Антисептики - купити Засоби індивідуального захисту у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (35)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Supermash, Септ Плюс, 160 мл, Гігієнічний засіб з дезінфікуючим ефектом
Supermash, Септ Плюс, 160 мл, Гігієнічний засіб з дезінфікуючим ефектом
22500
Вжити до 30.03.2024
Артикул: 59873
Манорм Експерт, 1 л, Антисептик 70%, з дозатором
Артикул: 59989
Manorm Aquamarine, 50 мл, Антисептик для рук, 60%, спрей
Артикул: 91786
новинка!
Manorm Coral, 50 мл, Антисептик для рук, 60%, спрей
Артикул: 41093
новинка!
Manorm, 50 мл, манорм-гель, антисептик для рук
Артикул: 56174
Manorm, Crystal, 50 мл, Антисептик для рук, спрей Manorm, Crystal, 50 мл, Антисептик для рук, спрей
Артикул: 9579
Біоцид плюс, 100 мл, Тонік антисептичний Біоцид плюс, 100 мл, Тонік антисептичний
Артикул: 59849
Дезмарк, 1 л, Дезінфікуючий засіб для поверхонь Дезмарк, 1 л, Дезінфікуючий засіб для поверхонь
Артикул: 92584
новинка!
Манорм Експерт, 0,5 л, Антисептик, 70% Манорм Експерт, 0,5 л, Антисептик, 70%
Артикул: 78681
Септофан Форте, 5 л, Дезінфікуючий засіб для рук, каністра
Артикул: 92591
новинка!
Септофан ХД, 1 л, Дезінфікуючий засіб для рук, з дозатором
Артикул: 92593
новинка!
Септофан ХД, 5 л, Дезінфікуючий засіб для рук, каністра
Артикул: 92592
новинка!
Спрей антисептичний, 90 мл, 62% спирту
Артикул: 59769
Super crystal, 1 л, Антисептик для рук і поверхонь, з дозатором, 75% спирту Super crystal, 1 л, Антисептик для рук і поверхонь, з дозатором, 75% спирту
Артикул: 59762
Super crystal, 80 мл, Антисептик для рук і поверхонь, з розпилювачем, 75% спирту
Артикул: 59759
Спрей антисептичний, 50 мл, 70% спирту, скло
Артикул: 59864

Антисептики у Чернигові


Незважаючи на введення жорсткого карантину, коронавірус Covid-19 стрімко поширюється по різних областях України. Люди намагаються купити антисептик, антибактеріальні серветки та інші засоби індивідуального захисту. Вони масово купують санітайзери, антибактеріальне мило, викликаючи тим самим дефіцит подібних товарів на ринку. Всім відомо, що Covid-19 передається повітряно-крапельним шляхом або при контакті рук з слизовими оболонками. Тому дотримання елементарних правил гігієни - найдієвіший спосіб уникнути зараження. Коли немає доступу до мила і воді, для обробки рук використовують санітайзери. Важливо, щоб до складу такого засобу входило не менше 60% спирту. Тоді речовина буде максимально ефективною в боротьбі з вірусами, бактеріями і мікробами. В іншому випадку застосування антисептика марно.

Антисептики і їх ефективність

Пандемія коронавируса привела до зростання попиту на спиртові антисептики, які миттєво зникли з полиць магазинів. Хтось встиг купити оптом антисептик медичний. Однак більшості споживачів сьогодні доводиться довго шукати, де купити в Києві санітайзери для обробки поверхонь.

Згідно з дослідженнями, проведеними кількома європейськими інститутами, застосування антисептика в якості захисту від коронавируса виправдано тільки в разі, якщо немає доступу до води і мила. Санітайзери допомагають знезаражувати шкіру і поверхні, якщо на 60 і більше відсотків складаються зі спирту. Однак антибактеріальне мило більш дієве, оскільки повністю знищує білкову оболонку вірусу. Використовуйте антисептик там, де неможливо помити руки. Але при можливості скористайтеся милом і водою, щоб ретельно очистити руки.

Чи можна використовувати альтернативи

Ті, хто не встиг купити антисептик, підшукує для себе альтернативні рішення. Розберемося в їх ефективності докладніше. Отже, найчастіше на АкваМаркет замовники намагаються купити з доставкою такі види продукції:

  • Потрійний одеколон. Знаменитий одеколон, який ще за радянських часів багато хто використовував як антисептик. А все тому, що кельнська вода на 64% складалася з спирту. Але якщо раніше склад потрійного одеколону залишався незмінним, сьогодні виробники дозволяють собі вольності у використанні компонентів. Дійсно, якщо одеколон виготовлений за традиційною рецептурою, його можна використовувати для обробки поверхонь, оскільки у нього є знезаражувальні властивості.
  • Антибактеріальні серветки. Водно-спиртові гелі більш ефективні в боротьбі із зараженням. Але при їх відсутності можна купити в Києві антибактеріальні серветки і обробляти ними руки. Однак пам'ятайте, що серветки не замінять антисептик медичний і можуть використовуватися тільки в якості тимчасової альтернативи. У нашому магазині Ви можете купити з доставкою серветки антибактеріальні для прибирання, для обробки поверхонь. Також є вироби, розроблені спеціально для дітей.

Чим ще замінити антисептики

Оскільки знайти в Україні санітайзери стало важко, споживачі шукають рецепти, як зробити антисептик для рук вдома. Але варто пам'ятати, що в цьому випадку вкрай важливо дотримуватися пропорції і використовувати якісні інгредієнти. Найменше порушення рецептури вплине на ефективність засобу. Тому експерти рекомендують використовувати якісні медичні антисептики, вироблені перевіреними брендами. Знайти подібну продукцію Ви можете на сторінках нашого інтернет-магазину. АкваМаркет надає можливість цілодобово купити антисептики оптом з доставкою по Києву та Україні. Ми гарантуємо якість продукції, доступні ціни та своєчасно доставляємо товар в будь-яку точку країни, незважаючи на карантин.

Як користуватися антисептиком

Окремі види санітайзерів мають різні властивості. Залежать вони безпосередньо від компонентного складу і концентрації активних речовин. Щоб правильно користуватися антисептиком уважно прочитайте інструкцію на упаковці. Експерти рекомендують наносити засіб на долоні і ретельно розтирати водно-спиртової гель протягом хвилини.

Як протирати смартфон

Мобільний телефон для сучасної людини став своєрідною «третьою рукою». Тому вкрай важливо обробляти пристрій санітайзером з метою захисту від коронавируса. Як протирати смартфон дезінфікуючими засобами, щоб ефективно видалити мікроби і вірус. Використовуйте санітайзери з високою концентрацією спирту. Вимкніть пристрій, нанесіть засіб на м'яку тканину і акуратно обробіть всі поверхні. Після повного висихання пристрій можна включити. Силіконові чохли можна знімати, мити з милом і просушувати, а потім заново надягати на смартфон.