Цукрозамінники - купити Цукор, цукрозамінники у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Dolcasan Аспартам, 150 шт., Замінник цукру в таблетках
Артикул: 89895
Huxol, 1200 таблеток, Цукрозамінник Huxol, 1200 таблеток, Цукрозамінник
Артикул: 5381
Huxol, 650 таблеток, Цукрозамінник
Артикул: 40513
Manteca, 380 г, Сироп голубої агави, скло
Артикул: 82546
SoloSvit, 200 г,  Подсластитель в 5 раз слаще сахара
Артикул: 32133
SoloSvit, 200 г, Підсолоджувач в 5 разів солодше цукру
Артикул: 32136
Stevia, 150 г, Солодкий екстракт стевії Stevia, 150 г, Солодкий екстракт стевії
Артикул: 14225
Stevia, 25 шт., Екстракт стевії солодкий, в стіках
Артикул: 80083
Sucrazit Mushroom, 300 таблеток, Сукразит, Замінник цукру Sucrazit Mushroom, 300 таблеток, Сукразит, Замінник цукру
Артикул: 89795
Sucrazit, 1200 таблеток, Сукразит, Замінник цукру
Артикул: 89794
Huxol, 200 мл, Цукрозамінник рідкий
Артикул: 40515

Цукрозамінники у Чернигові


Люди відмовляються від рафінованого цукру по ряду причин: проблеми зі здоров'ям, бажання схуднути. У деяких випадках (наприклад, при цукровому діабеті) солодощі стають справжньою загрозою. Однак є й ті, хто відмовляється від цукру в профілактичних цілях. Відомо, що надмірне вживання солодкого негативно впливає на здоров'я. Страждають зуби, серце, судини. Саме тому експерти рекомендують скоротити добову норму вживання цукру, щоб подбати про свій організм. Виникає необхідність пошуку альтернативи, так як змінити усталені харчові звички не так-то просто. На допомогу приходять цукрозамінники і натуральні підсолоджувачі, такі як кленовий сироп або стевія.

Що таке цукрозамінник

Перш, ніж купити стевію, варто розібратися, що таке цукрозамінники і якими вони бувають. Продукт являє собою речовину, що володіє солодким смаком. Однак у цукрозамінника є деякі особливості, в числі яких низький глікемічний індекс і калорійність. Підсолоджувачі можуть екстрагуватися з натуральних інгредієнтів (рослини, фрукти, овочі) або синтезуватися в лабораторних умовах.

Види цукрозамінників

Продукти ділять на дві великі групи залежно від дії: беруть участь і не беруть участі в обмінних процесах. Насправді критеріїв класифікації існує багато, що дозволяє виділити різні види цукрозамінників. Залежно від тих чи інших особливостей покупець підбирає відповідний продукт. Розрізняють цукрозамінники по:

  • Рівню солодкості.
  • Калорійності. Деякі альтернативи мають ідентичну з цукром калорійність, а інші - повністю дієтичний продукт з нульовою кількістю калорій. Замінники з низькою калорійністю фактично не впливають на обмінні процеси в організмі, тому називаються інтенсивними.
  • Глікемічному індексу. Чим нижче цей показник, тим менше «сплеск» глюкози в крові після вживання підсолоджувача.
  • Реакції на теплову обробку або ступеня розчинності в воді.

Альтернатива необхідна всім, хто страждає захворюваннями серцево-судинної системи або діабетом. Всі хвороби, пов'язані зі зміною рівня цукру або інсуліну в крові, вимагають особливого підходу до складання раціону. Для діабетиків стевія - це можливість вживати в їжу солодкі продукти без шкоди для здоров'я. Це справжня палочка-виручалочка. Навіть абсолютно здоровій людині слід купити цукрозамінник, щоб контролювати масу тіла і поліпшити загальне самопочуття.

Якщо Ви підшукуєте, чим замінити цукор, то зверніть увагу ще на один критерій класифікації - тип альтернативи. Підсолоджувачі бувають штучні і натуральні. Перші мають нульову калорійність, не беруть участі в обмінних процесах, швидко і в повному обсязі виводяться з організму. А ось натуральні цукрозамінники мають різну енергетичну цінність. Вони розщеплюються повільно, тому інсулін виробляється в організмі поступально, а не різко. Це особливо важливо для діабетиків, яким необхідно контролювати рівень цукру в крові.

Цукрозамінники випускаються в різній формі. Ось найбільш затребувані варіанти:

  • Кристалічні альтернативи (схожі на звичайний цукор).
  • Порошок.
  • Сироп або інша рідка форма.
  • Цукрозамінники в таблетках.

Форма випуску критично не впливає на смакові характеристики. Більшість виробників випускає одну альтернативу відразу в декількох форматах, щоб споживач міг купити потрібний товар. Не можна сказати, що цукрозамінники в таблетках або порошках відрізняються по солодкості. Різниця буде лише в тому випадку, якщо це різні альтернативи. Тому стевія в таблетках і стевія в порошку мають ідентичні характеристики і склад.

Найпопулярніші цукрозамінники з натуральним складом:

  • Фруктоза. Її перевагою можна назвати концентрований смак. Фруктоза солодше цукру, тому економніша у витраті. Для приготування страв і напоїв потрібно зовсім небагато замінника.
  • Еритріт. Його величезна користь полягає в нульовій калорійності. Еритріт не бере участі в обмінних процесах, а також не викликає карієс.
  • Сорбіт. Має меншу енергетичний цінність, ніж цукор.
  • Стевія. Найпопулярніший і корисний цукрозамінник, який виробляють з листя однойменної рослини. Користь стевії неоціненна. Альтернатива не тільки нормалізує рівень цукру в крові, але і покращує обмінні процеси, знижує рівень холестерину, зміцнює імунітет. Також стевія діє як антиоксидант, сповільнюючи процеси старіння організму. Приємним бонусом буде нульова калорійність.

Чи безпечно це

На сьогоднішній день виробництво цукрозамінників ретельно контролюється. Перш, ніж надійти в продаж, продукція проходить жорсткі перевірки. І тільки після цього альтернативи з'являються на прилавках магазинів. Ви можете бути впевнені, що продукція:

  • Не накопичується в організмі.
  • Не впливає на гормональний фон або репродуктивні функції.
  • Не провокує виникнення раку.
  • Не викликає алергічних реакцій.

Пам'ятайте, що слід чітко дотримуватися рекомендованої дози, щоб не перевищити денну калорійність раціону. Виробники вказують її на упаковці.

Купити з доставкою цукрозамінник в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав найкращі цукрозамінники, які Ви можете замовити з доставкою на нашому сайті. В наявності сироп з агави, стевія в таблетках і порошках, легендарний цукрозамінник Huxol в упаковках різного об'єму. Ми пропонуємо тільки безпечні підсолоджувачі, які приносять користь і забезпечують ідеальний смак страв.