Засоби для засмаги - купити Сонцезахисні засоби у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Засоби для засмаги у Чернигові


Безпечний загар в літній період практично неможливий без спеціальних косметичних засобів. Всілякі сонцезахисні засоби допомагають захистити шкіру від сонячних опіків і шкідливого випромінювання, сприяючи появі приємного бронзового відтінку. Перед тим, як купити крем для засмаги, варто уважно вивчити не тільки його склад, а й розібратися, що таке SPF, UVA і UVВ, а також як правильно наносити крем для засмаги.

Сонцезахисна косметика нового покоління виробляється на основі особливих хімічних сполук, які називаються фільтрами. В якості активних компонентів використовують натуральні масла, оксид цинку, саліцилати, діоксид титану. Вони перетворюють потенційно небезпечне випромінювання в звичайну теплову енергію, що сприяє кращому загару і захищає шкіру від опіків. Від правильного вибору косметики залежить як сам загар, так і Ваше здоров'я. Тому рекомендуємо купувати сонцезахисну косметику від перевірених виробників. У цьому випадку Ви отримаєте гарний, рівномірний загар без шкоди для здоров'я.

Розберемося з SPF, UVA і UVВ

Кожен спрей для засмаги забезпечує певну ступінь захисту від сонячних променів. Можливості продукту визначаються фактором захисту від сонця (SPF) - Sun Protection Factor. Сонцезахисна косметика ділиться на три типи:

  • Низького ступеня захисту (SPF 4-10).
  • Середнього ступеня захисту (SPF 15-20).
  • Високого ступеня захисту (SPF 30-50).

Підбирають засоби по фототипу. Іншими словами, чим світліше шкіра, тим вище повинен бути фактор захисту від сонця. Засоби для засмаги потрібно періодично оновлювати протягом дня, оскільки вони з часом втрачають свою ефективність.

Санскріни також діляться по захисту від різних типів променів - від довгохвильових променів сонця УФА (UVA), а також короткохвильових УФБ (UVB) променів. UVA випромінювання сприяє прояву засмаги, не залишає опіків, проте прискорює вікові зміни, що виникають в дермі. А ось UVB випромінювання - наш небезпечний ворог, оскільки короткохвильові промені провокують опіки і фотостаріння шкіри, стають причиною розвитку шкірних захворювань. Тому кожен санскрін і активатор засмаги обов'язково містить компоненти проти UVВ променів.

Що вибрати? Асортимент сонцезахисної косметики

Маючи під рукою хороший крем або масло для засмаги, можна не боятися тривалого перебування на відкритому сонці. Багато виробників косметики додають SPF фільтри навіть в звичайні доглядові продукти, якими ми користуємося протягом року. Однак вони не підходять для літа, коли сонце максимально агресивне. Як вибрати сонцезахисну косметику, коли на ринку запропонований такий різноманітний вибір? Розглянемо основні види продуктів, які користуються популярністю:

  • Крем. У нього щільна текстура, приємний аромат. Крем для засмаги Біокон, Гарн'єр утворює на шкірі невелику плівку, яка виступає в якості бар'єру для сонячних променів. Крем - це ідеальний варіант для сухої і нормальної шкіри.
  • Лосьйон. Косметика з легкою текстурою, яка швидко вбирається в шкіру і не залишає жирних слідів. Додатково лосьйон сонцезахисний Sanosan, Ziaja має зволожуючу дію. Підходить для жирної шкіри.
  • Молочко. Розроблено для власників сухої шкіри, володіє живильною і зволожуючою дією. Молочко для засмаги використовують в пік сонячної активності.
  • Масло. Якщо Ви шукаєте те, що сприяє кращому загару, то масло - Ваш ідеальний помічник. У нього мінімальний рівень захисту від сонця, проте воно зволожує шкіру і сприяє рівномірному, красивому загару.

Сонцезахисні засоби для дітей

Оскільки дитяча шкіра набагато тонша і чутливіша за дорослу, їй потрібні зовсім інші косметичні засоби для захисту від сонячних променів. Що відрізняє хороший дитячий сонцезахисний крем:

  • У ньому немає ароматизаторів, парабенів і барвників.
  • Його термін служби менше, ніж у дорослих санскрінів.
  • Присутня waterproof-формула, яка захищає дитину навіть під час купання.
  • Засоби стійкі до піску.
  • Розробка косметики проходить в тісній взаємодії з дерматологами та педіатрами, завдяки чому з'являються гіпоалергенні, безпечні сонцезахисні засоби з високим ступенем ефективності.

У нашому онлайн-каталозі можна купити засоби для засмаги, а також активатори засмаги, бронзатор і якісну аптечну дитячу косметику. АкваМаркет відібрав продукцію кращих брендів, представлених на світовому ринку. У Вас є можливість купити з доставкою крем або масло для засмаги, вибравши продукцію з різноманітного асортименту косметики виробництва Україна, Європа, Америка. Популярні сонцезахисні засоби для Вашого безпечного відпочинку!