Подарункові пакети - купити Пакети у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Пакет паперовий з ручками, Ламінований, Синій, 320х100х270 мм
Артикул: 27041
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, Ламінований, Білий, 320х100х270 мм
Артикул: 27040
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, крафт, 230х100х320 мм
Артикул: 27035
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, крафт, 540х140х500 мм
Артикул: 27036
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, Ламінований, Білий, 320х100х270 мм, Упаковка 10 шт.
Артикул: 27040
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, Ламінований, Синій, 320х100х270 мм, Упаковка 10 шт.
Артикул: 27041
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, крафт, 230х100х320 мм, Упаковка 10 шт.
Артикул: 27035
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, крафт, 540х140х500 мм, Упаковка 10 шт.
Артикул: 27036
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Пакет паперовий з ручками, Ламінований, Срібний, 320х100х270 см
Артикул: 27042
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Подарункові пакети у Чернигові


Подарункові пакети - це універсальна упаковка для будь-якого подарунка. Правильно підібраний пакет в рази підвищує привабливість презенту, робить його особливим і незвичайним. Крім того, подарункові паперові пакети з логотипом цілком успішно використовуються в якості рекламоносія. Тому не важливо, що Ви плануєте піднести в подарунок: блокнот, сувенір, косметику, книги, подарунковий пакет це невід'ємна складова ефектного і стильного презенту. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує в широкому асортименті подарункові пакети в Києві, які можна замовити з доставкою по всій країні. Різноманіття матеріалів, дизайну, розмірів і форм-факторів дозволить знайти ідеальне рішення для будь-якої ситуації. Яскраві і лаконічні, стильні і мінімалістичні, універсальні та ексклюзивні - будь-які види подарункових пакетів Ви знайдете в нашому онлайн-каталозі.

Популярні товари для упаковки

Сучасний ринок пропонує покупцям великий асортимент товарів. Пакети відрізняються за різними характеристиками. Але головна з них - матеріал, який визначає як форм-фактор вироба, так і його вартість. Пакет подарунковий може бути:

  • Паперовий. Йому характерний неймовірний стиль і презентабельність. У пакетів є зручні ручки, вони підходять для нанесення логотипів і інших малюнків. Випускаються паперові пакети практично в будь-яких розмірах.
  • Поліетиленовий. Більш доступні за вартістю, виглядають менш ефектно. Поліетиленові пакети виробляють з удосконалених матеріалів, вони підлягають повторному використанню, випускаються в різному дизайні і мають кілька ступенів щільності.

Останнім часом актуальність пластикових пакетів втрачається на увазі турботи про екологію. Паперовий пакет швидко розкладається, а також підлягає переробці. Тому все більше споживачів віддає перевагу саме пакетам з паперу. З огляду на особливості розвитку ринку, виробники постійно розширюють асортимент продукції. Зараз можна купити подарункові пакети паперові таких видів:

  • Ламіновані. Папір піддають ламінації (покриття спеціальною глянсовою або матовою плівкою), завдяки чому матеріал краще чинить опір зовнішнім впливам. Пакети паперові ламіновані не бояться атмосферних опадів, що не розмокають і не деформуються. Їх можна використовувати повторно і не один раз, оскільки вони прекрасно зберігають форму.
  • Картонні. Максимально міцні пакети для подарунків. Витримують значну вагу, тому можуть використовуватися для упаковки важких виробів.
  • З крафт-паперу. Цей матеріал частіше використовується для упаковки фаст-фуду, сипучих продуктів. Однак зараз він стає більш затребуваним на увазі зростання потреби в екологічній упаковці. Подарункові пакети для цукерок з крафт-паперу виглядають лаконічно і самостійно. А якщо нанести на поверхню корпоративну символіку, крафтові пакети стануть ефектним носієм реклами.
  • З ефаліну. Це стовідсоткова целюлоза, яка володіє легкістю і неймовірною міцністю. На матеріал легко наноситься шовкографія і тиснення. Це кращий вибір для максимально презентабельною і ефектною упаковки подарунків.

Говорячи про популярні різновиди подарункових пакетів, варто окремо згадати про різні форми і розміри. Вироби різноманітні за формою самого пакету, так і ручки. Форма пакета залежить від сфери його застосування. Тобто, її підбирають з урахуванням подарунка, який потрібно упакувати. Є спеціальний подарунковий пакет для алкоголю, для сувенірів, для великих предметів. Варіантів маса, головне приміряти і вибрати оптимальний розмір. З ручками справа йде трохи інакше. Є паперовий пакет з ручками прорубними, петльовими і мотузковими. Вони також можуть мати різну товщину і колір. Підбирати їх потрібно так, щоб ручки витримали вагу наповнення і не порвалися.

Купити подарункові пакети оптом

Якщо є необхідність замовити пакети паперові оптом, то найлегше це зробити на сайті АкваМаркет. Великий каталог і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, просте оформлення замовлення, можливість купити пакети пакувальні оптом за все в один клік. Наш коллцентр 8877 працює цілодобово, щоб Ви могли оформити заявку в будь-який відповідний момент. У нас можна купити паперові, крафтові або картонні пакети в різних кольорах по Вашим вимогам. Гарантована якість та максимально доступні ціни. В наявності тільки практичні, ефектні і екологічні пакувальні пакети, які можна замовити з доставкою по Києву та Україні.