Скатертини - купити Одноразовий посуд у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Мелочи Жизни, Скатертина поліетиленова, світло-зелена, 120х150 см
Артикул: 8241

Скатертини у Чернигові


Одноразова скатертина, як випливає з назви, є аналогом звичайного тканого вироба. Це скатертина, виготовлена ​​з паперу або поліетилену. Вона досить тонка, проте справляється зі своїми основними функціями, а саме - захищає стіл від забруднень, а також створює відповідний настрій і атмосферу свята. Одноразові скатертини дозволяють легко і швидко організувати красиве застілля з мінімальними фінансовими витратами. Звичайна однотонна скатертина обійдеться недорого, але на столі буде виглядати красиво і лаконічно. Завдяки великій різноманітності оформлень скатертини допоможуть знаходити свіжі, небанальні варіанти сервірування столу. Ви можете купити одноразову скатертину для пікніка, який будете проводити на відкритому повітрі. Це підвищить естетику захода і дозволить красиво сервірувати імпровізований стіл. А коли скатертина забрудниться, просто замініть її новою.

Вибрати і купити одноразові скатертини оптом і в роздріб пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності величезний вибір виробів на будь-який смак і гаманець. Паперові та поліетиленові скатертини різної щільності, з тематичним оформленням до свята, однотонні і з візерунком. Красиві скатертини для дитячого дня народження, з героями мультфільмів, коміксів або казок. Вибрати і замовити скатертину можна онлайн в будь-який зручний час. Нагадуємо, що наша доставка діє по всій Україні, а для представників сегменту HoReCa діють спеціальні ціни.

Скатертина одноразова і її переваги

Попит на неткані одноразові скатертини останнім часом стає дедалі більшим і пояснюється підвищена увага покупців очевидними аргументами. У виробів є маса переваг, завдяки яким скатертину Фрекен Бок або Дрібниці Життя купити доцільніше, ніж звичайну тканинну. Розглянемо основні переваги виробів:

  • Простота догляду. Скатертина поліетиленова легко відтирається від забруднень вологою губкою або ганчірочкою. Її не потрібно прати, замочувати, відбілювати. Якщо матеріал сильно забруднився, то виріб можна викинути.
  • Великий вибір кольорів. Виробники випускають абсолютно різні скатертини, серед яких неодмінно знайдеться Ваш ідеальний варіант. Стилістично вироби можуть бути оформлені по-різному. Ви можете купити одноразові скатертини однотонні і з малюнком, з тематичним оформленням для певного свята (Великдень, день народження, Новий рік). Підбирають скатертини під особливості запланованого заходу. І будьте впевнені, Ви точно знайдете те, що Вам сподобається і буде відповідати настрою застілля.
  • Додатковий захист столу від пошкоджень і плям. Сучасні виробники використовують міцні і зносостійкі матеріали, які перешкоджають забрудненню поверхні столу під скатертиною. Рідини, парафін від свічок або іскри від бенгальських вогнів можливо і зашкодять саму скатертину, але ось стіл залишиться цілим.
  • Доступна ціна. Одноразові скатертини коштують набагато дешевше тканинних, це відомий факт. Різниця у вартості часом доходить 60-80%. А якщо купити скатертину поліетиленову в рулоні, можна ще більше заощадити за рахунок придбання великого полотна.

Види одноразових скатертин

Як ми говорили вище, виробляють одноразові скатертини з паперу, поліетилену та спанбонду. Кожен матеріал має свої особливості, але всі вони однаково хороші для поставлених цілей. Паперові скатертини трохи нагадують льняну тканину, щільну і приємну на дотик. Плюсом паперового виробу буде його ціна, яка в рази нижче, ніж ціна скатертини лляної. Сучасні поліетиленові скатертини зовні майже не відрізняються від тканинних. Вони також прикрашаються візерунками, принтами, вирізами. Що стосується розмірів, то і тут є вибір. Одноразові скатертини є стандартні (84 * 84 см), фуршетні (120 * 120 см), банкетні (125 * 25 см), маленькі (48 * 48 см).

Варто відзначити, що виробники впроваджують деякі поліпшення, які підвищують споживчі якості товару. Наприклад, це може бути жиро, водовідштовхувальне просочення, яке ускладнює забруднення поверхні і не дозволяє скатертині швидко зіпсуватися. Скатертини круглі, квадратні, прямокутні одноразові замовляйте недорого в магазині АкваМаркет. Гарантія якості і завжди приємна ціна!