Воскові смужки - купити Засоби для депіляції у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Veet, 250 мл, Теплий віск для депіляції, з ефірними оліями Veet, 250 мл, Теплий віск для депіляції, з ефірними оліями
Артикул: 78583

Воскові смужки у Чернигові


Депіляція тіла в сучасному світі давно перестала бути рідкісним явищем. Це процедура, яка отримала величезну кількість шанувальників. І якщо раніше видалення волосся здійснювалося тільки в салонах, то сьогодні депіляція в домашніх умовах - зручний спосіб привести себе в порядок. Для подібних цілей використовуються різноманітні пристрої або аксесуари. Один з найбільш доступних і популярних - воскові смужки для депіляції. Їх можна купити практично в будь-якому магазині. Асортимент товарів досить широкий, а до вибору покупців надані товари від різних торгових марок. Лідерами продажів на протязі останніх років залишаються воскові смужки Lady Caramel, Body Natur, Strep Crystal. Якщо говорити про переваги виробів, то вони наступні:

  • Доступність. Смужки воскові стоять абсолютно недорого, а великий розбіг цін на товари різних виробників ще більше розширює можливості вибору.
  • Стійкий результат. Ефект від процедури зберігається протягом 3-4 тижнів і залежить від індивідуальних особливостей тіла (швидкість і густота росту волосся).
  • Зручність. Ви не прив'язані до графіка роботи салону краси або конкретного майстра депіляції. Провести процедуру можна в будь-який зручний момент в домашніх умовах, в поїздці, на відпочинку або у відрядженні.
  • Ефективність. Воскова смужка видаляє волосся довжиною від 1 мм, що неймовірно зручно, оскільки не потрібно чекати, поки волосся відросте.

Як бачите, процедура зручна і ефективна. Саме тому депіляційні смужки користуються такою популярністю. За допомогою цього нехитрого аксесуара можна видалити небажане волосся практично на будь-якій ділянці тіла, включаючи найбільш чутливі області. При цьому Ви відчуєте мінімальний дискомфорт і больові відчуття.

Як користуватися восковими смужками

Спосіб застосування аксесуарів досить простий і з ним не складно розібратися. Перед використанням вийміть смужку з коробки і трохи розітріть долонями, щоб розігріти віск. Потім роз'єднайте основу на дві частини і по черзі наклейте на потрібну область тіла. Необхідно максимально ретельно розгладити поверхню основи, залишити на 5-6 секунд, а потім різко зняти в напрямку проти росту волосся. Рух повинен бути впевненим, різким і чітким. Таким чином ви знищите максимальну кількість волосків за один підхід. Якщо працювати повільно, відчуття будуть більш болючими, а частина волосяних цибулин залишиться на місці.

Після процедури волосся не росте протягом 2-4 тижнів, оскільки воскові смужки витягають цибулини. Нові волоски ростуть м'якими і слухняними, що кардинально відрізняється від щетини, яка з'являється після гоління. Якщо використовувати смужки регулярно, то через 8-12 місяців волосся починає рости рідше, стає тоншим.

Основні види і особливості смужок

Класифікують вироби за двома ознаками. Перший - за типом шкірного покриву. Тут є вироби для жирної, чутливої, комбінованої шкіри. Відрізняє продукти склад, який адаптований під потреби в кожному конкретному випадку. Друга ознака - зона застосування. В даному випадку можна купити:

  • Воскові смужки для обличчя.
  • Воскові смужки для зони бікіні.
  • Депіляційні смужки для ніг, пахв.

Також варто відзначити, що деякі виробники випускають смужки багаторазові, які виготовлені не з паперової основи, а з тканинної. Однак для них потрібно окремо купувати віск в баночках. Одноразові воскові смужки для зони бікіні або ніг застосовуються одноразово, а потім утилізуються.

Де вигідно замовити воскові смужки для обличчя і тіла

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав найкращі засоби для депіляції, які можна купити з доставкою в Київ, Харків, Дніпро, Львів та інші міста України. В наявності продукція перевірених брендів, які зарекомендували себе на ринку. Якісні смужки в зручній упаковці, доукомплектовані фінішними серветками для видалення залишків воску зі шкіри. Засоби для видалення волосся для жирної, чутливої ​​або сухої шкіри, які максимально дбайливо вирішують проблему і піклуються про стан епідермісу. Депіляція в домашніх умовах - це просто, ефективно і порівняно недорого. Ви можете заздалегідь купити воскові смужки онлайн, щоб проводити процедуру у зручний час. Менеджери нашого магазину цілодобово на зв'язку, щоб підказати, як вибрати воскові смужки або оформити заявку на сайті. Готівковий і безготівковий розрахунок, швидка оплата, гарантована якість.