Фруктоза - купити Цукор, цукрозамінники у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Akura, 150 г, Фруктоза
Артикул: 84704
Сто пудов, 200 г, Фруктоза харчова Сто пудов, 200 г, Фруктоза харчова
Артикул: 14131

Фруктоза у Чернигові


Фруктоза - природний замінник цукру, який сьогодні зробили символом правильного харчування. Володіючи помірною калорійністю і властивістю не накопичуватися в організмі у вигляді зайвих вуглеводів, фруктовий цукор надає більш корисну дію на стан здоров'я, ніж інші натуральні і синтетичні підсолоджувачі. Незамінна фруктоза для діабетиків, так як вона засвоюється повільно і не викликає різких стрибків рівня цукру в крові. Цей моносахарид покращує обмінні процеси, зміцнює імунітет і дозволяє виглядати чудово.

Що являє собою фруктовий цукор

Фруктоза це моносахарид, який входить до складу глюкози. По суті це фруктовий цукор, який міститься в ягодах і фруктах. Також присутнє з'єднання в меді і деяких сортах овочів. На відміну від глюкози і цукру фруктоза солодша. У неї є властивості швидкого розщеплення, тому моносахарид легко засвоюється клітинами організму.

Найпоширенішою сировиною для отримання фруктози є кукурудза. З неї роблять солодкий сироп, який потім осахаривают за допомогою ферментів. Готовий продукт очищають від білкових, азотистих, пігментних і жирових домішок. Останній етап - кристалізація та сушка. Зберігати фруктозу краще в скляних банках з кришкою, яка щільно закручується.

Щоб отримати необхідну кількість речовини потрібно чітко знати, де міститься фруктоза і скільки її в продукті. Для збалансованого харчування набагато простіше купити фруктозу в Києві. Харчовий фруктовий цукор фасований у пакети або коробки різної ваги. На нашому сайті Ви запропонована фруктоза для діабетиків від провідних українських виробників. Тільки натуральні харчові добавки, які пройшли ретельний контроль якості. Продукція доступна до замовлення цілодобово.

Фруктоза і її користь:

  • Невелика калорійність. Фруктоза і цукор володіють різною енергетичною цінністю. Калорійність фруктози 399 кКал. А оскільки моносахарид набагато солодший за звичайний цукор, їсти його потрібно менше. Отже, щоб надати стравам і напоям солодкий смак достатньо невеликої кількості фруктози. Це сприятливо позначиться на калорійності раціону.
  • Не провокує різких стрибків рівня цукру в крові і засвоюється повільними темпами.
  • Знижує ризик появи карієсу у дорослих і діатезу у малюків.
  • Підходить для дієтичного харчування і низькокалорійного раціону.
  • Перешкоджає накопиченню зайвих вуглеводів в організмі.
  • Джерело енергії при інтенсивних навантаженнях розумового або фізичного характеру.
  • Самостійно і в повному обсязі виводиться з крові.
  • Низький глікемічний індекс. У фруктози він становить всього 36 одиниць, тоді як у цукру - 98.

Для чого застосовується фруктоза

Насправді фруктовий цукор в натуральному вигляді показаний не тільки діабетикам. Активні сполуки речовини сприяють поліпшенню роботи головного мозку, виробляють тонізуючий ефект. Тому фруктоза і сахароза показані людям, які відчувають нервове перенапруження або працюють в умовах сильного стресу.

Фруктоза в кулінарії використовується для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів, варення, десертних вин, цукерок, жувальних гумок і енергетичних напоїв. Також вона застосовується в медичній галузі. На основі фруктози готують розчини для внутрішньовенних вливань, які сприяють швидкому виведенню токсинів з організму.

Купити з доставкою фруктозу в Києві Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Великий каталог харчових добавок за доступними цінами. Продукція для веганів, вегетаріанців, діабетиків. Замовити онлайн фруктовий цукор можна з доставкою по всій Україні транспортною компанією Нова Пошта або власною кур'єрською службою магазину.

Фруктоза для дітей

На думку педіатрів, звичайний цукор дуже шкідливий для дитячого організму. Цукерки та шоколад провокують ріст патогенної мікрофлори, є причиною виникнення карієсу. Крім того, солодощі порушують роботу органів травлення, призводять до набору зайвої ваги і появи алергічних реакцій. В даному випадку у фруктози є явні переваги:

  • Не перевантажує роботу основних груп органів.
  • Не впливає на функціонування печінки і нирок.
  • Не позначається на рівні глюкози в крові.
  • Не провокує карієс.

Тому педіатри рекомендують скоротити кількість цукру, а деякі солодощі замінити десертами на фруктозі. Так, замість шоколадки або цукерок дитині корисніше з'їсти яблуко, жменю полуниці або шматочок кавуна. Це позитивно позначиться на вуглеводному обміні і допоможе дитині рости здоровою.