Презервативи - купити Засоби контрацепції у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (23)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Contex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні Contex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні
Артикул: 40945
Contex, Classic, 3 шт., Презервативи класичні Contex, Classic, 3 шт., Презервативи класичні
Артикул: 12876
Contex, Extra Sensation, 12 шт., Презервативи ребристі Contex, Extra Sensation, 12 шт., Презервативи ребристі
Артикул: 12873
Contex, Light, 12 шт., Презервативи ультратонкі Contex, Light, 12 шт., Презервативи ультратонкі
Артикул: 12874
Contex, Light, 3 шт., Презервативи ультратонкі Contex, Light, 3 шт., Презервативи ультратонкі
Артикул: 12877
Durex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні Durex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні
Артикул: 29460
Durex, Dual Extase, 12 шт., Презервативи рельєфні Durex, Dual Extase, 12 шт., Презервативи рельєфні
Артикул: 29459
Dureх, Elite, 3 шт., Презервативи ультратонкі Dureх, Elite, 3 шт., Презервативи ультратонкі
Артикул: 29464

Презервативи у Чернигові


Під час статевого акту партнери повинні думати не тільки про задоволення, але і про безпеку. Для цих цілей використовують презерватив, який допомагає захиститися не тільки від небажаної вагітності, але і від інфекцій, венеричних захворювань. Це найдоступніший і простий спосіб профілактики захворювань, що передаються статевим шляхом (СНІД, сифіліс, хламідіоз, гонорея та ін.). Але навіть з перевіреним партнером кондом забезпечує безпечне і комфортне заняття сексом.

Історія презерватива налічує кілька століть. Перші прототипи з'явилися ще в Давньому Єгипті, а для виробництва використовували тонку шкіру або особливі види тканин. Сучасні вироби не мають з ними нічого спільного. У виробництві використовуються сучасні еластичні матеріали, такі як латекс або поліуретан. Примітно, що в Європі в 1992 році з'явився жіночий презерватив. Цей бар'єрний контрацептив має деякі особливості і істотно відрізняється від чоловічого. Жіночий кондом це поліуретановий мішечок з кільцями на обох кінцях. Завдяки кільцям виріб надійно фіксується в піхві перед статевим актом. Після цього мішечок потрібно викинути. Якщо використаний такий контрацептив, то чоловічий презерватив використовувати немає необхідності.

Однак класичні чоловічі контрацептиви більш зручні в застосуванні, тому саме вони набули широкого поширення по всьому світу. Знайти їх можна в будь-якому магазині, аптеці або кондоматі.

Наскільки надійний кондом?

Питанням надійності контрацептивів задаються практично всі, хто їх використовує. За даними виробників, продукція проходить постійне багатоетапне тестування і перевірку на предмет дефекту. Однак матеріали презервативів уразливі до зовнішніх впливів. Латекс боїться прямих сонячних променів і високої температури, втрачає властивості від впливу масел або вазеліну. Також матеріал легко порвати, якщо необережно зачепити його довгими нігтями. Тому користуватися презервативом варто обережно, і не рекомендується відкривати упаковку зубами, ножицями або нігтями.

Види презервативів, які можна замовити на нашому сайті:

  • З розігріваючим ефектом. Виріб додатково покривають лубрікантом, який надає розігріваючу дію на статеві органи. Це можливість випробувати абсолютно нові відчуття і урізноманітнити інтимне життя.
  • Ароматизовані. Найчастіше їх беруть для орального сексу, щоб зробити процес цікавим і ще більш приємним. Різноманітність смаків (від класичного ментолової до пікантного тутті-фрутті) дозволить підібрати продукт для кожного. Особливою популярністю користуються презервативи Дюрекс апельсин, полуниця, банан.
  • Веганські. До складу презервативів часто входить молочний білок казеїн, який надає латексу високу гладкість і забезпечує комфортне ковзання. У веганських презервативах ця речовина замінена на екстракт будяка, а самі вироби проходять тільки електронне тестування без випробувань на тваринах.
  • Різнокольорові. Крім яскравого кольору латекс іноді просочується смаком або ароматом. Примітно, що можна купити презервативи різнокольорові в одній упаковці в кількість від 3 до 12 штук. Таким чином, завдяки покупці однієї пачки можна спробувати різні смаки і знайти ідеальний варіант для себе і партнера. Кольорові презервативи Контекс - це яскраві враження і нові відчуття від статевого акту.
  • Ультратонкі. Багато людей відзначають той факт, що чутливість в презервативі істотно знижується, що впливає на якість статевого життя. Ультратонкі презервативи виробляються з поліуретану товщиною всього 0,02 мм зі стрічкою для швидкого надягання. Однак товщина впливає тільки на відчуття, не зменшуючи надійність самого контрацептиву. Секс з ультратонким презервативом такий же безпечний, як і з виробом звичайної товщини.
  • Зі збільшеною кількістю змазки. Позбавляє партнерів від необхідності додатково купувати лубрикант. Кондом забезпечує комфорт і приємні відчуття, а також гарантує надійність статевого акту, адже він не порветься через недостатню кількість змазки.
  • З вусиками, виступами, реберцями, пухирцями. Створені, щоб дарувати нові відчуття від сексу. Рельєфні презервативи додатково стимулюють інтимні зони, тим самим підвищуючи задоволення.
  • Сяючі. Ще один спосіб урізноманітнити інтимне життя і здивувати партнера.
  • Презервативи з анестетиком. Кондоми-пролонгатори, які допомагають відстрочити кульмінацію і продовжити інтимну близькість.

Як користуватися презервативом правильно

Як і у будь-яких інших медичних засобів у презервативів є загальні правила застосування. Щоб досягти максимального ефекту і не пошкодити виріб слід спочатку перевірити упаковку. На ній не повинно бути дефектів, дірок або проколів. Потім відкрийте упаковку і витягніть виріб. Потрібно затиснути кінчиками пальців наконечник, щоб випустити з нього повітря. Накопичувач прикладають до голівки ерегованного члена, акуратно розподіляючи по всьому органу. Після застосування виріб викидають в урну.

Як вибрати розмір презервативів

Забезпечити задоволення і безпеку статевого акту можна лише в разі, якщо презерватив підходить за розміром. Підбирають його після вимірювання статевого члена, коли той перебуває в збудженому стані. Розмір частіше визначає не довжину, а ширину, тому базова розмірна сітка презервативів виглядає так:

  • S шириною 3-4 см.
  • М шириною 5 см.
  • L шириною більше 5 см.
  • XL шириною більше 6 см в області головки і 5 см біля основи.

Купити з доставкою презервативи за доступною ціною

Оскільки придбання кондомів у багатьох покупців викликає збентеження, особливо якщо мова йде про вибір незвичайних рішень, краще купувати продукцію онлайн. У цьому випадку Ви позбавите себе від дискомфорту, пов'язаного з особистим контактом з продавцем, а також зможете додатково заощадити гроші і час. На АкваМаркет можна купити онлайн презервативи в будь-який зручний час, замовивши доставку в Київ і по Україні. Зверніть увагу, що на опт презервативи відвантажуються за зниженими цінами. Замовте кондоми дешевше, ніж в аптеці, а ми доставимо замовлення в пункт призначення в мінімальні терміни.