Кондитерські вершки - купити Вершки у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
HuLaLa Classic 28%, 1 л, Вершки рослинні кулінарні
Артикул: 89891
HuLaLa Sugar Free, 1 л, Вершки рослинні без цукру, 25%
Артикул: 89892
Смачно шеф, 1060 г, Крем кондитерський,  26%
Артикул: 32461
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Смачно шеф, Упаковка 12 шт, по 1 л, Крем кондитерський, 26%
Артикул: 32461
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Кондитерські вершки у Чернигові


Вершки є молочним продуктом, який відрізняється за різними характеристиками. Для різних видів вершків характерна різна жирність, калорійність, консистенція та інші органолептичні властивості. Проте, згідно зі статистикою, найбільшого поширення набули саме кондитерські вершки, які використовуються для приготування десертів. Якщо говорити про основні особливості продукту, то це, безперечно, висока жирність. Якщо для соусів або напоїв нам достатньо 10-15%, то для крема потрібно купити кондитерські вершки 26% або 35%. Тільки така основа дасть щільну, стійку консистенцію крема, який збереже форму протягом тривалого часу. Нерідко використовують жирні вершки та в інших кулінарних галузях, наприклад, для приготування запіканок, соусів, пюре чи інших страв, які до десертів фактично не належать.

Ще одна важлива деталь - часто крем-вершки містять невелику частину підсолоджувача, яка не тільки впливає на смак продукту, але й дозволяє збивати його до стійких піків. Збиті вершки завдяки такій особливості мають однорідну текстуру навіть за умови того, що збільшуються в обсязі. В результаті кондитери вирішують різнопланові завдання та створюють креми потрібної консистенції та щільності.

Види кондитерських вершків

Споживчі потреби змінюються з кожним днем. І виробники інгредієнтів для кондитерської справи зобов'язані враховувати ці зміни, щоб випускати ринку конкурентний, затребуваний продукт. Якщо раніше у продажу були лише звичайні та збиті вершки кондитерські, то сьогодні асортимент продукції дещо ширший. Ось позиції, які мають підвищений попит:

  • Безлактозні вершки. Від звичайних відрізняються тим, що у складі лактоза гідролізована чи видалена. Продукт підходить для людей, які страждають на непереносимість лактози.
  • Рослинні вершки. Виготовлені з рослинного молока, не містять продуктів тваринного походження. Підходять для раціону веганів, вегетаріанців, сироїдів.
  • Звичайні вершки різної жирності. Від жирності залежить стабільність при нагріванні чи збиванні.

У нашому магазині Ви знайдете й інші види товарів, у тому числі згущені вершки з цукром, які підходять для приготування кремів. Це продукт, що повністю готовий до вживання, його не потрібно збивати, але можна змішувати з іншими компонентами для створення щільної консистенції крему.

Застосування кондитерських вершків

Як ми вже говорили вище, найчастіше цей продукт використовують у кондитерській справі. Вершки завдяки своїй жирності та щільній консистенції відмінно поєднуються з іншими інгредієнтами, серед яких желатин, сиропи, харчові барвники та всілякі пасти. Тому продукт виступає універсальною основою для створення незвичайних та різноманітних кремів. Вершки змішують з доповненнями як готовому, і у початковому вигляді. Поєднавши вершки, желатин і фруктовий сік або пюре, можна отримати повітряний і смачний мус, оригінальний крем для торта, еклерів або інших десертів.

З вершків виходить чудова заправка для легких фруктових салатів. Плоди чудово поєднуються з жирною консистенцією такого крема. Щоб підсолодити заправку, достатньо з'єднати вершки з цукром, медом або цукрозамінником. Але оскільки фрукти самі по собі вже солодкі, можна не додавати підсолоджувача. Варіантів використання цього продукту дуже багато. Вони обмежуються лише фантазією кулінара. Головне мати під рукою якісний продукт, з якого вийде щільний рослинний крем або повітряний вершковий мус, який триматиме форму і не розшарується.

Купити вершки кондитерські у Києві

Професіоналам відомо одне правило: щоб десерт вийшов смачним та апетитним, потрібно використовувати якісні інгредієнти. І вершків це стосується насамперед. У нашому магазині Ви знайдете найкращі товари від перевірених виробників. Натуральні, якісні вершки кондитерські Смачно Шеф, Mlekovita, President, Krion Plus та інших брендів. Абсолютно всі види вершків мають м'який смак і необхідну консистенцію. Наші постійні клієнти вже переконалися у бездоганній якості запропонованої продукції. Якщо Ви ще не серед них – пропонуємо замовити онлайн кондитерські вершки рослинні або безлактозні, звичайні або низькокалорійні. У нашому магазині є різні види вершків у зручній упаковці будь-якого обсягу. Завдяки цьому Ви можете підібрати продукт із урахуванням його фасування. Ми отримуємо товари безпосередньо від виробника, тому ціна кондитерських вершків у нас нижча, ніж у офлайн-магазинах столиці. Більше того, якщо замовити вершки оптом, Ви отримаєте знижку. АкваМаркет працює у цілодобовому режимі та не закривається на карантин.