Олія для тіла - купити Косметика для тіла у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Olivella, 250 мл, Масло для тіла розслаблююче
Артикул: 63230
Ароматика, 50 мл, Олія масажна для схуднення
Артикул: 75887
Friendly Organic, 100 мл, Олія для масажу дитяча, органічна
Артикул: 56891

Олія для тіла у Чернигові


Запорука гарної і гладкої шкіри - регулярний комплексний догляд. Масло для тіла є універсальним засобом, здатним відновити гідробаланс, зменшити розтяжки, нейтралізувати свербіж і подразнення, а також зробити шкіру м'якою і приємною на дотик. Базові косметичні масла отримують шляхом пресування, екстрагування або хімічної екстракції рослинної сировини з тих частин, де міститься найбільша кількість жирів (наприклад, горіхи, насіння, кісточки). Натуральне масло може використовуватися як самостійний продукт або бути компонентом для виробництва мила, косметичних засобів по догляду за тілом. Зразковий склад масла для тіла:

  • Безпосередньо саме масло (мигдальне, кокосове, ши, жожоба).
  • Пантенол, який надає заспокійливу і регенеруючу дію.
  • Сечовина для нормалізації гідробалансу.
  • Комплекс вітамінів для підвищення ефективності продукту.
  • Гліцерин, що перешкоджає випаровуванню вологи з поверхні дерми.
  • Мінеральні масла, які часто є основою для продукту.

Масажне масло і його властивості

Косметичні продукти забезпечують природне зволоження та живлення шкіри. Є потужна захисна дія. Помилково вважати, що купують масло від розтяжок або для боротьби з целюлітом. Дійсно, в період вагітності і після пологів рослинні продукти незамінні для жінок, оскільки масло для грудей в період лактації або продукт від розтяжок допомагає зберегти красу і молодість шкіри. Однак не тільки в цих умовах потрібно застосування доглядові кошти.

На епідерміс постійно діють зовнішні фактори. Пекуче сонце, вітер, мороз, неправильний догляд, часте купання, контакт з синтетичними або вовняними тканинами. Будь-яка з цих умов зумовлює появу сухості або дискомфорту. Натуральне тонізуюче масло утворює на шкірі захисну плівку, перешкоджаючи випаровуванню вологи. Експериментуйте і захопіть кокосове масло для тіла на пляж. Використовуйте його замість засобу для засмаги. Ви здивуєтеся, наскільки рівним бронзовим стане Ваше тіло, а сама шкіра буде неймовірно насиченою, незважаючи на постійний контакт з солоною водою, піском, вітром.

Крім цього масло є джерелом корисних речовин, підвищує тонус і пружність, відновлює мікропошкодження, повертає дермі здоровий гарний вигляд.

Асортимент продукції

Рослинні натуральні масла діляться на рідкі масла і баттери. Натуральні рідкі масла використовуються в косметології для масажу та доглядових процедур. Будучи джерелом корисних мікроелементів та вітамінів, вони сприятливо діють на шкіру і забезпечують миттєвий ефект. Наприклад, антицелюлітний масло з цитрусовими компонентами активно допомагає боротися із зайвою вагою і недосконалостями шкіри. А масло для немовлят з лавандою володіє потужною заспокійливою дією.

Баттер для тіла - це масло в твердому вигляді. Він використовується для виготовлення кремів, бальзамів для тіла, косметичних масок. Баттери відмінно поєднуються з ефірними маслами, тому часто виступають в ролі додаткового компонента косметичного продукту. Найбільш популярні баттери: масло какао, масло ши, кокосове масло для тіла.

Натуральні масла можна розділити за способом дії на тонізуючі, заспокійливі, регенеруючі, антисептичні, зволожуючі, живильні. Продукти з лікувально-профілактичними властивостями активно застосовуються в лікуванні різноманітних захворювань або вирішенні естетичних проблем. Так, масло для тіла від розтяжок Weleda з жожоба і мигдалем допомагає жінкам зберегти красу шкіри в період вагітності. А дитяче масло для масажу Бюбхен або Джонсонс Бебі прекрасно захистить епідерміс малюка від сухості і лущення, часто виникають після купання. Масла допомагають від псоріазу, від акне, від надмірної сухості шкіри, знімають подразнення або почервоніння, свербіж після укусів комах. Користь рослинних масел незаперечна, тому мати подібного помічника під рукою вкрай необхідно.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широкий асортимент натуральних олій від кращих виробників. В наявності масло для тіла Яка, Зелена аптека, Body Natur, Weleda. Самий великий у Києві вибір натуральної рослинної косметики по догляду за тілом. В каталозі є докладні характеристики кожної позиції, актуальна ціна і повнокольорове фото. Як підібрати масло підкажуть консультанти. Ви можете зв'язатися з ними по одному з телефонів, зазначених на сайті. Цілодобова служба підтримки, оперативна обробка замовлень і найнижчі ціни на масло для масажу. При замовленні оптом діють знижки.