Зубна паста для ясен - купити Зубна паста у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (29)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Biomed Gum Health, 100 мл, Зубна паста, зміцнення ясен Biomed Gum Health, 100 мл, Зубна паста, зміцнення ясен Biomed Gum Health, 100 мл, Зубна паста, зміцнення ясен
Артикул: 79498
Lacalut Aktiv, 50 мл, Зубна паста для ясен Lacalut Aktiv, 50 мл, Зубна паста для ясен
Артикул: 8838
Lacalut, Aktiv, 75 мл, Зубна паста для ясен Lacalut, Aktiv, 75 мл, Зубна паста для ясен
Артикул: 7406
Lacalut, White Repair, 75 мл, Зубна паста, Отбеливающая Lacalut, White Repair, 75 мл, Зубна паста, Отбеливающая
Артикул: 17329
Marvis, 25 мл, Зубна паста, Класична інтенсивна м'ята Marvis, 25 мл, Зубна паста, Класична інтенсивна м'ята
Артикул: 63507
Marvis, 85 мл, Зубна паста, Імбирна м'ята
Артикул: 63519
Marvis, 85 мл, Зубна паста, Жасмин і м'ята Marvis, 85 мл, Зубна паста, Жасмин і м'ята
Артикул: 63521
Marvis, 85 мл, Зубна паста, Класична інтенсивна м'ята Marvis, 85 мл, Зубна паста, Класична інтенсивна м'ята
Артикул: 63516
Parodontax Класична, 75 мл, Зубна паста, для ясен
Артикул: 29203
Parodontax, 75 мл, Зубна паста, Ультра очищення
Артикул: 13877
Parodontax, Свіжість трав, 75 мл, Зубна паста Parodontax, Свіжість трав, 75 мл, Зубна паста
Артикул: 60860
Splat Professional, 100 мл, Зубна паста, Актив Splat Professional, 100 мл, Зубна паста, Актив
Артикул: 13611
Beauty Smile, Anti-Paradontit, 100 мл, Зубна паста проти пародонтиту Beauty Smile, Anti-Paradontit, 100 мл, Зубна паста проти пародонтиту
Артикул: 84984
Beauty Smile, Propolis, 100 мл, Зубна паста з прополісом
Артикул: 84988
Colgate Triple Action, 50 мл, Комплексна зубна паста, Потрійна дія Colgate Triple Action, 50 мл, Комплексна зубна паста, Потрійна дія
Артикул: 90967
Curaprox, Perio Plus Focus, 10 мл, Гель для ясен, лікувальний антимікробний
Артикул: 86672

Зубна паста для ясен у Чернигові


Кожному з нас відомо головне правило догляду за порожниною рота: ретельна чистка зубів двічі на день. Однак ця проста процедура для деяких людей стає серйозним випробуванням на увазі високої чутливості ясен. Звичайна чистка призводить до появи крові. Ясна запалюються і трохи кровоточать, що загрожує більш серйозними проблемами аж до втрати зубів. Як правильно організувати догляд за порожниною рота людям з чутливими яснами? Відповідь проста - грамотно підібрати аксесуари і пасту. Оскільки проблема кровоточивості ясен досить широка, топові виробники зубних паст Paradontax, Sensodyne, Marvis, Lacalut випускають спеціальні лікувально-профілактичні продукти, призначені для вирішення подібної проблеми. Пасти для ясен сприятливо впливають на стан зубів і навколишніх їх м'яких тканин, ефективно усуваючи запальні процеси і кровоточивість.

Проблеми з яснами: причини

Виникає кровоточивість ясен через різні захворювань, в числі яких пародонтоз, виразки порожнини рота, бактеріальні інфекції або гінгівіт. В результаті ясна трохи припухають, червоніють і стають занадто чутливі. Будь-які механічні дії призводять до того, що ситуація погіршується. Ось ще кілька причин, за якими виникають проблеми з яснами:

  • Погана гігієна порожнини рота. Якщо погано чистити зуби, то на них утворюється невеликий м'який наліт. Згодом він твердне і стає щільним, утворюючи зубний камінь. Він тисне на ясна, подразнюючи м'які тканини, створюючи умови для запалення і кровоточивості.
  • Травма. Іноді кров з'являється від того, що людина занадто ретельно чистить зуби. Докладаючи серйозні зусилля або використовуючи щітку з жорсткою щетиною, Ви ризикуєте пошкодити м'які тканини. Але ж навіть невеликої подряпини досить для того, щоб утворилася інфекція.

