Засіб від іржі - купити Засоби для ванної у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Frosch, 500 мл, Очищуюче молочко, Апельсин
Артикул: 17736
Frosch, 500 мл, Очищуюче молочко, Лимон
Артикул: 17735
HG, 300 мл, Засіб для очищення нержавіючої сталі
Артикул: 63015
Booba Super Clean, 500 мл,Універсальний засіб для прибирання у ванній, спрей
Артикул: 86019
San Clean Сантик, 500 мл, Засіб для видалення вапна та іржі San Clean Сантик, 500 мл, Засіб для видалення вапна та іржі
Артикул: 85985

Засіб від іржі у Чернигові


Ідеально біла чиста ванна досить легко може перетворитися в скупчення нальоту, іржавих плям і патьоків. Це не тільки зіпсує естетику приміщення, а й погіршить гігієнічний стан сантехніки. На жаль, навіть самі охайні господині не завжди застраховані від подібних неприємностей. Якість водопровідної води в Україні залишає бажати кращого. А жорстка вода, як відомо це перший ворог хорошої сантехніки. Регулярне прибирання та застосування якісної побутової хімії - найкраща профілактика появи іржі. АкваМаркет зібрав для Вас ефективні чистячі речовини, здатні впоратися з будь-якою проблемою. Іржа і вапняний наліт видаляються за лічені хвилини, якщо під рукою є засоби для чищення ванни Sama, Cillit, Cif. У нашому каталозі представлений величезний вибір побутової хімії, яка стане в нагоді вдома або в професійній клінінговій службі. Нагадуємо, що для оптових замовників діють знижки. Доставка з Києва здійснюється будь-транспортною компанією за вибором покупця.

Причини виникнення іржі на ванні

Іржаві плями у ванній з'являються з різних причин, не завжди пов'язаних безпосередньо з якістю самої сантехніки. Часом самі користувачі псують покриття, використовуючи невідповідні засоби для чищення. Якщо пошкодити емаль, то бруд в'їдатиметься в поверхню сильніше. Причини появи іржі у ванні:

  • Жорстка вода. Висока концентрація домішок у водопровідній воді призводить до того, що після купання на поверхні ванній залишаються відкладення. У цьому випадку доводиться не тільки частіше мити сантехніку, але і встановлювати на квартиру спеціальний фільтр.
  • Склад емалі. Деякі старі ванні в складі покриття мають цирконій, який вступає в реакцію з миючими речовинами. В результаті покриття пошкоджується, а на його поверхні проступають некрасиві іржаві розводи або плями.
  • Зношеність. Власники старих ванних постійно шукають способи, як боротися з іржею. Перепади температур, мильні залишки, вологість, механічні пошкодження негативно позначаються на стані покриття. Забруднення швидше проникають в пористу структуру ванної, і починається природний процес корозії.
  • Недостатня гігієна. Якщо прибирання ванної кімнати проводиться нерегулярно, шанси пошкодити покриття значно підвищуються. Іржа глибше проникає в структуру емалі, утворюючи ще більші ділянки корозії.

Який засіб для чищення ванни вибрати

Побутова хімія для ванної продається різна, проте вибирати її потрібно дуже уважно. Якщо для плитки підходять практично будь-які речовини, в тому числі і з вмістом абразивних частинок, то для миття ванни такі засоби не підходять. Щоб зберегти покриття в цілісності, варто уникати продуктів з концентрованими кислотами, жорсткими абразивами. Вони здатні пошкодити захисний шар і привести до швидкого псування ванної. Хороші продукти включають до складу особливі компоненти, які делікатно і дбайливо очищають поверхню, прибирають вапняний наліт і іржу, мильні патьоки. Ви можете купити чистячі засоби від іржі за типом ванної:

  • Емальовані ванні миють складами на основі ПАР. Концентрований мильний розчин фактично вбирає в себе іржу і забруднення, прибираючи всі сліди. В окремих випадках для видалення іржі можна використовувати більш концентровані миючі засоби, у складі яких є слабкі кислоти або м'які абразиви.
  • Акрилові ванни легко дряпаються. Тому їх миють спеціальними засобами для пластику та акрилу. У подібної побутової хімії особливі властивості, а в складі немає чистячих елементів, сильних кислот або розчинників.

Серед всіх продуктів, представлених на ринку, добре зарекомендували себе засоби для миття ванни HG, Comet, Sarma, Frosch. Обов'язково вибирайте для кожного типу поверхні підходяще засіб від іржі, а ще не нехтуйте читанням інструкції по застосуванню побутової хімії. Якщо Ви не впевнені у виборі, менеджери АкваМаркет охоче допоможуть знайти кращий засіб від іржі для Вашої ванної в асортименті продукції представленої в онлайн-каталозі.