Манікюрні ножиці - купити Догляд за нігтями у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Titania, Інструмент для видалення кутикули, 11,5 см
Артикул: 75216
Titania, Ножиці для видалення кутикули, 9,5 см
Артикул: 75258
Titania, Ножиці манікюрні, 9,5 см
Артикул: 75259
Titania, Ніж для видалення кутикули, 9,5 см Titania, Ніж для видалення кутикули, 9,5 см
Артикул: 75214

Манікюрні ножиці у Чернигові


Щоб зробити хороший манікюр знадобиться якісний інструмент. Ножиці, щипці, кусачки - ці нехитрі аксесуари допомагають підтримувати естетичний вигляд нігтів на руках і ногах. У нашому магазині Ви знайдете великий асортимент лопаток, пилок, ножиць та інших манікюрних інструментів. За допомогою брендових аксесуарів доглядати за нігтями зручно як в салоні, так і в домашніх умовах.

Здавалося б, що складного в тому, щоб вибрати ножиці манікюрні? Адже їх сьогодні продається величезна кількість. Рівні, вигнуті, з тупими кінцями, маленькі і побільше. Але тут і криється головна заковика. Асортимент інструменту такий широкий не просто так. Кожен тип ножиць розрахований на виконання тих чи інших маніпуляцій. Але шляхом простого аналізу Ви легко підберете для себе дійсно потрібний інструмент. Головне вивчити особливості кожного виду товару і визначити, якими ножицями Ви будете користуватися.

Види манікюрних ножиць

Насправді класифікація інструменту не така вже й складна. Всі ножиці можна умовно розділити на кілька основних груп:

  • Ножиці для нігтів. Завдяки широким ріжучим краям вони міцні і не гнуться навіть при сильному натисканні. Підходять для роботи з нігтями на руках і ногах, акуратно обрізають навіть широкі і щільні нігті.
  • Манікюрні ножиці для кутикули. Акуратні, витончені інструменти для видалення шкіри навколо нігтьової пластини. Ви легко впізнаєте їх по лезах зігнутої форми. Кінчики у ножиць наточені неймовірно гостро, щоб забезпечувати максимально точну роботу. Вигнуті ножиці для кутикули видаляють шкіру акуратно, плавно, без порізів або надривів. Після обробки кутикула виглядає охайно і доглянуто.
  • Універсальні ножиці для педикюру та манікюру. У них трохи зігнуті леза, є міцні рукоятки, робочі кромки не дуже широкі. Завдяки поєднанню переваг двох вищевказаних типів ножиць універсальний інструмент вважається багатофункціональним і зручним для виконання будь-яких маніпуляцій. Такі ножиці можна використовувати для нігтів або кутикули.
  • Ножиці-пінцет. Відносяться до категорії професійного інструменту. Ручки-пружинки скріплені на кінцях, леза трохи зігнуті. Подібна конфігурація дозволяє виконувати великий обсяг точних робіт акуратно і з мінімальними фізичними зусиллями. При цьому результат виявляється дійсно хорошим.
  • Дитячі. Окрема категорія товарів, розроблена спеціально для видалення нігтів у маленьких дітей. Це маленькі ножиці із закругленими кінцями, пластиковою або прогумованою рукояткою. Продаються обов'язково з захисним ковпачком. Їх можна мити з милом, дезінфікувати і не боятися затуплення лез.

Як вибрати манікюрні ножиці

Від якості інструменту багато в чому залежить якість манікюру і комфорт під час його виконання. Тому важливо не просто купити перший-ліпший манікюрний набір, а грамотно підібрати інструмент з урахуванням Ваших цілей і потреб. Отже, плануючи придбати манікюрні ножиці, звертайте увагу на:

  • Матеріал. Від якості сталі залежить довговічність і ефективність інструменту, а також наскільки швидко буде здійснюватися заточка. Хороші ножиці з нержавіючої сталі піддаються стерилізації різними засобами, не іржавіють, добре точаться і якісно ріжуть. Є маса способів, як заточити манікюрні ножиці в домашніх умовах. Але це буде можливо тільки в тому випадку, якщо вони виготовлені з міцного і якісного матеріалу.
  • Ступінь. Це відстань між різальною кромкою одного полотна і зовнішньою стороною іншого. Також зверніть увагу на полотна. Вони повинні бути рівними, прекрасно відполірованими, а сама ступінь між ними - мінімальною. Дійсно якісні ножиці для манікюру не мають ступені.
  • Плавність ходу. При виконанні маніпуляцій зусилля повинне бути мінімальним, без провалів або дискомфорту. Натискати на ножиці не повинно бути легко або складно. У повністю закритому стані кінчики інструменту чітко сходяться.

Не зайвим буде звернути увагу на фірму-виробника. Манікюрні інструменти брендові прослужать довше, оскільки виробляються з найякіснішої сталі і розраховані на інтенсивну експлуатацію. У нашому магазині Ви знайдете великий асортимент брендового інструменту Тітания, Сталекс, який можна замовити онлайн з доставкою по Києву та Україні. В наявності манікюрні ножиці, кусачки, ножиці для дітей, інструмент для педикюру. Якість гарантована виробником. Є можливість замовлення оптом зі знижкою. Купленими в нашому магазині ножицями сподобається працювати як досвідченим фахівцям, так і починаючому майстрові.