У деяких випадках слабкі ясна - це своєрідний подарунок, яким природа нагороджує людину. І якщо в вищевказаних випадках кровоточивість - явище тимчасове, то для власників слабких ясен - це постійна складова життя. Доводиться шукати оптимальні доглядові продукти і аксесуари для гігієни порожнини рота. Про них ми і поговоримо докладніше.

Зміцнення ясен за допомогою зубної пасти

Перше, що при кровоточивості ясен порадить лікар - змінити зубну пасту. Тут потрібні особливі продукти, які не подразнюють слизову оболонку, делікатно очищають емаль і знімають запалення. Зубна паста для ясен має особливий склад, завдяки якому надає лікувально-профілактичну дію. До пасти додають щітку з м'якою щетиною, яка делікатно очищає ротову порожнину і зуби від залишків їжі і нальоту.

Якісна паста для ясен усуває хворобливі відчуття, викликані чутливістю ясен і зубів. Вона знімає запалення, сприяє загоєнню ранок і мікротріщин, знімає набряк. Закріпити ефект можна за допомогою спеціального ополіскувача.

Лікувальна паста для зміцнення ясен. Яку вибрати

Якщо уважно придивитися до асортименту, то можна знайти абсолютно різні лікувальні пасти. У кожного продукту свої властивості і особливості. Як вибрати пасту для зміцнення ясен, щоб вирішити проблему? В першу чергу, звертайте увагу на склад. Всі зубні пасти для ясен діляться на великі категорії в залежності від використаних активних компонентів. Які варіанти доступні:

  • Зубні пасти з хлоргексидином. Будучи універсальним антисептиком, хлоргексидин добре зарекомендував себе в стоматології. Його використовують для боротьби з вірусними та бактеріальними інфекціями в порожнині рота. Паста з хлоргексидином ефективно усуває набряки, стимулює регенерацію м'яких тканин, знімає больові відчуття. Однак такі пасти використовують виключно циклами, вони не підходять для постійного застосування, оскільки притупляють чутливість рецепторів язика і можуть фарбувати зубну емаль.
  • Зубні пасти з екстрактами трав. Популярні народні засоби йдуть в хід в боротьбі за здорову і гарну посмішку. Трав'яні екстракти знімають подразнення, сприяють загоєнню ранок і виразок, знімають запалення, мають антибактеріальні та антисептичні властивості. У гострі періоди запалень паста з трав'яними екстрактами зніме больові відчуття. Крім того, такі пасти використовуються як профілактичний і загальнозміцнюючий засіб.
  • Зубні пасти з фторидами. Активний інгредієнт проти карієсу також корисний при кровоточивості ясен. Пасти з фторидами зміцнюють м'які тканини, сприяють їх відновленню. Пропадає гіперчутливість і загальний стан порожнини рота значно поліпшується.
  • Зубні пасти з антиоксидантами. Такі продукти суттєво знижують хворобливі відчуття, стимулюють кровообіг в м'яких тканинах. Пасти з антиоксидантами перешкоджають росту патогенної мікрофлори, що в свою чергу зменшує утворення зубного нальоту і зубного каменю. Пасти зубні з антиоксидантами однаково ефективні як для лікування, так і для профілактики кровоточивості ясен.

Купити зубну пасту для ясен в Києві

Якісні лікувальні пасти, а також щітки та зубні нитки Ви можете недорого замовити онлайн в магазині АкваМаркет. Ми відібрали найкращі продукти для гігієни порожнини рота. Пасти від топових виробників за низькими цінами. Тільки якісні товари і 100% оригінал. Замовляйте пасту для ясен Лакалут Актив або Splat з доставкою по Києву та Україні. У нашому магазині діють знижки для оптових покупців, але й роздрібні замовники будуть приємно здивовані доступністю цін і оперативністю доставки. Працюємо в умовах повного локдауна, без перерв і вихідних.