Освіжувач дихання - купити Догляд за порожниною рота у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Освіжувач дихання у Чернигові


Причини запаху з рота можуть бути різними. Це не тільки різні захворювання, але і такі банальні речі, як пристрасть до гострої або солодкої їжі, зловживання кавою, куріння або вживання алкоголю. Так чи інакше, неприємний запах з рота з'являється не тільки через якусь хворобу. Щоб не потрапити в незручну ситуацію потрібно освіжитися і привести себе в порядок. Саме для цих цілей було створено спреї-освіжувачі. Вони ефективно, а головне - швидко маскують неприємний запах з рота. Їх головний плюс - безпека для здоров'я ротової порожнини. Як відомо, жувальні гумки і льодяники для свіжості дихання хоч і ефективні, але їх вживання згубно для зубної емалі. Якщо часто жувати м'ятні жуйки, можна спровокувати карієс. Тому освіжувач дихання спрей набагато ефективніше і безпечніше для здоров'я зубного ряду.

Купити якісні та натуральні спреї для порожнини рота Ви завжди можете в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет зібрав великий асортимент продуктів, за допомогою яких гігієна ротової порожнини вийде на новий якісний рівень. В онлайн-каталозі запропоновані виключно якісні освіжувачі з незвичайними і класичними ароматичними композиціями. Є спреї для маскування запаху, а також освіжувачі з лікувально-профілактичною дією. Продукція від перевірених брендів, гарантія якості, доступна ціна. Доставка по Києву і Україні здійснюється в максимально стислі терміни.

Освіжувач дихання і його особливості

Спрей для порожнини рота є ідеальним варіантом для всіх, хто веде активний спосіб життя і прагне бути на висоті. Компактний спрей в зручному балончику легко носити з собою в сумці. Він поміститься навіть в кишеню куртки або піджака. Буквально пара пшиків - і Ваше дихання знову наповнене свіжістю, а про неприємний ароматі можна забути. Ось ще кілька переваг освіжувачів рота у вигляді спрею:

  • Дбайливо діють на слизові оболонки і не псують зубну емаль.
  • На відміну від жувальної гумки не стимулюють виділення шлункового соку, пробуджуючи апетит.
  • Балончик зручно зберігати при будь-якій температурі. Якщо льодяники або жуйки в спеку тануть, злипаються, то аерозоль завжди на варті Вашого свіжого дихання.
  • Економічно витрачаються. Аерозольний освіжувач ротової порожнини розрахований на 200-300 застосувань в залежності від обсягу флакона. Така покупка вельми вигідна.

Ще один важливий плюс - коли Ви користуєтеся спреєм, можна не переживати за пломби і якість зубного ряду. Балончики повністю герметичні, не проливаються в сумці.

Що входить до складу

Головним компонентом освіжаючого спрея, звичайно, є ментол. Його доповнюють інші рослинні компоненти, в числі яких ромашка, м'ята, шавлія, зелений чай, що володіє потужною антисептичною дією. Оскільки для спрея важливий ще і смак, виробники сміливо експериментують з формулою. Є освіжувачі з різними варіантами поєднань: апельсин, банан, лісові ягоди, лимон, карамель та ін.

Для підвищення ефективності продукції виробники ретельно підбирають компоненти, роблячи склад спрею безпечним і корисним. У формулі відсутні потенційно шкідливі або токсичні речовини. Бренди уникають компонентів-алергенів, а також речовин, здатних негативно впливати на шлунок або слизові оболонки. Крім екстрактів трав і рослин в складі спрею найчастіше присутні такі компоненти:

  • Очищена вода. Ідеальне середовище для змішування інших добавок.
  • Ксиліт - багатоатомний спирт. Приємний підсолоджувач, який безпечний для емалі і не викликає подразнення або больових відчуттів. Виступає в якості стабілізатора.
  • Касторове масло. Ще один стабілізатор і одночасно розчинник для деяких хімічних речовин.
  • Лимонна кислота. Має бактерицидні властивості, прискорює регенерацію клітин, допомагає пригнічувати патогенну мікрофлору.

Купити освіжувач ротової порожнини з доставкою

Спреї для порожнини рота давно довели свою ефективність. Їх рекомендують не тільки для маскування неприємного запаху з рота, але і для комплексного лікування деяких захворювань. Якісний спрей надає диханню свіжість, уповільнює розмноження бактерій, зволожує слизову і усуває запальні процеси. Для курців освіжувачі порожнини рота в аерозолях випускають з витяжками лимона і лепехи, що значно підвищує їх ефективність.

У нашому каталозі Ви знайдете усі актуальні лінійки профілактичних засобів для гігієни порожнини рота. Незвичайні новинки і перевірені часом смакові комбінації Ви завжди можете замовити онлайн на нашому сайті. АкваМаркет оперативно відправляє товари в будь-яку точку України. Кожен покупець буде приємно здивований лояльною ціновою політикою і приємними знижками при замовленні оптом.