Засоби від кліщів - купити Інсектициди у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Gardex, Extreme, 125 мл, Аерозоль-репелент від всіх комах
Артикул: 19191

Засоби від кліщів у Чернигові


З настанням тепла ми все більше часу проводимо на свіжому повітрі. Поїздки на дачу, пікніки, прогулянки з дітьми або домашніми тваринами приносять масу задоволення, але і таять в собі приховану загрозу. Справа в тому, що в теплу пору року в лісосмузі і посадках активізуються кліщі. Від укусу кліща не застрахований ніхто. Однак взаємодія з подібним паразитом небезпечна для здоров'я людини. Комахи переносять серйозні хвороби, тому небезпеку кліщів не варто недооцінювати. Перебуваючи на вулиці, потрібно надійно захистити себе від паразитів, щоб не допустити зараження такими захворюваннями, як дерматит або бруцельоз. Захист від кліщів - це не тільки щільний одяг або високе взуття, а й якісні інсектициди. Купити з доставкою засоби від кліщів Ви можете на сайті АкваМаркет. У нашому каталозі представлені безпечні і сертифіковані засоби, які підходять для користувачів будь-якого віку. Запасшись якісними спреями або аерозолями, Ви переживете сезон кліщів без тривог за здоров'я. Наші менеджери цілодобово обробляють замовлення, а доставка здійснюється не тільки по Києву, але і по Україні.

Чим небезпечний кліщ

Багато українців недооцінюють небезпеку проблеми. Однак практика показує, що атака комах здатна зробити негативний вплив на стан здоров'я. Кліщ - це дрібне павукоподібне, яке мешкає в лісовій підстилці з опалого листя або сухої трави. Комахи малі за розмірами, тому їх складно помітити до того, як вони присмокчуться до шкіри. На відміну від комарів або бліх, підшкірний кліщ страшний не скільки укусом, скільки його наслідками. Комаха смокче кров у різних тварин, набираючись мікробів і бактерій. В процесі укусу кліщ випускає частину крові в кров жертви, що і становить небезпеку. Найбільш небезпечний для людини лісовий кліщ, який переносить такі захворювання, як енцефаліт, чуму, тиф, туляремію тощо. Ознаки укусу кліща:

  • Підвищена температура тіла.
  • Ломота в суглобах і м'язах.
  • Поява червоної плями в місці укусу.
  • Світлобоязнь.
  • Висип на тілі.

Виявивши у себе подібні ознаки, слід відразу звернутися до лікаря, який знає, як витягти паразита і як обробити рану.

Засіб від кліщів на варті Вашого здоров'я

Давно минули часи, коли для боротьби з комахами використовували народні методи. Їх ефективність в порівнянні з сучасними засобами захисту істотно нижча. Якісні інсектициди, розроблені для нанесення на тіло або одяг, забезпечують максимальний захист від атаки комах. До складу входять активні компоненти, що відлякують кліщів. Побутова хімія випускається в різних форматах, кожен з яких має свої особливості нанесення. Проте, сучасні засоби від кліщів довели свою ефективність в боротьбі з паразитами. Які рішення пропонують виробники:

  • Препарати, що відлякують комах. Всілякі репеленти, які наносять на одяг, взуття або тіло в залежності від активності складу. Засіб від кліщів робить Вас невидимим для комах, тому паразити не атакують Вас.
  • Препарати, що вбивають комах. Летальні засоби відрізняються стійкою формулою і агресивною дією. Подібні інсектициди вбивають комах, які розміщуються на тілі свого тимчасового господаря.
  • Комбіновані засоби від кліщів. Поєднують в собі особливості перших двох препаратів.

У сезон кліщів можна використовувати відразу кілька різних засобів, щоб забезпечити максимальний захист від атаки паразитів. Крім того, при виборі препаратів варто враховувати регіон, де він буде застосовуватися. Для поїздок за місто, в ліс, на природу варто підбирати більш агресивні речовини, які мають великий радіус дії. Не варто сподіватися на народні методи, оскільки підчепити паразита можна всюди. Найчастіше кліщі зустрічаються в лісах, парках і садах. Однак вкусити він може і в траві біля будинку. Також приносять кліщів в квартиру домашні тварини. Тому в сезон варто подбати про придбання якісних інсектицидів, особливо, якщо Ви проживаєте або працюєте в потенційно небезпечних регіонах.

Замовити засіб від кліщів онлайн

АкваМаркет відібрав найкращі репеленти вузькоспрямованоъ і комплексної дії, які надійно захистять від кліщів, комарів, бліх та інших комах. В каталозі Ви знайдете продукцію відомих брендів, які зарекомендували себе на ринку. Пропонуємо спреї, мазі, аерозолі та інші засоби від кліщів. Також в наявності спеціальні препарати для дітей. Вони відрізняються більш щадною формулою, проте не менш ефективні в боротьбі з комахами. Доставка товарів здійснюється по всій Україні.