Пральний порошок - купити Прання дитячих речей у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Tortilla, 1,5 кг, Пральний порошок, універсальний, еко Tortilla, 1,5 кг, Пральний порошок, універсальний, еко Tortilla, 1,5 кг, Пральний порошок, універсальний, еко
Артикул: 63938
Tortilla, 2,4 кг, Дитячий пральний порошок, Еко
Артикул: 27828

Пральний порошок у Чернигові


Коли в родині з'являється дитина, перед батьками постає безліч завдань, одне з яких - купити пральний порошок з перших днів життя малюка. Всупереч поширеній думці, звичайні миючі засоби не підходять для обробки дитячого одягу. Простий пральний порошок або господарське мило (яке дуже часто радять представники старшого покоління) потенційно небезпечно для сприйнятливої дитячої шкіри. Щоб видалити плями, надати речам свіжий аромат і м'якість слід використовувати особливий пральний порошок. Це безпечна побутова хімія з низьким рівнем токсичності, яка не викликає алергічних реакцій, але при цьому справляється з самими стійкими плямами навіть при низькій температурі.

Дитячий пральний порошок і його особливості

Деякі покупці вважають, що дитячі порошки - це всього лише маркетинговий хід, а всередині упаковки знаходиться той же «дорослий» порошок, яким ми користуємося в побуті. Однак це не так. Порошок для прання дитячої білизни за кількома параметрами відрізняється від універсального. І головна особливість його полягає в складі.

На відміну від звичайних порошків, дитяча побутова хімія не містить хлорних, оптичних або кисневих відбілювачів, які провокують алергічні реакції. Засоби випускаються з нейтральним ароматом, оскільки в склад не входять синтетичні ароматизатори. Щоб надати засобу запах можуть використовуватися натуральні парфумерні композиції.

Ще один момент стосується ПАР. Всі миючі засоби містять поверхнево-активні речовини, які відповідають за розчинення забруднень будь-якого типу. У дитячому порошку вміст ПАР зводиться до мінімуму (не більше 15%). Використовуються тільки неіоногенні ПАР, які менш токсичні і алергенні. Натомість багато відомих виробників (Sodasan, Delamark, Teo Bebe) доповнюють формулу мильною стружкою, яка значно підвищує очищаючі властивості порошку.

Безумовно, випускають дитячий пральний порошок без фосфатів. В якості альтернативи використовуються безпечні замінники - цеоліти, які можна знайти навіть в косметичних засобах.

Яким вимогам повинен відповідати якісний пральний порошок

Безпечну побутову хімію відрізняє не тільки бренд або вартість, а й інші характеристики. Вимоги до дитячих порошків пред'являються високі. І тільки після ретельної перевірки на предмет відповідності цим характеристикам порошок отримує відповідну сертифікацію. Порошок пральний для дитячих речей повинен відповідати наступним вимогам:

  • Простий склад з мінімальною кількістю компонентів. Чим простіша формула, тим краще.
  • Відсутність синтетичних ароматизаторів. Якщо порошок має стійкий аромат, це говорить про його сумнівну якість.
  • Гіпоалергенність. Про це говорить відповідне маркування на упаковці. Суміш не містить компоненти, що викликають алергію на чутливій дитячій шкірі.
  • Невеликий термін придатності. Наприклад, оригінальні дитячі порошки Вухатий нянь, Sano, Frosh зберігаються 12-36 місяців. Якщо термін зберігання більш тривалий, значить в складі є агресивні консерванти.
  • Відсутні всілякі відбілювачі.
  • Відсутні фосфати. Замість них в складі присутні цеоліти або дісілікат.

Як вибрати дитячий пральний порошок

Порошки випускаються в величезному різноманітті, тому перед придбанням важливо уважно вивчити асортимент. Визначтеся, якими способом будете прати дитячі речі: вручну або в пральній машині. Потім виберіть порошок автомат або для ручного прання. Також порошки відрізняються за концентрацією активних речовин. Засоби-концентрати мають більш економічну витрату, тому багато споживачів вибирають саме такі порошки замість звичайних засобів для прання. Якщо прання дитячого одягу буде проводитися в гарячій воді (вище 50 градусів Цельсія), уникайте ензимних порошків, оскільки при такій температурі вони повністю втрачають ефективність.

Фахівці радять віддавати перевагу продукції перевірених брендів, які мають бездоганну репутацію. До них відносяться такі торгові марки, як Вухатий нянь, Тео Бебе, Садосан, Фрош, Сано. Компанії не перший рік випускають на ринок пральний порошок для дитячих речей, який отримав позитивні відгуки покупців. Це побутова хімія з максимально щадним складом і високою ефективністю. Купити з доставкою дитячий пральний порошок за вигідною ціною Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. У нашому каталозі представлена ​​тільки 100% оригінальна продукція, відповідна високим стандартам якості і безпеки. Великий вибір хімії, будь-які види порошків, включаючи гіпоалергенні або безфосфатні засоби для чутливої ​​дитячої шкіри. Доставка з Києва по всій Україні.