Олія для волосся - купити Догляд за волоссям у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Олія для волосся у Чернигові


Кокосове масло для волосся - цінний косметичний продукт, який здавна використовується по всьому світу. Б'юті-експерти знайшли йому масу варіантів застосування, оскільки властивості масла цілком унікальні. Всього один продукт здатний замінити кілька дорогих видів косметики, повернувши зачісці блиск, красу і здоров'я. Тож не дивно, що масло для волосся так популярно по всьому світу. Його використовують для зміцнення волосяних цибулин, позбавлення від себореї і інших шкірних захворювань. Крім того, маска з кокосового масла - це недорога, але ефективна СПА-процедура, доступна в домашніх умовах. Адже купити масло для волосся в Києві можна абсолютно недорого. Універсальність і доведена ефективність перетворили масло кокоса в один з найбільш популярних косметичних продуктів у всьому світі. Кокосове масло для волосся це:

  • Відновлення структури волосся по всій довжині.
  • Живлення, зволоження, комплексний догляд за волоссям в будь-яку пору року.
  • Профілактика лупи, випадання і ламкості.
  • Захист від УФ-випромінювання, хлорованої або морської води.

У магазині АкваМаркет Ви знайдете будь-які види масел для волосся, включаючи кокосове, реп'яхове і т.д. Ми продаємо тільки оригінальну продукцію, вироблену провідними брендами. Доставка товару здійснюється по всій Україні, а замовлення приймаються цілодобово. Щоб купити масло для волосся оформіть заявку онлайн або зателефонуйте по одному з телефонів, зазначених на сайті. Ми завжди на зв'язку, щоб відповісти на будь-які питання або допомогти вибрати косметичний продукт.

Як працює кокосове масло для волосся

Це косметичний засіб забезпечує ефективний догляд за волоссям будь-якого типу. Завдяки компонентному складу продукт універсально підходить для різноманітних процедур, тому замінює відразу декілька варіантів косметики. До складу кокосового масла для волосся входять жирні кислоти, основною з яких є тригліцериди лауринової кислоти. Також багатий продукт на вітамін Е, незамінний для додання локонам здорового блиску і шовковистості. Присутні в складі антиоксиданти.

Масло проникає безпосередньо в структуру пасм, забезпечуючи повноцінне живлення, відновлення і лікувальний ефект. Якщо Ви шукаєте інформацію про масло кокоса і типи волосся, то можемо Вас запевнити - продукт дійсно універсальний. Завдяки здатності впливати на саму структуру волоса косметичний продукт підходить для будь-якого типу волосся, включаючи тонкі, ламкі або пофарбовані пасма.

Кокосове масло: користь

Один косметичний продукт несе в собі масу корисних властивостей для зачіски. Ось лише деякі з них:

  • Нормалізує гідробаланс.
  • Захищає структурний білок і пігмент локонів.
  • Робить локони сильними і пружними.
  • Спрощує розчісування.

Потрапляючи на шкіру голови, масло кокоса діє як природний антисептик. Саме тому його часто використовують не тільки для зміцнення волосся. Це потужна профілактика лупи, а також захист пасм від зовнішніх впливів (вітру, сонця, солоної води). Застосування масла для волосся - суцільна користь. Але тільки в тому випадку, якщо Ви знаєте, як правильно наносити і як часто можна використовувати кокосове масло. Якщо не дотримуватися правил застосування косметичного засобу, замість шикарної, блискучою шевелюри Ви отримаєте жирні і безформні пасма.

Як правильно користуватися

Перш за все, варто знати, на яке волосся наносити олію кокоса. Якщо Ви плануєте використовувати масло в чистому вигляді, наносіть його на сухе волосся. Якщо ж масло додаєте в маску або бальзам, то локони попередньо варто намочити.

Тримають масло кокоса на волоссі від 30 до 60 хвилин. У деяких випадках косметичний засіб можна залишити на ніч. Як правильно змивати масло з волосся:

  • Змочіть волосся теплою проточною водою і нанесіть шампунь.
  • Добре масажуйте волосся по всій довжині, а також шкіру голови.
  • Змийте мильний розчин, при необхідності повторіть процедуру.

Після миття обов'язково використовуйте бальзам або ополіскувач для волосся.

Як відрізнити кокосове масло від підробки

Візуально відрізнити фальсифікат від оригіналу практично неможливо, особливо, якщо Ви плануєте купити з доставкою масло кокоса онлайн. Колір і консистенція якісного продукту вже давно не показник, оскільки багато нонейм виробників навчилося підробляти фактуру.

Гарне кокосове масло має злегка жовтуватий відтінок, легкий аромат кокосового горіха, втрачає прозорість і застигає при температурі нижче 25 ° С. При більш високій температурі продукт залишається в рідкій формі.

Як вибрати масло, якщо відрізнити підробку так складно? Єдиний спосіб придбати якісну продукцію - купувати її у перевірених постачальників. Наш магазин безпосередньо співпрацює з провідними торговельними марками: Vitanella, New Oils Group, Kier. Тому у нас можна замовити сертифіковані товари, якість яких гарантовано як виробником, так і магазином. У нашому каталозі Ви знайдете будь-які види масел для волосся, упаковані в скло, ПЕТ або бляшані балони.