Йоржик для посуду - купити Аксесуари для миття посуду у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Йоржик для посуду у Чернигові


Для приготування їжі ми використовуємо всілякий посуд, яку потім доводиться мити. Очищення сковороди, мангальної решітки, масивної чавунної каструлі забирає чимало сил, оскільки такі поверхні не можна очистити звичайною губкою або щіткою. У подібній ситуації найзручніше використовувати скребок для посуду. Це аксесуар, виготовлений за спеціальною технологією і розрахований на очистку важких забруднень. Сучасні металеві скребки для посуду не піддаються корозії, володіють стійкістю до дії побутової хімії, довго зберігають цілісність. За допомогою скребка можна швидко видалити найстійкіші плями, сліди жиру, нагар з мінімальними фізичними зусиллями.

Магазин АкваМаркет пропонує скребки для посуду від перевірених виробників: Бонус, Новакс, Дрібниці Життя, Фрекен Бок. В онлайн-каталозі можна замовити онлайн кращі види скребків, які відрізняються бездоганною якістю, надійністю і тривалим терміном експлуатації. Завдяки прямим поставкам продукції безпосередньо від виробника ми дотримуємося досить помірних цін, тому скребок Фрекен Бок обійдеться Вам значно дешевше, ніж в будь-якому іншому магазині Києва. Зверніть увагу, що продукція доступна до замовлення оптом. В цьому випадку для покупця діє приємна знижка. Доставка по Україні здійснюється чітко в зазначений термін.

Чому варто купити скребок для миття посуду

Подібні кухонні аксесуари мають масу переваг, які гідно оцінили господині. Хороший металевий або пластиковий йоржик для посуду стане в нагоді як на домашній, так і на професійній кухні. Він незамінний там, де люблять барбекю або шашлики і часто готують на решітці, шампурах. Скребки - корисний атрибут на кухні, який дозволяє забезпечити чистоту посуду і легкість виконання домашньої роботи. Переваги скребків:

  • Міцність і довговічність. Навіть за умови інтенсивної експлуатації матеріали зберігають цілісність, не рвуться, не кришаться, тримають форму.
  • Стійкість до корозії. Скребки старого зразка швидко покривалися іржею, що було небезпечним для користувача. Сучасні зразки не вступають в реакцію з побутовою хімією будь-якого типу, стійкі до дезінфікуючих засобів, не руйнуються під дією тепла.
  • Безпека. Кожна щітка для посуду проводиться з безпечних гіпоалергенних матеріалів, тому підходить для чищення будь-якого посуду, в тому числі і дитячого.
  • Невеликі розміри і ергономічна форма. Ці особливості значно спрощують застосування аксесуарів на кухні.

Важливий плюс виробів - доступна ціна. А якщо купити пластикові скребки оптом, можна заощадити ще більше. Крім того, потрібні аксесуари завжди будуть під рукою.

Як підібрати скребок

Топові виробники випускають широку лінійку аксесуарів, розрахованих на обробку різних типів поверхні. Від матеріалу самого скребка залежить область його застосування. Тому головний критерій вибору - матеріал і ступінь абразивності. У продажу є наступні види скребків для посуду:

  • Металеві. Мають максимальну чистячу здатність, тому використовуються для посуду, який не вимагає делікатного миття. Металевий скребок кухонний швидко очистить чавунний, металевий посуд без антипригарного покриття. Також вони можуть використовуватися для очищення скляних ємностей без малюнків або візерунків. Головною перевагою виробу є можливість очищення поверхні навіть без застосування спеціальної побутової хімії.
  • Пластикові. Ідеальний скребок для антипригарного посуду. Підходить для тефлону, кераміки, скла з нанесенням малюнка. У комплексі з миючим засобом забезпечує ефективну, але в той же час делікатну очистку.
  • Фіброві скребки. Підходять для видалення накипу, жиру, нальоту з різних поверхонь. Є альтернативою металевим аксесуарам. Підходить фібровий скребок для склокераміки, скла, металу, порцеляни, чавуну, алюмінію. Делікатне очищення поверхні від найстійкіших плям.

Проаналізувавши свої потреби, Ви легко підберете скребок для кухні з широкого різноманіття аксесуарів, запропонованих в нашому онлайн-каталозі. Якісні щітки для посуду - це можливість легко підтримувати чистоту і порядок на кухні. Замовляйте скребки за ціною виробника з доставкою по Києву та Україні. Відвантаження товару здійснюється в день замовлення!