Крем для тіла - купити Косметика для тіла у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nivea, Creme, 150 мл, Крем універсальний, Зволожуючий Nivea, Creme, 150 мл, Крем універсальний, Зволожуючий
Артикул: 9903

Крем для тіла у Чернигові


Наше тіло вимагає не менше догляду, ніж обличчя. Безумовно, шкіра тіла не настільки чутлива і сприйнятлива до зовнішніх чинників, та й вона потребує турботи. Популярні бренди випускають величезну кількість косметичних засобів, покликаних допомогти нашому тілу. Одним з них є крем для тіла. Він володіє живильною, зволожуючою, тонізуючою дією. Завдяки густій консистенції дана емульсія ідеально підходить для використання в холодну пору року, коли наша шкіра найбільш потребує додаткового живлення і захисту. Однак це далеко не все, на що здатні сучасні креми. Виробники сміливо експериментують зі складом, надаючи продуктам ті чи інші властивості. В результаті на полицях магазину можна знайти емульсію для будь-яких цілей.

Склад крему для тіла

Компонентно продукт являє собою з'єднання жирових речовин, води, біологічно активних компонентів і емульгаторів для зв'язування. Варіюючи процентний вміст того чи іншого інгредієнта можна надати продукту ті чи інші властивості. Так, це може бути зволожуючий крем для тіла, що перешкоджає випаровуванню вологи з шкіри, або масажний крем з антицелюлітним ефектом, який бореться з апельсиновою кіркою і підвищує естетичність шкірного покриву.

Залежно від складу креми для тіла діляться на жирові і емульсійні. Перші містять жири (стеарин, вазелін, ланолін) і ефірні масла, рослинні компоненти, ароматизатори. Емульсійні креми випускають двох типів: масло-вода і вода-масло. У першому випадку емульсії виходять більш рідкі, тому використовуються для легких денних кремів. А ось склади вода-масло густі і щільні, тому підходять в якості компонента масажних, поживних, антивікових косметичних продуктів.

Класифікація в залежності від дії

Косметику ділять на певні групи в залежності від ефекту, який вона надає. В залежності від дії креми для тіла бувають:

  • Зволожуючі. Розроблені з урахуванням потреб сухої шкіри. Швидко усувають лущення, почервоніння, подразнення. Не містять спирту або інших компонентів, які витягують з шкіри вологу. Зволожуючий крем для тіла Nivea, Dove зробить шкіру оксамитовою і гладкою на дотик.
  • Живильні. Як правило, застосовуються в холодну пору року, коли шкіра потребує додаткового підживлення вітамінами. Поживний крем для тіла на 70% складається з жирної основи, володіє щільною текстурою, містить вітаміни А, Е, С. При нанесенні на поверхні епідермісу утворюється захисна плівка, що перешкоджає пересиханню або обмороженню.
  • Зміцнюючі. Завдяки вмісту незвичайних екстрактів, продуктів бджільництва, муцина або гіалуронової кислоти підвищують еластичність і міцність шкірних покривів. Зміцнюючий крем від розтяжок Weleda з натуральною кавою або морськими водоростями захищає шкіру в період вагітності, після пологів, після різкого набору або скидання ваги. Ефективний помічник для всіх, у кого підвищений ризик появи розтяжок на грудях, стегнах і животі.
  • Антицелюлітні. З подібною проблемою стикається кожна жінка, незалежно від віку чи виду діяльності. Антицелюлітний крем для тіла в поєднанні з правильним харчуванням і спортивними заняттями здатний надати приголомшливу дію. Ямочки на стегнах і сідницях стануть менш помітні, тургор покращиться, піде рихлість і в'ялість.
  • Масажні. Збагачуються поживними і зволожуючими компонентами, щоб забезпечувати комфортне ковзання і додатково живити шкіру під час процедури. Продукти випускаються як для дорослих, так і для дітей. Крем для масажу може володіти тонізуючою, живильною, антицелюлітною, заспокійливою дією.
  • Сонцезахисні. Ці креми містять сонцезахисний фактор (SPF) і захищають шкіру від УФ-променів. Незамінні при тривалому перебуванні на відкритому сонці.
  • Лікувальні. Використовуються в комплексній терапії всіляких шкірних захворювань. Допомагають позбутися від вугрової висипки, варикозного розширення вен, дерматиту, синців або порізів, опіків.

Це далеко не повний перелік того, що можна купити в магазині. Всі ці та інші косметичні продукти по найприємнішою ціною Ви можете замовити онлайн на сайті АкваМаркет. В наявності продукція перевірених і популярних брендів: Body Natur, Dove, Nivea, Weleda. Користь і ефективність кремів перевірена в лабораторних умовах, а якість гарантована виробником. Наші менеджери охоче підкажуть, як підібрати крем для тіла з урахуванням Ваших потреб і фінансових можливостей. 100% оригінальна косметика з доставкою по Києву та Україні.