописів. Є стандартна плівка для книг і обкладинки з липким шаром, які максимально надійно фіксуються на поверхні виробу. На сайті АкваМаркет Ви можете купити обкладинки в наборі або поштучно, замовити онлайн класичні обкладинки, які не перекривають малюнок або напис на лицьовій частині, а також кольорові напівпрозорі обкладинки.

Як вибрати обкладинки

Не варто орієнтуватися тільки на ціну, оскільки це самий незначний критерій. При покупці обкладинок потрібно взяти до уваги такі характеристики:

  • Матеріал. Полівінілхлорид вважається більш щільним, тому його рекомендують купувати для приладдя, яке інтенсивно використовується. Наприклад, для щоденників. Поліетилен м'якший, але і для нього знайдеться застосування.
  • Міцність. Вона варіюється в межах 100-250 мкм і її підбирають індивідуально з урахуванням особливостей поведінки дитини.
  • Розмір. Щоб обкладинка надійно захищала книгу або зошит, вона повинна добре на ній «сидіти». Тому розміри підбирайте точно відповідно параметрам шкільного приладдя.
  • Колір. Є обкладинки прозорі і кольорові, з малюнком і повністю принтовані, через які не видно напис на зошиті.
  • Цільове призначення. Виробники випускають обкладинки для зошитів учнів певного класу, для конкретних видань, для географічних карт, навчальних посібників формату А4 або А5.

У нашому онлайн-каталозі Ви можете вивчити всі вищезгадані характеристики товарів і підібрати кращі обкладинки, які ідеально підійдуть учневі. АкваМаркет пропонує величезний асортимент якісних обкладинок, які прослужать весь навчальний рік і допоможуть зберегти цілісність навчальних матеріалів.