Пакети-слайдери - купити Пакети у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Пакет-струна, 20х30см, 100шт. Пакет-струна, 20х30см, 100шт.
Артикул: 79350

Пакети-слайдери у Чернигові


Пакети-слайдери заслужено вибороли своє місце в ніші подібної продукції. Завдяки своїй практичності, універсальності та іншим позитивним якостям пакети-зіпери Дрібниці Життя та інших відомих виробників можна знайти як удома, так і у торгових точках. Популярність виробів зумовлена ​​високим попитом на морожену продукцію. Українці все частіше купують м'ясо, рибу, гриби, овочі у замороженому вигляді, або самостійно роблять такі заготівлі в домашніх умовах.

Пакети із замком-бігунком дозволяють зручно зберігати будь-які продукти харчування, а також непродовольчі товари, захищаючи їх від зовнішніх впливів. Примітно те, що виготовлені пакети із застібкою із щільного матеріалу, що перешкоджає проникненню всередину або назовні запахів, вологи. В результаті вміст пакету зберігає свої властивості та смакові якості, не псується та не виточує аромат на інші продукти. Купити пакети-слайдери можна будь-якого обсягу, починаючи від найменших та закінчуючи великими. Продаються вироби в упаковках по 10 штук і більше, завдяки чому кожен покупець знайде свій ідеальний формат за кількістю. Пакети універсально підходять для зберігання харчових та непродовольчих товарів, а застібка зип-лок забезпечує безперешкодний доступ до вмісту та можливість повторно закрити пакет.

У нашому магазині Ви можете купити гуртом zip пакети від найкращих виробників, щоб використовувати їх у побуті або в промисловій, торговій сфері. Якісні пакети-слайдери виручать у будь-якій ситуації. Якщо Вам потрібно захистити речі від вологи під час туристичного походу або скласти нарізаний болгарський перець у морозильну камеру для подальшого зберігання, у будь-якому випадку пакет зип-лок стане Вам у нагоді. У нашому каталозі Ви знайдете безліч пропозицій від топових брендів, практичні та зручні пакети для зберігання продуктів, безпечні та екологічні. Нагадуємо, що служба доставки АкваМаркету відправляє товари з Києва по всій Україні.

Переваги пакетів із застібкою

Крім таких очевидних переваг, як практичність і універсальність, вироби мають інші переваги, які забезпечують їм високу затребуваність на ринку. Якщо Ви лише придивляєтеся до даної продукції, рекомендуємо уважно ознайомитися з якостями товару. Серед переваг пакетів-слайдерів варто відзначити:

  • Герметичність. Обмеження доступу кисню до пакета забезпечує тривале зберігання продуктів. М'ясо, риба, овочі не обвітрюються, не поглинають сторонні аромати або вологу. При цьому самі продукти не віддають свій аромат продуктам, розташованим по сусідству.
  • Екологічність. Пакети-слайдери Фрекен Бок, дрібниці Життя виробляють із харчових полімерів, які мають високу міцність і повністю безпечні для здоров'я людини. Матеріал не вступає в реакцію з продуктами, тому не впливає на вміст пакета. Продукти зберігають ідеальний смак та аромат.
  • Практичність. Завдяки тому, що пакети роблять із щільного матеріалу і мають застібку, використовувати їх можна багаторазово.
  • Економічність. Ціна пакетів слайдерів для заморожування на перший погляд видається високою, проте вона повністю компенсується тривалим терміном використання. Якщо вироби ретельно очищати від залишків продуктів і акуратно розміщувати в морозильній камері, пакети прослужать не один місяць. На відміну від тонких пакетів-майок, слайдери не рвуться при механічному впливі. Тому однієї упаковки вам вистачить надовго.

Пакет слайдер для заморозки та його застосування

Поліетиленова упаковка універсально підходить для побутового та промислового використання. Зіп-лок пакети однаково корисні вдома, в кафе чи ресторані, магазині, в медичному центрі або салоні краси. Покупці давно оцінили переваги продукції та замовляють онлайн пакети-слайдери оптом, щоб забезпечити собі запас практичної упаковки. У нашому каталозі Ви можете вибрати пакети зип-лок з урахуванням свого бюджету і потреб. Великий асортимент, широкий ціновий діапазон, різний обсяг пакетів та упаковки.