Молочко для тіла - купити Косметика для тіла у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Молочко для тіла у Чернигові


У різноманітті косметичних продуктів для тіла молочко займає особливе місце. Це особливий засіб, яке використовується для зволоження і живлення шкіри. На відміну від крему або лосьйону, молочко для тіла має практично невагому консистенцію, завдяки чому швидко вбирається і не залишає неприємного липкого шару. Шкіра після використання стає насиченою, зволоженою, при цьому немає відчуття жирності. У складі таких продуктів використовуються молочні ліпіди рослинного або тваринного походження. Найчастіше виробники використовують молоко кози або корови, а також кокосове або соєве молоко.

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав для Вас найкращі продукти по догляду за тілом. В наявності косметика для тіла за доступною ціною. Ви можете купити молочко для тіла Яка, Mixa, Weleda та замовити доставку товару по Києву і Україні. Нагадуємо, що для оптових замовників діє спеціальний прайс зі знижками!

Молочко для тіла: що це

Багато споживачів не бачать різниці між косметичними продуктами, вважаючи молочко або крем для тіла однаковими за дією. Але це не так. Молочко для тіла Нівея, Дав, Джонсонс Бебі має більш легку текстуру, відповідно, не забиває пори і дає шкірі дихати. Тому немає ефекту «парилки», який часом виникає після використання крему. Дійсно, у крема текстура більш щільна, жирна, концентрована. Звідси і подібний ефект, який не завжди припадає до смаку.

Після використання молочка немає відчуття плівки на тілі. Засіб позитивно впливає, зміцнює і живить шкірний покрив, перешкоджаючи пересушуванню шкіри. Таку косметику обов'язково потрібно використовувати після душу, пілінгу або миття грубою мочалкою, коли шкіра особливо вразлива. Немає ніяких складних премудростей, як користуватися молочком для тіла. Досить нанести його на шкіру після купання і ретельно розтерти легкими масажними рухами. Результат від використання косметики не змусить себе довго чекати. Ви відзначите такі позитивні зміни:

  • Глибоке зволоження та живлення шкірного покриву.
  • Нормалізація секреції шкірного жиру.
  • Усунення подразнення і почервоніння після гоління, пілінгу, використання грубої мочалки.
  • Додаткова турбота про шкіру в холодну пору року, коли дерма потребує максимально ефективного живлення.

Ще одним позитивним моментом буде підвищення тургору шкіри, в результаті чого целюліт та інші недосконалості стають менш помітними.

Особливості асортименту

Різновидів доглядової косметики сьогодні величезна кількість. Заглянувши в розділ «Молочко для тіла» нашого інтернет-магазину, Ви побачите, що товарів - хоч відбавляй. Зволожуюче молочко для тіла - ідеальний вибір для сухої і чутливої ​​шкіри. Завдяки наявності в складі гліцерину, натуральних олій і гіалуронової кислоти у продукту потужна зволожуюча дія, яка буде помітна відразу після першого застосування.

Молочко поживне на основі олії жожоба і какао підходить для зимового періоду, коли шкіра потребує додаткового живлення і відновлення після дії агресивного зовнішнього середовища (вітер, мороз, опади).

Сонцезахисне молочко для тіла - делікатний і щадний Санскрін, у якого вражаючі захисні властивості. Якісна доглядова косметика, яка підходить навіть маленьким дітям. Сонцезахисне молочко - це користь для шкіри і потужний SPF фільтр для захисту від дії ультрафіолетових променів.

Молочко для тіла з шіммером. Містить мерехтливі мікрочастинки, які надають шкірі незвичайне сяйво. Таким молочком користуються перед фотосесіями або іншими заходами. Але і в будні дні воно стане в нагоді, адже сяяти без приводу - це так приємно.

І останній продукт - молочко з ефектом автозасмаги. У ньому містяться частинки, які змінюють пігмент шкіри і вона стає на кілька тонів темніше. Підійде молочко тим, у кого немає часу або бажання відвідувати солярій. Абсолютно нешкідливий загар, а ще живлення і зволоження шкірного покриву. Ідеальна комбінація!

При виборі молочка для тіла орієнтуйтеся не тільки на його дію. Слід підбирати продукт з урахуванням типу шкіри, уважно вивчати склад і орієнтуватися на виробника. Віддавайте перевагу косметиці від перевірених брендів, які зарекомендували себе на ринку. Так Ви отримаєте впевненість в тому, що використовуєте нешкідливий засіб.

У магазині АкваМаркет продається тільки натуральна, якісна косметика від топових виробників. Ви можете замовити дитяче молочко Джонсонс Бебі або косметику для дорослих, оформивши заявку безпосередньо на сайті. Менеджери швидко обробляють замовлення, а служба доставки відправляє їх по всій країні.