Міцелярна вода - купити Засоби для зняття макіяжу у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nivea, 400 мл, мицеллярная вода освіжаюча, 3 в 1 Nivea, 400 мл, мицеллярная вода освіжаюча, 3 в 1
Артикул: 12987

Міцелярна вода у Чернигові


Навіть якщо жінка не користується декоративною косметикою, їй знайома щоденна процедура очищення шкіри від різних забруднень. Чистка лиця повинна бути акуратною, але в той же час ефективною. Інакше залишки пилу, тонального крему або хайлайлера засмітять пори, спровокувавши запалення або прищі. Саме тому в арсеналі кожної жінки є миючі засоби для обличчя, що допомагають видалити бруд і надлишки шкірного жиру. Одним з них є міцелярна вода. Цей продукт з'явився на ринку відносно недавно, але вже зараз він неймовірно популярний у покупців. Йому співають дифірамби як б'юті-блогери, так і професійні косметологи. Історія міцелярної води почалася всього кілька років тому, але сьогодні цей продукт можна впевнено назвати обов'язковим елементом комплексного догляду за шкірою. Спочатку засіб використовували дерматологи, щоб очищати шкіру пацієнтів, які страждають на атиповий дерматит, псоріаз, себорею. Незабаром властивості міцелярки відкрили для себе косметологи і візажисти, а потім продукт перекочував на полиці звичайних магазинів. Сьогодні купити міцелярну воду може кожен, адже її вартість доступна, а в наявності немає дефіциту.

По суті, міцелярна вода це спеціальна рідина, яка розчиняє декоративну косметику і забруднення, але при цьому зберігає гідроліпідну плівку шкіри. Після застосування шкіра залишається насиченою і м'якою, немає почервоніння або сухості. З причини високої популярності косметичного засобу на ринку з'явилися різні формули від відомих марок в різних цінових категоріях. Це може бути недорога міцелярна вода Гарн'єр або продукт преміум-сегмента. Але кожен варіант буде однаково ефективним для догляду за шкірою обличчя.

З чого складається міцелярна вода

Зовні косметичний продукт нагадує звичайну чисту воду, але склад міцеллярки істотно відрізняється. Своєю дією вона зобов'язана присутності в числі компонентів незвичайної речовини під назвою міцели. По суті це своєрідні мікроскопічні поверхнево-активні речовини, що складаються з гідрофільної і гідрофобної частини. В результаті рідина притягує до себе всілякі забруднення, частки пилу, шкірний жир, засоби макіяжу, видаляючи їх з дерми. Зверніть увагу, що в переліку компонентів відсутні мильні інгредієнти, ароматизатори, силікони. Більш того, міцелярна вода Нівея, Біодерма додатково збагачується вітамінно-мінеральними компонентами, натуральними маслами або рослинними екстрактами. Саме тому вмиватися такою водою набагато корисніше і безпечніше, ніж змивати макіяж милом або пінкою. Продукт володіє делікатною дією, піклується про шкіру, при цьому забезпечує максимальне очищення епідермісу від будь-якого роду мікрозабруднень.

Існують такі види міцелярної води:

  • Універсальна. Підходить для будь-якого типу шкіри, тому ідеальна для щоденного використання. Це найпопулярніша міцелярна вода в косметології. Фахівці рекомендують використовувати її для вмивання та зняття макіяжу, в тому числі і в області навколо очей.
  • Для чутливої ​​шкіри. Адаптована під потреби дерми, яка реагує на найменші впливи. Така міцеллярка відрізняється більш делікатним дією і щадним складом, а також підвищеним вмістом пом'якшувальних компонентів. Крім того, продукт виробляється без ароматизаторів, щоб мінімізувати ризик виникнення алергічної реакції.
  • Для жирної і проблемної шкіри. В даному випадку склад міцелярної води доповнюється матуючим, себорегулюючими і абсорбуючими компонентами. Однак є одна особливість - таку воду не рекомендується використовувати в області навколо очей, оскільки вона діє більш агресивно, ніж універсальна або для чутливої ​​шкіри.

Позитивні властивості міцелярної води роблять її неймовірно популярною у жінок. Цей косметичний продукт відрізняється гіпоалергенністю і підійде практично кожному. Головне знати, як вибрати міцелярну воду з урахуванням особливостей своєї шкіри і її потреб. Правильно підібрана косметика - це запорука чудового самопочуття і прекрасного зовнішнього вигляду. Міцелярка в комплексі з кремами і іншими уходовой продуктами допоможе зберегти шкіру чистою, здоровою, сяючою, а також попередити появу акне або інших захворювань.

Як правильно користуватися міцелярною водою

Вперше купивши такий продукт, виникає логічне запитання, як користуватися і чи потрібно вмиватися після міцелярної води. Давайте розглянемо ці моменти докладніше. Насправді схема використання продукту неймовірно проста. Щоб очистити обличчя дійте так:

  • Змочіть ватяний диск міцелярною водою і пройдіться по масажних лініях на обличчі.
  • Якщо потрібно зняти макіяж з очей, прикладіть спонж до повік на 5-10 секунд. Після цього акуратно зітріть туш та інші декоративні засоби.
  • Коли ватний диск забруднився, замініть його новим, попередньо змочивши в міцелярній воді.

Протирайте обличчя до тих пір, поки спонжик не стане ідеально білим. А ось на рахунок вмивання все індивідуально. Залежно від формули і складу деяка міцеллярка вимагає додаткового змивання теплою водою. Інші косметичні продукти самодостатні. Підбирати засіб варто з урахуванням особистих потреб і властивостей міцелярної води.

Де купити міцелярну воду дешево

Ціна міцеляркі в магазинах мас-маркету часом засмучує потенційних покупців. Однак відмовляти собі в якісній косметиці не варто. Недорого замовити міцелярну воду від провідних виробників Ви можете на сайті АкваМаркет. Ми пропонуємо широкий асортимент засобів, що очищають, які стануть в нагоді і в області косметології, і в сегменті домашнього догляду. Гарн'єр, Лореаль, Доктор Санте, Нівея - всі ці та інші бренди Ви знайдете на полицях нашого інтернет-магазину. Подбайте про красу і здоров'я шкіри, замовте міцелярну воду онлайн, а ми швидко доставимо товар до Києва або будь-якого іншого міста країни.