Прання темних речей - купити Пральний порошок у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Прання темних речей у Чернигові


Чорний одяг універсальний і практичний. Але тільки в тому випадку, якщо Ви вмієте за ним доглядати. Прання чорних речей повинне відбуватись строго згідно із загальними рекомендаціями. Інакше замість акуратною речі з насиченим, глибоким кольором Ви отримаєте з барабана виріб в плямах і розлучення. У процеса прання є свої особливості, які варто знати перш, ніж завантажувати білизну в пральну машину. Прання чорних речей повинне проводитися на щадному режимі. Також в процесі застосовується спеціальна побутова хімія. Замовити її онлайн Ви можете в даному розділі магазина АкваМаркет. Ми пропонуємо перевірені рішення від провідних світових і українських виробників - Bionicdry, Sodasan, Perwoll. Ви можете вигідно купити пральний порошок для чорної білизни, щоб зберегти насичений колір улюблених речей. В наявності засоби для прання білизни, делікатних виробів, верхнього одягу і пуховиків. Зручний класифікатор каталогу допоможе швидко вибрати порошок для чорного, оптимальний за ціною або обсягом упаковки.

Чому так важливо знати, чим прати чорне

Пральний порошок для білого категорично не підходить для прання темних речей. Якщо використовувати звичайні засоби, темні тканини втратять свій насичений колір. На волокнах з'являться розводи або плями. Сипучі порошки для білої або кольорової білизни містять в складі абразивні частинки, а також відбілюючі речовини. Тому вони вистіривается чорний колір навіть при делікатному режимі прання. Ці особливості побутової хімії варто враховувати перш, ніж купувати пральний порошок для темних речей.

Чим прати чорні речі, щоб вони не втрачали колір

Для цих цілей варто використовувати спеціальні засоби для прання, які зберігають чорний колір виробів. Побутова хімія містить спеціальні хімічні компоненти, що перешкоджають вицвітанню речей. Активні речовини забезпечують видалення плям та інших забруднень без втрати кольору виробу. Гель для прання чорного володіє такими перевагами:

  • Спеціальна формула, розроблена для прання синього, чорного і темного одягу.
  • Знезаражувальні властивості, забезпечені додаванням до складу іонів срібла.
  • Гарантоване видалення плям і забруднень, висока ефективність навіть при низьких температурах.
  • Здатність зберігати колір темних речей, а також структуру і форму тканин при неодноразовому пранні.
  • Повне виполіскування з тканин.
  • Турбота про пральну машину. У складі присутні компоненти, що перешкоджають утворенню накипу на нагрівальних елементах пристрою.

В якому вигляді випускається порошок для чорного

На сьогоднішній день асортимент побутової хімії досить великий, що дозволяє підібрати оптимальну форму випуску засобу для прання. У продажу є як традиційний сипучий порошок, так і рідкі гелі, а також капсули для прання чорної білизни.

В якому режимі краще прати чорні речі

Щоб зберегти цілісність одягу важливо знати, як прати чорний одяг. Тут потрібно не тільки підібрати підходящу побутову хімію, а й вибрати оптимальний режим прання. Для темних тканин підходять режими на низьких або середніх оборотах барабана, щоб мінімізувати механічний вплив на тканини. Режим варто підбирати з урахуванням типу тканини, яку Ви плануєте прати. Уважно вивчайте етикетки, де вказані рекомендації виробника. Оптимальна температура прання варіюється в межах 30-40 градусів Цельсія. При більш високій температурі волокна можуть втратити насиченість кольору.

Купити порошок для чорного з доставкою

Щоб заощадити свій час, Ви можете придбати засоби для прання чорного на сайті АкваМаркет. Замовлення приймаються цілодобово, відправка здійснюється в мінімальні терміни. Доставляємо товари по Києву, Харкову, Дніпру та іншим містам України. Оптовим замовникам пропонуємо спеціальні цінові пропозиції, які допоможуть отримати додаткову економію на покупку необхідної побутової хімії.