Захисні окуляри - купити Засоби індивідуального захисту у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Захисні окуляри у Чернигові


Зір - одне з п'яти основних почуттів людини. Очі здатні відрізнити близько 7 мільйонів відтінків. Оглядаючи навколишнє оточення, ми пізнаємо світ, формуючи власне світовідчуття. Однак специфіка деяких видів діяльності пов'язана з ризиком пошкодження очей. Будівельні, монтажні, слюсарні та інші роботи представляють серйозну небезпеку для зорових органів. Тому так важливо використовувати засоби індивідуального захисту, щоб уберегти очі від дії шкідливих виробничих факторів. Допоможуть в цьому захисні окуляри. Вони являють собою міцну оправу, в яку вставлені полегшені пластикові лінзи. Завдяки грамотно продуманому дизайну виріб надійно захищає очі від пилу, іскор та інших дрібних частинок.

Купити окуляри для захисту очей також актуально в період пандемії коронавируса, поширення респіраторних захворювань. Як відомо, віруси потрапляють в організм через слизові оболонки. Тому такі ЗІЗ, як медична маска і окуляри захисні - надійний спосіб уникнути інфікування. Подібні аксесуари затребувані не тільки в професійному сегменті, але і у приватних покупців. Застосування засобів індивідуального захисту від вірусів в рази знизить ризик захворювання коронавірусом.

Захисні окуляри. Особливості та види продукції

Для виробництва засобів індивідуального захисту використовується високоякісний пластик, який відрізняється невеликою вагою, високою міцністю і зносостійкістю. Випускають аксесуари двох видів:

  • Окуляри відкритого типу. Нещільно прилягають до обличчя, зручні в роботі з рідинами і маслами. Окуляри відкритого типу стоять абсолютно недорого, тому їх можна купити для дому, щоб виконувати дрібні господарські роботи.
  • Окуляри закритого типу. Щільно прилягають до обличчя, попереджаючи контакт слизової оболонки очей з будь-якими зовнішніми факторами. Окуляри закритого типу використовуються фахівцями різних галузей.

Також в нашому каталозі є захисні екрани для обличчя та очей, які повністю закривають обличчя. Абсолютно всі вироби забезпечують високу контрастність кольорів, незалежно від кольору пластикової лінзи. Аксесуари стійкі до механічних пошкоджень. Захисні окуляри знадобляться як на виробництві, так і в домашніх умовах при виконанні господарсько-побутових процесів.

Від чого захищають окуляри медичні:

  • Бризки рідини.
  • Пил, дрібне сміття і інші тверді частинки мінерального походження.
  • Іскри.
  • Хімраствори.
  • Комахи.
  • Конденсат шкідливих випарів.
  • Яскраві випромінювання (при підборі лінзи з певними властивостями).

Купити з доставкою засоби індивідуального захисту очей

Якщо Вам потрібні окуляри захисні оптом чи вроздріб, замовте їх за вигідною ціною на сайті АкваМаркет. Після посилення карантинних заходів в Києві і Україні наш сайт працює цілодобово, щоб своєчасно забезпечувати покупців сертифікованими ЗІЗ. На сайті запропонована широка колірна гамма окулярів, тому Ви легко підберете аксесуари в потрібному відтінку. Надаємо зручну можливість купити з доставкою захисні окуляри, щоб Вам не довелося покидати меж будинку. Особливості медичних окулярів, запропонованих на АкваМаркет:

  • Акуратний і стильний дизайн.
  • Тривалий термін експлуатації.
  • Легкі, але одночасно з цим міцні пластикові лінзи.
  • Універсальність застосування.
  • Високі захисні властивості.
  • Наявність вентиляції, яка попереджає запотівання лінзи.
  • Широкий асортимент моделей.
  • Доступна ціна.

Захисні окуляри - це доступний спосіб попередити важкі виробничі травми, а також надійний захист очей від пилу, від вірусів і бактерій. Кожна модель в каталозі має докладні описи, із зазначенням особливостей дизайну, розмірів і довжини дужок. Також в нашому магазині можна купити захисний екран для очей і обличчя для персоналу лікарень, працівників салонів краси, касирів супермаркетів.