Антиперспіранти - купити Догляд за тілом у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (36)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Garnier Men Mineral, 150 мл, Дезодорант-антиперспірант, Спорт, Спрей
Артикул: 30587
Garnier Mineral, 150 мл, Дезодорант-антиперспірант, Ніжність бавовни, Спрей
Артикул: 29503

Антиперспіранти у Чернигові


Жодна людина не застрахована від появи запаху поту. Займаючись в спортзалі, прогулюючись по парку або перебуваючи в офісі, ми постійно виконуємо якісь процеси. Наше тіло функціонує, виробляючи піт. Підвищене потовиділення - це не тільки волога і дискомфорт, а й різкий запах під пахвами. Виправити ситуацію допоможуть антиперспіранти. Вони захищають людину від неприємного запаху, мають лікувально-профілактичні, а також дезодоруючі властивості. Антиперсперанти містять антибактеріальні компоненти, тому контролюють потовиділення і перешкоджають появі різкого запаху поту. Більшість сучасних антиперспірантів має комплексну дію, тому вирішує кілька проблем одночасно. Купивши хороший дезодорант, Ви будете почувати себе впевнено в будь-якій ситуації.

Де купити з доставкою дезодорант хорошої якості, безпечний для здоров'я? Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує саме такі косметичні засоби. В даному розділі онлайн-каталогу Ви можете вибрати і замовити онлайн якісні дезодоранти для жінок і для чоловіків. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції від відомих косметичних фірм. В наявності антиперспіранти Нівея, Рексона, Олд Спайс, Доктор Санте і інших відомих брендів. Також в магазині можна купити з доставкою сольовий дезодорант - знаменитий мінеральний стик з натуральним складом.

Особливості антиперспірантів

Щоб вибрати якісний продукт слід розібратися, як діє антиперсперант і що він собою являє. Головна особливість даного косметичного засобу є можливість закупорювати потові залози. Це забезпечує більш тривалий термін захисту від запаху і вологи, оскільки у бактерій немає можливості розмножуватися. Окремі види засобів містять антибактеріальні компоненти, тому мають потужну захисну дію, а також лікувальний ефект. За допомогою якісного антиперспіранта можна вирішити проблему гіпергідрозу, усунувши не тільки естетичний, але і фізичний дискомфорт. Отже, головні властивості, притаманні сучасним антиперспірантам:

  • Зручний формат випуску і практична упаковка.
  • Універсальність застосування.
  • Натуральний і гіпоалергенний склад.
  • Практичний дозатор.
  • Приємний аромат.

Асортимент засобів задовольнить потреби кожного покупця. Є засоби для чоловіків і для жінок, для спортсменів або для людей з чутливою шкірою. Також окремої уваги гідні дезодоранти з поживними або пом'якшуючими компонентами, які дбайливо доглядають за шкірою, живлять, зволожують її.

Чим відрізняється дезодорант і антиперспірант

Всупереч поширеній думці, дезодорант і антиперспірант істотно відрізняються один від одного. Дезодоранти здатні тільки маскувати запах поту, тоді як антиперспіранти гальмують висновок рідини на поверхню тіла, а також створюють ефект, що дезодорує. Тому антиперспірант - це надійний засіб не тільки проти поту, але і проти неприємного запаху тіла.

Асортимент продукції

Варіації засобів, запропонованих на сучасному ринку, відрізняються за різними критеріями. За способом нанесення антиперспіранти бувають у формі:

  • Стік. Тверда форма засобу, яка швидко наноситься в області пахв і не вимагає висихання.
  • Аерозоль. Розпорошується на зазначену область.
  • Кульковий антиперспірант. Засіб у вигляді прозорого або кремообразного гелю наносять за допомогою кулькового дозатора.
  • Део-дезодоранти. Випускаються в тюбику у вигляді крему.
  • Мінеральні антиперспіранти. Натуральні засоби з вмістом алюмокалієвих квасців. Сольовий дезодорант зустрічається в лінійках багатьох виробників.

Класифікувати продукти можна також за іншими властивостями. Є антиперспіранти без запаху і дезодоровані засоби, лікувальні або косметичні препарати.

Чи шкодять антиперспіранти здоров'ю

Покупці магазину часто задають таке запитання, оскільки щодо антиперспірантів є безліч помилок. Відповідно до думки дерматологів, сучасні косметичні засоби для тіла від перевірених брендів мають збалансований склад. Антиперспіранти стають більш натуральними і містять велику кількість компонентів природного походження. Тому вони не здатні завдати шкоди організму, якщо використовувати їх відповідно до інструкції.

На сайті АкваМаркет Ви знайдете натуральні і мінеральні антиперспіранти, вироблені кращими торговими марками. У нас можна підібрати засоби, які володіють дезодоруючими властивостями, а також не залишають ніяких плям на Ваших речах.