Сухі вершки - купити Вершки у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Coffee-mate, 200 г, Вершки сухі Коффі-Мейт Coffee-mate, 200 г, Вершки сухі Коффі-Мейт Coffee-mate, 200 г, Вершки сухі Коффі-Мейт
Артикул: 1408
Coffee-mate, 400 г, Вершки сухі Коффі-Мейт Coffee-mate, 400 г, Вершки сухі Коффі-Мейт
Артикул: 5311
Банка спецій, 550 г, Вершки кокосові сухі, ПЕТ
Артикул: 91858
новинка!

Сухі вершки у Чернигові


Перше, що спадає на думку, коли ми говоримо про сухі вершки – це кава три в одному, в якій обов'язково є цей компонент. Однак це лише одна сфера застосування продукту, насправді сухі вершки зараз є затребуваним і популярним товаром. Це не просто добавка до напоїв, а й компонент для приготування дитячого харчування та інших страв. Використовують сухі вершки для десертів, додаючи їх як в креми або соуси, так і безпосередньо в тісто для коржів. Підходять сухі вершки для збивання, але тут знадобиться особливий рецепт та дотримання технології. Однак результат неодмінно здивує Вас якістю та смаком.

Сухі вершки та їх особливості

Для виготовлення продукту використовують різну сировину. Деякі виробники роблять вершки сухі рослинні, інші застосовують як основний продукт натуральні вершки з коров'ячого молока, які потім висушують на спеціальному обладнанні. У будь-якому випадку, добавка виглядає як легкий, сухий порошок білого кольору з відповідним молочним ароматом і смаком. Купити сухі вершки Dr. Oetker, Coffee mate можна в різному форматі: порційні стіки, вакуумні пакети, банки з кришкою, що щільно закривається.

Переваги сухих вершків

У чому секрет популярності продукту? Навіщо купувати сухі вершки, якщо можна зайти в магазин і взяти з полиці звичайні, у тому числі рослинні та безлактозні. Відповідь проста - у продукту є переваги, які не мають інші види вершків. В результаті добавка використовується в певних умовах та ситуаціях, коли недоцільно застосовувати звичайний молочний продукт. Отже, головні переваги сухих вершків:

  • Чудовий смак натуральних вершків. Якщо додати вершки Coffee mate у каву, Ви не відчуєте жодної різниці. Смак у напою буде таким же м'яким та делікатним.
  • Зручне транспортування. Завдяки різним форматам упаковки сухі вершки можна брати з собою куди завгодно: в туристичний похід в гори або автомобільну подорож країною. Нема ризику, що вміст пакета проллється, як у випадку звичайних вершків.
  • Сухі вершки не звертаються. Це величезний плюс для людей, котрі люблять готувати. Завдяки такій особливості можна використовувати сухі вершки для термічної обробки та не боятися того, що страва буде зіпсована.
  • Збалансований склад. У сухих вершках містяться мінерали та вітаміни, корисні для організму. Лецитин є профілактичним засобом від атеросклерозу. Також у складі є кальцій та фосфор, необхідний для здоров'я кісток.
  • Не псуються навіть без холодильника. Сухим вершкам не потрібні особливі умови зберігання, оскільки вони не бояться ні яскравого світла, ні морозу, ні високих температур повітря.
  • Швидке розчинення. Сухий субстрат повністю розчиняється в рідині, не утворює грудочок або крупинок.

До переваг продукції слід зарахувати і доступну ціну. Купити сухі вершки можна недорого, а якщо зробити це в нашому інтернет-магазині, то Ви неодмінно заощадите по максимуму. АкваМаркет пропонує купити вершки сухі для кави та десертів. В наявності продукція дивовижної якості, смачна та корисна. Сухі вершки Ambassador, Coffee mate, Dr. Oetker у баночках, пакетах чи стиках для максимально зручного використання. На кожній упаковці написано, як розвести сухі вершки для отримання найкращої консистенції. Доставка товарів із Києва здійснюється по всій Україні.

Сухі вершки та їх застосування

Використовувати добавку можна у будь-яких випадках, не обмежуючись приготуванням кави чи гарячого шоколаду. Додають сухі вершки в соуси, морозиво, каші, супи. Вершки-топінг стануть ідеальним доповненням для кексів, тортів, інших видів випічки. Продукт універсальний і походить як солоних, так солодких страв. Щоб отримати збиті сухі вершки слід використовувати міксер, молоко, цукрову пудру і сухий порошок. На 500 мл молока знадобиться 120 г сухих вершків та близько 40 г цукрової пудри. Спочатку вершки збийте з молоком, а коли порошок повністю розчиниться, додайте в рідину цукрову пудру. Збивайте масу на середній швидкості протягом 6-8 хвилин, щоб отримати пишний та стійкий крем.